Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Logitech Laidinė Pelė G502 HEROJUS Dominator Žaidimų Pelės HEROJUS Variklio RGB Pelė Žaidimų Pelė 16000 DPI,11 Programuojami Mygtukai, 2.1 m Padidinti

Logitech Laidinė Pelė G502 HEROJUS Dominator Žaidimų Pelės HEROJUS Variklio RGB Pelė Žaidimų Pelė 16000 DPI,11 Programuojami Mygtukai, 2.1 m

€57.22

-19 %

€70.65

Nauja prekė

Skaičių Mygtukai 11
Tipas Laidiniu
Pakuotė Taip
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Patekimo į rinką laikas Balandis-14
"Logitech" Modelis G502
DPI 16000
Modelio Numeris G502 HEROJUS
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Sąsajos Tipas USB
Bendras svoris 168g
Prekės Pavadinimas "logitech"
Ranka Orientacija Teisė
Skaičių Volai. 1

Aprašymas

1. HEROJUS Žaidimų Jutiklis pasižymi nauja architektūra, kuri leidžia jums tiksliai valdyti, kad jūs niekada nebuvo patyręs anksčiau.Su didelės spartos kadrų dažnis tvarkymo, HEROJUS gali pasiekti daugiau nei 400 IPS ir nulis išlyginimo, filtravimo arba pagreitis nuo visos DPI intervale 100-16000. HEROJUS pasiekia konkurencinio lygio tikslumą ir išskirtinį stabilumą.Rekomenduojama pritaikyti ir koreguoti DPI nustatymus naudodami " Logitech Žaidimų Programinė įranga (LGS).

2. Naudoti Logitech žaidimų programinė įranga programoje, bendros komandos ir makrokomandos 11 mygtukai.Bendras įgūdžių, kaip antai statybos, przyczajony, melee, ir gydymas yra valdoma viena ranka.Galite išsaugoti iki 5 skirtingų profilių tiesiai į pelę ir imtis savo pasirinktinius parametrus su jumis.

3. Fine-tune pelės jaustis ir visapusiškai žaisti savo sugebėjimus.Penkių 3.6 g counterweights yra įtraukti, kad tilptų keli svoris deriniai priekinis, galinis, kairės, dešinės ir centro zonose.Pabandykite inline arba balansas su counterweights rasti patogiai jaustis ir optimizuoti tvarkymas.

4. LIGHTSYNC technologijos yra naujos kartos RGB technologija, kuri gali būti varomas apšvietimas suteiks jums svaiginančius RGB patirtis rodo, kad jūs niekada nebuvo patyręs anksčiau.Rinktis iš maždaug 16,8 mln. spalvų spektrai ir sinchronizuoti apšvietimo animacijos ir efektų su kitais " Logitech G prietaisai.Greitai tinkinti nustatymus su " Logitech žaidimų programinė įranga.

5. Išsamiai dizaino sumetimais.Pavyzdžiui, mechaninė pagrindiniai mygtukai gali atlaikyti 50 mln. paspaudimų, apipinti kabeliai su kabliukais ir diržai, gumos šoninės rankenos ir magnetinio atsvarą apima.

Specifikacija:

1. Aukštis: 132mm.

2. Plotis: 75mm.

3. Gylis: 40mm.

4. Svoris: 121g (pelė).

5. Papildomo svorio: iki 18g (5x3.6g).

6. Kabelio ilgis: 2.10 m.

7. USB duomenų formatas: 16 bits / axis.

8. USB atskaitomybės greitis: 1000 Hz/ms.

9. Mikroprocesorius: 32-bit ARM.

10. Pagrindinis mygtukas: 50 mln. paspaudimų.

Sistemos Reikalavimai:

1. "Windows 7" ar naujesne.

2. MAC OS 10.11 arba didesnis.

3. "Chrome" OS.

4. USB prievadas.

5. Interneto prieiga (neprivaloma) reikia atsisiųsti " Logitech žaidimų programinė įranga.

Nuotraukos

Pristatymas 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius tik Gali būti atsekti Kinijoje ir nėra nuodugniai informaciją jūsų šalyje. 2. EMS, DHL, UPS, TNT ar oro paštu laivybos metodas yra numatytos. 3. Nemokamas pristatymas: Nemokamas pristatymas pasirinkite šalių & kitą pristatymo būdą.Prašome patikrinti, Laivybos ir Pakavimo sąrašas, informacija. 4. Pristatymo laikas: EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir TNT : 3-7days.Tais retais atvejais, griežtai užsakymą atsakymai padės pristatymo laikas šiek tiek ilgiau, būkite kantrūs. 5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 6. Visus importo mokesčius arba mokesčius, pirkėjų atsakomybę. 7. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 8. Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Muitai Ir Mokesčiai 1. Dauguma produktų yra mokamas importo muitų e.g.JAV) ar kitas pareigas, ir kiti mokesčiai, įskaitant pridėtinės vertės mokesčio (PVM) arba kiti mokesčiai.Jei jie tinka, jie bus apmokestinami ir nustatoma, kai siunta yra tvarkomi taikomus muitų agentūra savo šalyje.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies importo politika suprasti ir išsiaiškinti, taikyti ir savo atsakomybės už tokių muitų ar mokesčių už produktus perkate. 2. Visus taikomus muitus ir mokesčius, jei tokių yra, nėra įtraukta į pirkimo kainą savo užsakymą arba sandorį.Jei jie taikomi, ir yra renkami, tada jie savo (ir ne savo ar produkto gamintojo ar tiekėjo) vienintelė ir išskirtinė atsakomybė, ir moka jums tiesiai į jūsų vyriausybę, arba į pašto kurjerių bendrovės, kai produktai yra pristatomi. 3. Mokėjimo aukščiau nurodytų muitai, rinkliavos ir mokesčiai yra ne mūsų (arba produkto gamintojo ar tiekėjo) atsakomybė. 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokio krovinio ar muitinės nedelsiant, nes tai yra ne mūsų kontrolės.

Garantija ir Grąžinimas 1. Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. 2. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs įdėti savo užsakymą. 3. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Užtikrinti, kad mobilusis telefonas nėra Dirbtinių sugadinti ir padaryti'ot imtis be mobiliųjų telefonų.Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#. 4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 5. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: g502 logitech, ilgai laidinė pelė, lqs žaidimų pelės, šviesos rgb pelės, "logitech", kilimėlis rgb, žaidimo pelės, "logitech" pelės, raton mi, belaidės pelės.

Parašyti atsiliepimą

Logitech Laidinė Pelė G502 HEROJUS Dominator Žaidimų Pelės HEROJUS Variklio RGB Pelė Žaidimų Pelė 16000 DPI,11 Programuojami Mygtukai, 2.1 m

Logitech Laidinė Pelė G502 HEROJUS Dominator Žaidimų Pelės HEROJUS Variklio RGB Pelė Žaidimų Pelė 16000 DPI,11 Programuojami Mygtukai, 2.1 m

Panašūs produktai