Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 31pcs/set Nešiojamų lauko piešimo meno reikmenys Eskizas Pieštukai atveju Anglis Trintukas Cutter Rinkinys Krepšys Meno Amatų Piešimo Įrankiai Padidinti

31pcs/set Nešiojamų lauko piešimo meno reikmenys Eskizas Pieštukai atveju Anglis Trintukas Cutter Rinkinys Krepšys Meno Amatų Piešimo Įrankiai

€10.75

Nauja prekė

Popierius, rašikliai X3
Naudingumas Peilis X1
Spalvoti Pieštukai X1
Pieštuku Extender X1
Vitrina X1
Anglys, rašikliai X3
Švino Kietumas B
Trintukai X2
Tirpsta Ar Ne no
Tipas Standartinis Pieštukai
Pieštukų Drožtukas X1
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Nustatyti
Korpuso Medžiaga Mediena
Eskizas pieštuku 18

Mokėjimo Būdas

1. Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Rimassukarevicius.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

1.Kai mes gavome jūsų užsakymą informacijos ir mokėjimo, paprastai jis priima mus 2-5 dienas užbaigti pristatymo ir atnaujinti logistikos stebėjimo informaciją į sistemą.Tačiau, dėl tam tikrų veiksnių ir regioninės problemos, kurios gali sukelti vėlavimo pristatyti, mes tikimės, kad jums galėtų suprasti.Tranzito laikas paprastai yra 15-40 dienas, būkite kantrūs.

2. Jei jums reikia greičiau, transporto logistikos režimu, jūs galite pasirinkti kitus būdus, prašome susisiekti su mumis.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

4. Jei negaunate paketas", kaip įprasta tranzito laikas(15-40 dienų),, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su juo ir atsakyti į jums 24 valandas.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes atsakysime į jūsų klausimus artimiausiu metu

Mes visiškai garantuoti, mūsų daiktų.Visos prekės yra visiškai naujos būklės, išskyrus atvejus, kai nurodyta aprašyme.Tačiau, jei jūs gaunate produktai su kokybės problema,, prašome susisiekti su mumis per masažo centras Rimassukarevicius.lt.Mes atsiliepimų artimiausiu metu.

Atsiliepimai

1. Tarptautinės Pirkėjai, Prašome Pastaba: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Žymos: cutter stendas, medžio anglimi piešti, mirti, trintukas rašikliu, pieštuku, peint pieštuko atveju, eskizai eskizavimo, sketchup pro, lygiosios, mechan pieštukas, menininkų eskizas pieštuku rinkinys.

Parašyti atsiliepimą

31pcs/set Nešiojamų lauko piešimo meno reikmenys Eskizas Pieštukai atveju Anglis Trintukas Cutter Rinkinys Krepšys Meno Amatų Piešimo Įrankiai

31pcs/set Nešiojamų lauko piešimo meno reikmenys Eskizas Pieštukai atveju Anglis Trintukas Cutter Rinkinys Krepšys Meno Amatų Piešimo Įrankiai

Panašūs produktai