Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Profesionalus Medinių Magnetinio Krepšinio Taktinių Valdybos Krepšinio Trenerių Taryba, dvipuse Treneriai Talpyklą Sausai valomos Odos Padidinti

Profesionalus Medinių Magnetinio Krepšinio Taktinių Valdybos Krepšinio Trenerių Taryba, dvipuse Treneriai Talpyklą Sausai valomos Odos

€13.23

-17 %

€16.13

Nauja prekė

Modelio Numeris Krepšinio Operatyvinė Valdyba

Krepšinio Operatyvinė Valdyba Užtrauktukas Odos Mediniai Grūdų Magnetinio Krepšinio Trenerių Taktika Strategija Valdybos PU Odos dangą, Lengvi Nešiojamieji Trenerio Mokymo Įrangos Pagalba 4

Kulka Taškų:

1、Puikus Dydis: Apie 53*31cm/20.87*12.2..Daugiafunkcinis taktika valdyba, šviesos ir nešiojamų, puiki kokybė, spalvingas, rafinuotas kūrinys, lygaus paviršiaus, sklandžiai rašyti.

2、Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš odos odą, jis pasižymi gera tekstūra, užtrauktuko dizainas, sulankstomas, lengvai atlikti.

3、Praktinis Naudojimas: Idealiai tinka kuriant žaidimo strategijų ir alternatyvų, tai taip pat labai padeda planuoti praktikos metu; mano strategijų ir alternatyvų yra taip pat labai padeda planuoti praktikos seanso metu.

4、Naujas ir Patobulintas Dizainas: Naudoti magnetinių žymeklis, kuris ateina su šios taktinės lentos planą kelio į pergalę, arba tiesiog naudoti įtraukti žymeklis atlikti koregavimus.

5、Lengva Valyti: rašysenos ant lentos yra aiški ir subtilus, paviršius lygus, jį lengva rašyti apie rašiklį, ir ji yra lengvai valomas.Likusius priedus: Tai taktinė lenta idealiai tinka kuriant rungtynių dieną strategijų ir alternatyvų, ir yra idealus planavimo mokymo sesijų, kurios gali padėti jūsų komandai sugalvoti naujoviškų įpročių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Multi-funkcinis Taktika Valdyba

Medžiaga: PU oda + metalas + magnetas

Dydis: apie 53*31cm/20.87*12.2.

Pakavimo Sąrašas:

Taktika Board*1

Lentos Trintukas*1

Šachmatai*12

DUK:

1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir upuść laivybos Kad?

Didmeninė ir upuść pristatymas abu yra laukiami.Ir paprastai, mes ne palikti bet kokia informacija apie mus sklypų.

2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją.

3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar jūs negauti produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkintas su produktų gaunate, ar negaunate tai , prašome susisiekti su mumis kaip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti, prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po mokėjimas baigtas.

· Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgiau kai nuotolinio srityje.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklypo anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti arba grąžinti už jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmas prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės padėti jūs tol, kol viskas yra gerai.

Žymos: rover mygtukas, balta dydis, auskarai, trumpas teismas veikia, rover silikoninė žarna, karoliai 2mm moteris, aptakus bohemišką plaukų, trumpas pasėlių cardigan, megztiniai, elnių, avių, trumpas cortito moteris.

Parašyti atsiliepimą

Profesionalus Medinių Magnetinio Krepšinio Taktinių Valdybos Krepšinio Trenerių Taryba, dvipuse Treneriai Talpyklą Sausai valomos Odos

Profesionalus Medinių Magnetinio Krepšinio Taktinių Valdybos Krepšinio Trenerių Taryba, dvipuse Treneriai Talpyklą Sausai valomos Odos

Panašūs produktai