Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Šiuolaikinės Murano Stiklo Sienos Meno Apdailos Kūrybos Turkijos Murano Stiklo Gėlė Plokštės Padidinti

Šiuolaikinės Murano Stiklo Sienos Meno Apdailos Kūrybos Turkijos Murano Stiklo Gėlė Plokštės

€279.35

-25 %

€372.47

Nauja prekė

Technics ranka pūstinis
Stilius ART DECO
Sertifikavimo UL
Yra Lemputės Įtraukti No
Prašymas Fojė
Korpuso Medžiaga Stiklas
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Yra Pritemdomi No
Šviesos šaltinių skaičius 1
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Savybės 100% ranka pūstinis dale chihuly murano stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Pagrindo Tipas E14
Modelio Numeris Pritaikyti
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudojimas Atostogų
Įtampa Other
Garantija 7days
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Medžiaga Stiklo Akmenų
Maitinimo Šaltinis AC

Šiuolaikinės Murano Stiklo Sienos Meno Apdailos Kūrybos Turkijos Murano Stiklo Gėlė Plokštės

Diametras: 25-45cm

S ize : svyruoja nuo D20cm į D45cm(D8inch-D18inch)

Spalva : Kaip nuotraukoje parodė,Bet kokios spalvos gali būti pritaikyti

MOQ: 3 SET

Šiltas patarimai:

Kiekviena stiklo plokštė yra 100% rankų darbo,todėl galutinis produktas bus šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Bet pls nesijaudinkite ,ji bus atrodo gražesnė nei nuotraukoje.Ji uždegs jūsų gyvenimą

Pastaba: sienos plokštė neturi eiti su šviesos, nes šviesa ateina iš lubų šviesos.Jūs galite įdiegti kai vietoje lubų šviesos ir tada šviesa ateis iš to.Mes tiekimo metalo gabalas, prijungti juos prie sienos.

Modelio Nr.

LRW001

Medžiaga

Murano Stiklas

PREK.KOD

5vnt plokštės (gali būti ir kitokio dydžio)

Dydis

Pritaikyti

Spalva

Pritaikyti

Technologijos

Burna Prapūsti

Gamybos temperatūros

960°C

Prekės ženklas

OEM

Šviesos šaltinis

LED

Prašymas

Restoranas, Namai, Viešbutis, Vila, KTV, Klubas, Baras, ...

Įrengimas:

Kas liustra/sienos menas plokštės atvyksta su lengva naudoti montavimas vadovas, ir mes džiaugiamės galėdami jums vaikščioti per diegimo telefonu.Visi mūsų darbuotojai turi praktinės patirties kabinti šie šviestuvai ir yra fantastinis išteklių už patarimus ir pasiūlymus.

Pakuotėje ir Pristatymas:

Laivyba yra visada 100% NEMOKAMA visame pasaulyje AVS.Būkite tikri, kad jūsų stiklo sienos menas plokštės atvyksite laiku ir sveika, kaip ir kiekvienos plokštės yra įdėtųjų atsargiai, plastiko putų, skirtas užtikrinti saugumą, stiklo.Mes jau laivybos stiklo visoje šalyje daugelį metų ir gali būti patikimas su savo shippment, prašome leisti 1-2weeks pristatymo.Prioriteto/Express delivery galima gauti pateikus specialų prašymą.Visi paketai apdraustas nuo lūžimo.

Nes jie trapus stiklo, tačiau tuo atveju, skaldytų, mes taip pat siūlome 5 iki 10% atsarginės dalys.Tai yra normalu, kad keli gabalai skaldytų, bet nesijaudinkite, nes mes tiekiame šių atsarginių dalių pakeisti, be to, mes turime labai gerą ir profesionalų pakuotėje su montavimo instrukcija ir nuotraukas.Tai nebus sunku įdiegti.

Be halogenų, turi būti sąžiningas, stiklas supakuoti pašalinta, ir ten bus tam tikras skirtumas priklauso nuo įvairių žmonių, diegimo, kad jis menininkas, atrodo, ir spalvos, gali būti šiek tiek skirtingas, nes jis visiškai vertus, prapūsti, jie mihgt atrodo 90% tas pats, kaip foto.Ji gali būti įdomus įdiegti sau ir, kad jis unikalus stilius, kaip jums patinka.Ar jums tai ?

Kaip Pritaikyti savo amatu:

Tiesiog susisiekite su mumis parduotuvėje ir leiskite mums žinoti, ką jūs norite iš savo liustra, sienos menas ir plokštės, sieniniai šviestuvai, ir mes bus padaryti tai atsitiks!

Custom Matmenys: Jei galite apie ką nors svajoti, mes galime sukurti.Mes galime komisija, bet kokio dydžio, kad tilptų specifikacijas jūsų namų ar darbo vietos.Su daugiau nei 8 metų patirtį, išsilavinimą užsakymą pasiūlymus tiek komercinių ir gyvenamųjų namų interjerai, mes gali sujungti amatų, kad bus palikti jums ir jūsų svečiams žado už metus į priekį.Skambinti vienu iš mūsų meno konsultantai ir mes gali sujungti užsakymą pasiūlymą su specialiomis matmenys ir kainodara tik jums.

Mes pagrindinių teikiant gausus dizaino pūsto stiklo šviestuvai, pūsto stiklo plokštės, dekoratyvinės sienų meno apšvietimo ir kitų murano stiklo meno su gausia patirtimi.

Longree Amatų pradėjo su ketinimą teikti kokybę ir įvairovę, šviestuvai, savo klientams už prieinamą kainą.Siekiant pasiūlyti mūsų klientams platų modernių ir tradicinių produktų, mes aktyviai į šiuos segmentus.Murano stiklo šviestuvai, Lubų šviestuvai, Sienos menas plokštės/sienos žiburiai, Grindų lempos.Virtuvės apšvietimas, Vonios kambarys žibintai, Prapūsti žibintai, Krištolo šviesa, Murano stiklas, pratybos, Stiklo sculoture, Sienos menas.Mes turime plačiausią bauda dekoratyvinis prekes mūsų salone ir įvairių pasirinkimų, aukščiausios kokybės ir uniqur apšvietimo produktus.Šis pranašumas ne tik taupo mūsų klientų laiką, bet ir savo pinigus, per daug.Mes dirbame su daugeliu žinomų apšvietimo dizaineriai padengti visų apšvietimo koncepcijas iš iki šiol dizaino kaimiškas šalies kotedžo stiliaus.

Dauguma mūsų šviestuvų galima padaryti įvairių dydžių ir pagal užsakovo reikalavimus.Mes taip pat gamina konsultavimo paslaugas, kad klientams, kurie yra darbo projektus ar norite papuošti savo visą namą.

Mūsų Paslaugos:

[Transporto ir lūžių problemas]

Mūsų gaminiai yra silpnos, tada 100% nemokama atsarginių dalių turėtų būti pakuojami kartu su jumis.Turime ilgametę patirtį paketą ir siuntas, mes esame įsipareigoję iki nulio lūžių.Prašome leiskite mums žinoti, į pirmąją vietą, per Trademanager, elektroninio Pašto adresą arba Telefono dėl kai kurių lūžimo dėl transporto, ir atsiųsti mums "aišku, skaldytų produktų nuotraukos" mums per 24 valandas, mes organizuojame nemokamai atsarginės dalys, kad jūs iš karto!Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

Žymos: chihuly stiklo, sconces pūstinis stiklas, ranka pūstinis stiklas, sienų plokštės, sienos sconce miegamasis, murano stiklo, "siemens" jungiklis, ranka pūstinis stiklas, sienų dekoras, pūsto stiklo kristalų, baro kėdė virtuvėje, 1000ml stiklo.

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinės Murano Stiklo Sienos Meno Apdailos Kūrybos Turkijos Murano Stiklo Gėlė Plokštės

Šiuolaikinės Murano Stiklo Sienos Meno Apdailos Kūrybos Turkijos Murano Stiklo Gėlė Plokštės

Panašūs produktai