Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2020 Nekilnojamojo Užsakymą Aukso Mėlyna China Nėrinių Kamuolys Suknelė Musulmonų Nuotakos Vakare Šalis Suknelė Ilgomis Rankovėmis Prabanga Arabų Oficialų Suknelė Padidinti

2020 Nekilnojamojo Užsakymą Aukso Mėlyna China Nėrinių Kamuolys Suknelė Musulmonų Nuotakos Vakare Šalis Suknelė Ilgomis Rankovėmis Prabanga Arabų Oficialų Suknelė

€332.65

-9 %

€369.61

Nauja prekė

Medžiaga Poliesteris
Mados Elementas derliaus
Audinio Tipas china
Traukinys NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Nėriniai
Prekės Pavadinimas NOVOKOSIN
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Siluetas Kamuolys Suknelė
Tikrasis Vaizdai Taip
Proga Oficialus Vakaras
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Iškirpte aukštas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja imperija

2020 Nekilnojamojo Mėginio Satino Kratinys Aukso Su Juoda China Nėrinių Kamuolys Suknelė Vestuvių Vakaro Šalis Suknelė Giliai V Kaklo Prabangūs Oficialų Suknelė

Pagal Užsakymą Pagamintas Traukinys,Kai tu užsakymą,palikite pranešimą apie norimą Spalvą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes suteiksime jums dovana kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3-4 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

1. Paruošimo Laikas: vestuvių Suknelė ir vakarinę Suknelę,reikia 7-9 darbo dienų parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2.Priedai visi turi Atsargų,Todėl mes galime laivą iš 2-3days

3. Mes gamykloje tiesiogiai, su geriausios kainos ir aukštos kokybės & greitai gamybos.Nuleisti ir Didmeninės yra priimtina,Jei jūsų užsakymas nėra didelis, prašome susisiekti su mumis apskaičiuoti kainą

4.Pristatymo Išsiuntimo Dienos,turi DHL greitai, bet kaina yra didesnė,ir yra mažiau laivybos kaina kaip ePacket,bet pristatymo laiko reikia daugiau,taigi, prašome pasirinkti geriausią iš jų jums reikia.

Rusijos Draugas ir Ukrainos Draugui:

pls palikti savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis), kai jums mokėjimo 2. Galėtume siųsti produkto paveikslėlius jums po to, kai mokėjimo.

3. Mes visada laivo paketas jums be mažmeninės langelyje,pls atrodo jis atidžiai prieš jums pateikiant užsakymą, ir kad mokėjimo.

4.Mes paramos ir Didmeninės Dropship

Jei turite klausimų apie produktus, dydis, kainų ir shippng mokestis, pls jaustis laisvai conatct mums, o ne pradėti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū!

Žymos: vestuvių vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 m., smaragdas žalia suknelė, mažas chalatai, aukso nėrinių apdaila, quinceanera suknelę, gotikos kamuolys chalatai, mėlyna suknelė china, oficialų suknelė, suknelė hijab, turkijos musulmonų vakarinę suknelę.

Parašyti atsiliepimą

2020 Nekilnojamojo Užsakymą Aukso Mėlyna China Nėrinių Kamuolys Suknelė Musulmonų Nuotakos Vakare Šalis Suknelė Ilgomis Rankovėmis Prabanga Arabų Oficialų Suknelė

2020 Nekilnojamojo Užsakymą Aukso Mėlyna China Nėrinių Kamuolys Suknelė Musulmonų Nuotakos Vakare Šalis Suknelė Ilgomis Rankovėmis Prabanga Arabų Oficialų Suknelė

Panašūs produktai