Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! HK1420 Adatiniai Guoliai 14*20*20 mm ( 5 Vnt.), Sudarytas Taurės Adata Guolis HK142020 TLA1420Z Padidinti

HK1420 Adatiniai Guoliai 14*20*20 mm ( 5 Vnt.), Sudarytas Taurės Adata Guolis HK142020 TLA1420Z

€10.74

Nauja prekė

Modelis HK1420
Tikslumo Įvertinimas P0,P6,P5,P4
Struktūra Sudarytas Taurės Adata Ritininis Guolis
kilmės vieta Kinija
Skaičių Eilės vieno iš eilės
Tipas Adata Ritininis Guolis
Prekės Pavadinimas AXK
Paviršiaus Šiurkštumo Ra 0.05
Modelio Numeris HK1420
Dangos Kartoninėje dėžutėje
Medžiaga Chromo Plieno
Sukimo Momentas Talpa 14x20x20 mm
Vidinis skersmuo Kaip 14mm
Pakuotė 5vnt
Išorinis Skersmuo 20mm
Storis 20mm

ADATA GUOLIS!SUDARYTAS TAURĖS ADATINIAI RITININIAI GUOLIAI

Išorinis žiedas sudarytas taurės adata guolis yra perforuoti su aukštos kokybės plieno lakštų.Išorinis žiedas yra plonos sienos.

Sudarytas taurės adata guolis savybės mažų radial skerspjūvio plotas, didelės apkrovos, mažiau inercijos ir ekonominės gamyba.Ji tinka mažiems skerspjūvio aukštis, arba kai būstas pagimdė nenaudojamas trasa, šis tipas yra rekomenduojama naudoti.Guolių yra surenkami į būsto pagimdė tam tikro slėgio be papildomų centrinis vieta.

Sudarytas taurės adata guolis paprastai trunka savo veleno skersmuo vidaus trasa.Tačiau, tinkamai LR tipas vidinis žiedas gali būti naudojamas pagal taikymo sąlyga.

Sudarytas taurės adata guolis turi dvi struktūras-su fiksatorių ir su pilna spyglių.Jie skirstomi į atidarė tipas ir uždaryti-end tipo.Struktūra laikiklis turi vieną sandarinimo žiedas ir dvigubo sandarinimo žiedo.Struktūra su pilna adatos turi didelės apkrovos.produkto savybės modelis, Struktūriniai ypatumai, HK Perforuotas tipas tempti taurės adata guolis HK...RS Perforuoti taurės adata guolis, vienpusis su sandarinimo žiedu HK...2RS Perforuotas tipas tempti taurės adatiniai ritininiai guoliai dvipusis diržas ruoniai BK Sandarias tipo sudarytas taurės adata guolis BK...RS Sandarias tipo sudarytas taurės adata guolis su sandarinimo žiedu ant vienos pusės Modelis Adatą guolis Modelis HK1420 Prekės AXK Fw (mm) kaip 14mm Medžiaga plienas, "Chrome" D (mm) 20mm Ruonių rūšis Atvira/sandariklio C (mm) 20mm Tikslumo lygis P0, P6, P5, arba kaip reikalaujama Pakuotėje 5vnt

gaminio dydis

vaizdo detalumą

BK

HK

Apmokėjimas ir pristatymas 1.Apmokėjimas: T/T", "Western Union" metodas yra priimtinas

2.įpakavimas: pramonės pakavimo, ne standerd dėžutėje.

3.Pristatymas : Tarptautinių Express ( DHL, TNT, UPS, Fedex... ) ar jūra, mes pasirinkti geriausias ir pigiausias būdas bazės į jūsų situaciją.

4.Pristatymo laikas: per 7 dienas po apmokėjimo , daugiausia priklauso nuo kiekio jums reikia.

Atsargumo priemonės

Adatą guolis turi didelį guolių gebėjimus ir tinka montuoti paramos struktūra riboto dydžio.Paviršiaus leidinys yra atsparios kaip riedėjimo paviršiaus, ir guolio, tai paspauskite įrengtas į sėdynės skylę be centrinis padėties.

Guolių turi būti užpildyta tinkamai suma tepalas iki sumontavimo.Įprastomis aplinkybėmis, tai nėra būtina relubricate po surinkimo.BK guolis yra naudojamos paramos leidinys be kyšančių pabaigos.Pabaigos veidas yra uždarytas sandarinimo ir gali atlaikyti mažųjų ašinio judėjimo.

ATSILIEPIMAI

Kai jums priimti mūsų produktus ir tikimės, kad gauti savo penkių žvaigždučių įvertinimas plius gaminio nuotraukas, vėliau pirkimas bus suteikti jums papildomų nuolaidų.

Žymos: garbė žaisti metalo, mielas popsocket, popsocket žiedas, paprastas popsocket, 6904zz, popsocket "samsung", greitai softbox, nemokamai popsocket, paprasto pop lizdas, gėlių popsocket.

Parašyti atsiliepimą

HK1420 Adatiniai Guoliai 14*20*20 mm ( 5 Vnt.), Sudarytas Taurės Adata Guolis HK142020 TLA1420Z

HK1420 Adatiniai Guoliai 14*20*20 mm ( 5 Vnt.), Sudarytas Taurės Adata Guolis HK142020 TLA1420Z

Panašūs produktai