Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Vaikams, Žaislai, pjovimas Lazeriu, Medinės 3D Dėlionė Vaikams Pasisekė vėjo malūnas Montessori Educationaly Padidinti

Vaikams, Žaislai, pjovimas Lazeriu, Medinės 3D Dėlionė Vaikams Pasisekė vėjo malūnas Montessori Educationaly "Pasidaryk pats" Žaislas Iššūkis IQ Dovana Vaikams Ar Suaugusiesiems

€13.74

Nauja prekė

Stilius Statybos
Lytis Unisex
Klasikinis Žaislai Mediniai Žaislai
dovana vaikams montessori žaislai
Prekės Pavadinimas SEA-LAND
"PASIDARYK pats" Medinės Dėlionės švietimo žaislai
Modelio Numeris LC-GP259
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Amžius > 8 metų amžiaus
Statybos Modelis Žaislai, Dėlionės
žaislai vaikams 3D DĖLIONĖ
Įspėjimas neskirta vaikams iki 3 metų
Medžiaga Mediena

[xlmodel]-[custom]-[50012]

Skelbimas:

> Smulkių Detalių, netinka vaikams iki 3 metų amžiaus

> Rankinis matavimo priežasties, ten bus šiek tiek skirtumą tarp realaus produkto ir nuotrauką.

Savybės:

>Tai puiki puošmena jūsų namuose.

>Jūs taip pat galite nusiųsti jį savo draugui kaip graži dovana.

>sužadinti vaiko vaizduotę, leiskite kūdikiui mokytis žaisdami, turtingas žinios yra galia, let kūdikio galva į žaidimą.

>Palyginti su tradiciniais žaislais, aukštos modeliavimas žaislas 3D galvosūkiai yra labai sudėtinga.gali pagerinti bendrą mūsų ir išsamiai kontrolės galią, pagerinti vaizdo diskriminaciją, skatina loginį mąstymą, smegenys ,ir erdvės vaizduotei.

>Žaislai yra ne tik žaislai, bet taip pat ginčija ir suaugusiems, ir vaikams .Ypač įtempta minios ,tai yra Būdas, atsipalaidavimo.

>Pavadinimas: 3D Medinės Dėlionės, G-P125

>Spalva: Kaip nuotraukose

>Dalys: 88 vienetų

>Pakuotės Dydis:340*210*6mm

>Produkto Dydis:285*130*285mm

>Savybės: 3D Mediniai Blokai

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50013]

Pristatymas: 1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo baigtas. 2, Pls, įsitikinkite, kad jūsų adresas yra visiškai teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad kartais muitinės, bus pratęsti pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą statusą siunta iki atsiliepimų. 4. Grįžta taisyklė: 7 dienos valiutos keitimo, pirkėjas moka grąžinimas prekių.Atsiliepimų: 1. Visi 5 žvaigždžių atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, pls mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū. 2. Jei kokių nors priežasčių esate nepatenkintas ar patenkintas savo produkcija, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, pls, suteikia mums galimybę išspręsti klausimą palankiu būdu.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pateikti atsakymą artimiausiu metu.

Žymos: ai9, medinis vėjo malūnas dėlionės, throttle "mitsubishi", iq žaislas, apskritimo medžiagos, dc metalo dėlionės, iq puzzl, krūtinės raumenų, šaldymo siurblys, olandijos vėjo malūnas dėlionės.

Parašyti atsiliepimą

Vaikams, Žaislai, pjovimas Lazeriu, Medinės 3D Dėlionė Vaikams Pasisekė vėjo malūnas Montessori Educationaly

Vaikams, Žaislai, pjovimas Lazeriu, Medinės 3D Dėlionė Vaikams Pasisekė vėjo malūnas Montessori Educationaly "Pasidaryk pats" Žaislas Iššūkis IQ Dovana Vaikams Ar Suaugusiesiems

Panašūs produktai