Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Automobilio Dažų Danga Purškimo Greitai Pašalinti Remontas, Automobilio Įbrėžimų Swirls Ženklų Atkurti Blizgesį TD326 Padidinti

Automobilio Dažų Danga Purškimo Greitai Pašalinti Remontas, Automobilio Įbrėžimų Swirls Ženklų Atkurti Blizgesį TD326

€7.52

-40 %

€12.74

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Specialios Funkcijos Automobilio Dažų Danga Spray
Modelio Pavadinimas 4651651
Elemento Tipas Dažai Siurblys
Prekės Tomas 120ml skersmens
Prekės Pavadinimas Vecligt

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Automobilio Dažų Danga Purškimo Greitai Pašalinti Remontas, Automobilio Įbrėžimų Swirls Ženklų Atkurti Blizgesį TD326

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Automobilių įbrėžimų yra kaip raukšlėta veido.Tegul šis produktas padės jums pakeisti išvaizdą jūsų automobilį, be išlaidų daug pinigų!Mūsų produktas yra suderinamas su visų spalvų!

2. Automobilio Dažų Danga Purškalas: Jei jūsų automobilis turi šiek tiek įbrėžimų, swirls ar kitais ženklais, jūs galite lengvai nustatyti jį su mūsų Automobilio Dažų Danga Spray

3. Mūsų specialiai sukurti junginys leis jums lengvai pašalinti ir ištrinti metus nuo dėvėjimosi ir plyšimo, iš savo transporto priemonės, dažų ir bendrą išvaizdą!

4. Tai bus ne tik pašalinti swirls ir įbrėžimų, bet ji bus atkurti blizgesį savo dažų ir priima jį atgal į savo pradinę blizgesį!

5. Lengviausia naudoti Remontas Purkštuvu: Purškimo konkrečiai suformuluoti, kad būtų lengva taikyti.Suteikite savo automobilio neįtikėtinai blizga, spindi, plius būtinų apsaugos nuo UV spindulių, kurie truks 6-12 mėnesių!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilio Dažų Danga Spray

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilio Dažų Danga Spray

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: nu, automobilių spray, paprastas auto kėbulų remonto, micellar vandens, automobilių scrath valiklis, AUTOMOBILIŲ Spalva, automobilio įbrėžimams remonto nano skysčio purslų, išsamiau, pistoletas dažai, shinedown marškinėliai.

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Dažų Danga Purškimo Greitai Pašalinti Remontas, Automobilio Įbrėžimų Swirls Ženklų Atkurti Blizgesį TD326

Automobilio Dažų Danga Purškimo Greitai Pašalinti Remontas, Automobilio Įbrėžimų Swirls Ženklų Atkurti Blizgesį TD326

Panašūs produktai