Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! CONTEC NE-M01 Nešiojamas Ultragarsinis Akių Inhaliatoriaus Suaugusiųjų Vaikui du kaukės nešiojamą Drėkintuvas,USB Padidinti

CONTEC NE-M01 Nešiojamas Ultragarsinis Akių Inhaliatoriaus Suaugusiųjų Vaikui du kaukės nešiojamą Drėkintuvas,USB

€15.27

-29 %

€21.51

Nauja prekė

Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Modelio Numeris NE-M01
Medžiaga Nieko
Prašymas RANKOS
Dydis nothing
Prekės Pavadinimas CONTECMED
Kilmės Žemyninė Kinija

Nešiojamas Ultragarsinis Akių Inhaliatoriaus Suaugusiųjų Vaikui du kaukės nešiojamą Drėkintuvas,USB

CONTEC NE-M01

Instrukcijos

Akių Inhaliatoriaus formos nebulizing poveikį šių veiksmų, aukšto dažnio vibracijos pjezoelektrinės keramikos gabalas veda prie deformacijos, micro plokštės taip, kad skysčio kontakto su mikro plokštė dulkinių.Prietaisas yra taikoma naudoti, ligoninę ir šeimos klinika.

Savybės

1) Mažos apimties, šviesos svorio, lengva valdyti, saugos ir tylus naudojant.

2) Mažas energijos suvartojimas(dvi baterijos).

3) Vieno mygtuko operacija, patogus naudoti.

4) Mažas dalelių dydis(apie 5 µm), lengva įsisavinti.

5) Automatinis maitinimo išjungimas, kai nėra skysčio.

Funkcijos

1) Vieno mygtuko operacija.

2) elektros Energijos požymių.

3) Mažos baterijos aptikimas.

4) Automatinis maitinimo išjungimas, kai nėra skysčio.

Priedai

Naudotojo Vadovas

Ryšio linijos adapteris

Suaugusiųjų kaukė

Vaikas kaukė

Fizinė savybė

Matmenys: 67.42 mm(L) x 48.53 mm(W)×116.92 mm(H)

Įsigyti saugių produktų :

Šios FDA Atsakomybės apribojimas yra reikalinga visiems eBay sąrašą Sveikatos priežiūros paslaugų kategorija ir yra įtrauktas NUORODA:

Pardavus šį elementą, gali būti taikomos reglamento U. S. Maisto ir vaistų Administracijos ir valstybės ir vietos

reguliavimo agentūrų.Jei taip, neteikia pasiūlymo, apie šį elementą, nebent esate įgaliotas pirkėjui.Jei elementas yra objektas

FDA reglamento, patikrinsime, ar jūsų būsenos kaip registruotas pirkėjas šios prekės prieš siunčiant prekę

Pristatymas Metodas Ir Laikas:

1. Visi Nemokamas pristatymas prekės bus vežamos oro paštu po užtruks maždaug 12-25days(JAV ,CA,AU,UK).Ir 15-35 dienų ir į kitas šalis.Šį laivybos būdas turi tam tikrų rizikos, prašome pasirinkti atidžiai.Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Australija negali stebėti paketą internete.

2. Express EMS; tai trunka 7-12 darbo dienos pristatymas.

3. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis ilgai pristatymo.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.

4. Mes neturime Atsakingas už savo Muitų sistemą.

Prekės sekimo numerį:

Visos prekės turi sekimo numerį, jei jums nereikia gauti elementą, mes bus stebėti, prekės paštu office (tai trunka ilgą laiką)

Grąžinimo Politika:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gaunate prekę.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų.Arba pakeisti elementą jums.

Prašome perskaityti mūsų prekybos Politiką, prieš perkant, jei nesutinkate su mūsų prekybos politika, nereikia pirkti prekės iš jav.

Mokesčių, Muitų Ir Pareigas:

Mes don ' t įtraukti mokesčiai, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Jūs mokate mums tai, ką matote ant sąskaitos faktūros, aš.e.prekės tarpinė suma + siuntimo išlaidos (neapima muitų).Prašome sužinoti, kiek galite apie savo importo mokesčius savo šalyje prieš siūlymą elementą.Reikia mokėti importo muitus, kai įvyko tam tikrų prekių, arba jūs gali maloniai mums duoti keletą patarimų apie tai, pažadame, kad padarysime viską, kad padėtų jums!

Atsiliepimų Politika:

Klientas yra visada NĖRA.1

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau, bet dėl didelės paštu garsas tai gali užtrukti mums atsakyti.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę!

Susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties per 3 dienas nuo prekės gavimo, galite grąžinti ją grąžinti pinigus (atėmus pristatymas).

Paslaugų Politikos

(1)Klientas yra visada NĖRA.1

(2)Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Mes stengiamės atsakyti į visus jūsų problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma

(3)Susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

(4)Garantija: 36 Mėnesiai ir Wholelife Repairment

(5)Atsiliepimų: Jei jis yra malonus, žinoma, galite daryti verslą su manimi, prašome palikti mane teigiamų atsiliepimų.Vertinu kiekvieną klientą ir tikimės bendradarbiauti su jumis dar kartą.

Maloniai Dėmesį

Visi daiktai bus išsiųsti buy Rimassukarevicius.lt adresą.Prašome patikrinti, ar jūsų pristatymo adresas yra teisinga.

Mes nesame atsakingi už jūsų muito.

Jei turite sugedusį elementą, kurį norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo gaunate prekę.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originalioje pakuotėje ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums.

Žymos: pigūs inhaliatoriaus mašina, disponuoti kaukė, atmosfera difuzorius, Splice, amerikos indėnų viršų, boxym oximeter, stebėti presion arterinės, mažas mielas drėkintuvas, contec ekg, oximet.

Parašyti atsiliepimą

CONTEC NE-M01 Nešiojamas Ultragarsinis Akių Inhaliatoriaus Suaugusiųjų Vaikui du kaukės nešiojamą Drėkintuvas,USB

CONTEC NE-M01 Nešiojamas Ultragarsinis Akių Inhaliatoriaus Suaugusiųjų Vaikui du kaukės nešiojamą Drėkintuvas,USB

Panašūs produktai