Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Prabanga Europos Karališkųjų Aukso Siuvinėjimai 60S Šilko Satino Medvilnės Minkštas Patalynės Komplektas Antklode Padengti Įrengtas paklode Lino pagalvių Užvalkalai Padidinti

Prabanga Europos Karališkųjų Aukso Siuvinėjimai 60S Šilko Satino Medvilnės Minkštas Patalynės Komplektas Antklode Padengti Įrengtas paklode Lino pagalvių Užvalkalai

€69.53

-43 %

€124.16

Nauja prekė

Svoris 2.6 KG
Medžiaga Šilkas / Medvilnė
Audinio Tankis 133X72
Įdaru NĖRA
Kiekis 4 vnt.
Stilius Europa
Reitingas Kokybė
Siūlų Skaičius 500TC
Amžiaus Grupė Suaugusiems ir Vaikams
Taikymo Dydis 1,8 m (6 pėdos)
Funkcija Patogus, Minkštas, Kvėpuojanti
Kostiumas Vestuvių Namų Dekoro
Prekės Pavadinimas SexeMara
modelis Išsiuvinėti
Audinio Skaičius 60
Modelio Numeris DXA-20200823
Tipas Antklodžių Viršelio Komplektas(Be Šalikas)
Modelio Tipas Satin
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Technics aplikacijos siuvinėjimas
Pakuotė PVC pakuotės
Naudoti Namuose
Pristatymas Greitas pristatymas, tokių kaip Fexdex,UPS,TNT,DHL,...
Rinkinys Tipas Taip

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Visi produktai be šalikas užpildas, Prašome įsitikinkite, kad dydis būtų tinkamas jūsų lova, Ačiū!

Savybės:

•Būklė: Nauja

•Vienetų: 4pcs Patalynės komplektas

•Proga: Miegamasis

•Medžiaga: 100% Šilkas/Medvilnė

•Modelis: Daugiausia per nuotraukoje.

• Dėl to, kad Šalis skiriasi nuo beding nustatyti dydį, įsitikinkite, kad dydis būtų tinkamas jūsų lova arba ne pagal mano aprašyti matavimo pirmą kartą, Prieš padaryti tvarka.

• Paveikslėlyje, Gal parodyti 6vnt ar daugiau, su kai kuriais pagalvės, bet mūsų produktas tiesiog ateina su 2 pagalvės shams.

• Atsižvelgiant į pagalvę shams audinio gabalai iš antklode padengti, tai gal nėra pats su ips, bet visada pats stilius su patalynės komplektai.

• Mes turime didmeninę kainą pirkimas urmu, pls nedvejodami leiskite man žinoti, jei jums reikia

• Siunta: Mes pasirinkti įvairių Išreiškia pristatyti prekes priklausyti nuo jūsų vietos.Mes laivų via ESM,DHL,UPS,TNT, "FedEx" ir tt,

• Spalva : Spalva Aprašymą, prašome pažvelgti Pavadinimas, kaip nurodyta nuotraukoje.Mes negalime pažadėti, ten neturi spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir realus produktas, gal šiek tiek.

(Visas Komplektas Nuotraukos ir Išsamus Lino Nuotraukos yra paimtos iš Realaus Objekto. )

(Pridėtas nuotraukos yra pateikta gamintojo demonstravimo tik.Dėl skirtingos spalvų poveikis tarp savo skaitmeninius prietaisus ir realiame pasaulyje, faktinis spalvų gylis produktas gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo to, kas parodyta paveikslėlyje aukščiau.

Jei nesate tikri, ar spalva yra, ką jūs ieškote, prašome patvirtinkite su mumis prieš siūlymą, kitaip Pinigų grąžinimo Garantija gali būti anuliuojama.

• Priežiūros instrukcijos : skalbti Mašinoje Sausas valymas Naudoti švelnų muilą be baliklio Kietas geležies, jei reikia.Pirmo plovimo gali paprastai išnyks spalvą nustatyti priimtinu būdu.Dėl šios priežasties, kai jums plauti nustatyti pirmą kartą, nemaišyti su kitomis tekstilės elementus savo plovimo mašina.

Geriausia plauti rankomis vandenyje, ne aukštesnėje nei 30 laipsnių atskirai.Nemerkite nustatyti per ilgai.

Dydis: 1 cm = 0.3937 cm

4pcs karalienės dydžio plokščias lapas:

antklode padengti: 200 x 230 cm *1pcs

paklode: 230 x 250 cm *1pcs

pagalvių užvalkalai: 48 x 74 cm *2vnt

4pcs king size butas lapas:

antklode padengti: 220 x 240 cm *1pcs

paklode: 245 x 270 cm *1pcs

pagalvių užvalkalai: 48 x 74 cm *2vnt

4pcs karalienės dydžio įrengtas lapas: Tinka 1,5 M lova

antklode padengti: 200 x 230 cm *1pcs

sumontuoti lakštinio: 150 x 200 x 25 cm *1pcs

pagalvių užvalkalai: 48 x 74 cm *2vnt

4pcs king size įrengtas lapas: Tinka 1,8 M lovos

antklode padengti: 200 x 230 cm *1pcs

sumontuoti lakštinio: 180 x 200 x 25 cm *1pcs

pagalvių užvalkalai: 48 x 74 cm *2vnt

01

02

03

04

05

06

07

Pastaba:

A:importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai,šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

B:prašome patikrinti savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas:

A:Sąlygos siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis jums patvirtinti pageidaujamas vežimo būdas,prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo

B:laivybos kompanijų,mes paramos siuntą :

kinija paštu: 10-30 dienų

E M S: 5-15 dienų

U S P: 3-5 dienos

D H L: 3-5 dienos

jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.mes rekomenduojame EMS jums.

Mokėjimo terminai:

mes priimame:T/T", "Western Union", "Money Order", sąlyginio Deponavimo ,geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu.

Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informacija

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums,jei esate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome pateikti 5 žvaigždučių atsiliepimą,Jei esate nepatenkinti prekes galite užsisakyti,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Garantinis aptarnavimas:

15 dienų pakeitimo paslauga , jei norite gauti mūsų produktas yra ydinga, tokias kaip plaukų negerai prekių, rimtas kokybės problemą, prašome nedelsiant pranešti mums ir pateikti atitinkamus įrodymus, mes patvirtiname, kad suteiks jums visą po grąžinimo, jūs sutinkate su sąlygomis, mes galime pasirūpinti, pristatyti prekes į jūsų, bet jūs turite užtikrinti, kad produkto patikimumui, neturi įtakos antrojo pardavimo,Ir reikia grįžti produkto

Apie mus:

Mes dirbame, siekiant suteikti jums su kokybės gaminius ir paslaugas, taip pat gerų pirkinių patirties,Jei jūs pirkti mūsų produktą, jums bus tapti mūsų VIP vartotojai, vėl, antrą kartą, kai jūs perkate, mes pasiūlysime dar nuolaida grąžinti jums, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti jį su savo draugais ir giminaičiais, ir tegul daugiau žmonių pasidalinti savo laimę.

Žymos: paklode aukso, patalynės siuvinėtos aplikacijos, paklodės antklode padengti leopardas spausdinti, smaragdas satino patalynė, patalynė aukso, princesė lapas antklodė, baltos spalvos satino patalynės šilko, lova padengti aukso, panda antklode padengti paklode, pririšti medvilnės satino patalynė.

Parašyti atsiliepimą

Prabanga Europos Karališkųjų Aukso Siuvinėjimai 60S Šilko Satino Medvilnės Minkštas Patalynės Komplektas Antklode Padengti Įrengtas paklode Lino pagalvių Užvalkalai

Prabanga Europos Karališkųjų Aukso Siuvinėjimai 60S Šilko Satino Medvilnės Minkštas Patalynės Komplektas Antklode Padengti Įrengtas paklode Lino pagalvių Užvalkalai

Panašūs produktai