Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! UTĖLIŲ Nešiojamų Vadovas Termostatas Vaškas Mašinos Elektros Pupelių Vaškas Šildytuvas Plaukų Šalinimo Mašinos Lydymosi temperatūros Vaškas Mašina, Plaukų Šalinimo Vašku Padidinti

UTĖLIŲ Nešiojamų Vadovas Termostatas Vaškas Mašinos Elektros Pupelių Vaškas Šildytuvas Plaukų Šalinimo Mašinos Lydymosi temperatūros Vaškas Mašina, Plaukų Šalinimo Vašku

€11.63

-28 %

€16.38

Nauja prekė

Medžiaga ABS
Dydis 24*12.5*13.5cm
Prekės Pavadinimas retemporel
Sertifikavimo NĖRA
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Naudoti Pažastų
Elemento Tipas Epiliatorius
Modelio Numeris vaškas mašina
Kilmės KN(Kilmės)

Į depiliacijos vašku mašina yra langas, lengva stebėti talpos, depiliacijos vašku, kompaktiškas ir universalus, ir lengvas nešioti.remti plaukų šalinimo vašku, be pridedant bet kokį skonį, grynas natūralus terpentinas ingredientų, gali pagerinti sukibimą karštas vaškas plaukams,nepažeidžiant odos.tinka įvairių kūno dalių, plaukų šalinimas, ranka, plaukų šalinimo efektas yra ypač gera.Plaukų šalinimo efektas yra švarus, kruopščiai ir neskausmingai.

Veikimo būdas:1. Naudoti, tai reikia traukti antspaudas šiek tiek sunku, tada įdėti vaško butelį į vaško mašina ir kaitinama apie 20 minučių, depilating su vašku teka valstybės ir tinkama temperatūra.

2. Nuvalykite ir dezinfekuokite dalių, kurios turi būti depilated su valymo tirpalu prieš plaukų šalinimo, analizuoti plaukų augimo kryptį, o tada apverskite vaškas mašiną, kad skystas vaškas srautas iš vaško burną.Kaip roller ritinius, taikyti sluoksnį palei plaukų kryptimi.Plonas ir vienodą vaško.

3, įklijuoti plaukų šalinimo popieriaus, švelniai paspauskite ir sklandų ir atgal, taip, kad plaukų šalinimas popieriaus, plaukų šalinimo vašku, plaukų griežtai laikytis kartu.4. Sugriežtinti odą plaukų šalinimo srityje, tada išspausti vieną pusę plaukų šalinimo popieriaus, ir kuo skubiau pašalinti plaukų šalinimo popierių prieš plaukų augimo kryptį.Plaukai bus pašalintas kartu su plaukų šalinimo popieriaus.

5, švarios odos, pašalinti likęs vaškas ant odos su anti-plaukų priežiūros serumas, o drėkina odą po depiliacija, todėl oda lygi ir švelni.6. Po naudojant vaško mašina, švarus vaškas, likusių ant mašinos.

Maitinimo režimas: AC

Maitinimo režimas: elektrinis

Modelis: BUT001

Svoris: 0.35 kg

Valymo tipas: nėra vandens plovimo

Plaukų šalinimo: pažastų ir kulno

Darbo metodas: skynimas plaukų

Galia: 40W

Elektra: 110-240V 50HZ

Su LCD temperatūros displėjus, tai yra patogiau reguliuoti temperatūrą

Taikoma: grožio mėgėjams

Temperatūra: galima rankiniu būdu reguliuoti

Atsargumo priemonės:

1) Vieta vaškas gaminys, horizontaliai, atokiau nuo šilumos šaltinių.Jei vaškas produktas tampa stora, dėl aukštos temperatūros, laikykite jį šaldytuve.

2) negalima naudoti dėl išsiplėtusių venų, abscesai, sudužimo, saulės nudegimo ar kitų pažeistų odos.

3) Prašome pabandyti nedidelį plotą prieš naudojimą nustatyti, kad nėra alergijos.

4) nepalikite depiliacijos vašku arba depiliacijos popieriaus ant odos ilgą laiką.

5) Tai nėra patartina naudoti vandens ar alkoholio pašalinti vaškas, likusį ant odos po to, depiliacija.Neplaukite ar atskleisti saulės per 24 valandas.

6) laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

spalva:balta/rožinė

Medžiaga:ABS

Gaminio dydis: 24*12.5*13.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Vaškas mašina

1 * instrukcija

1 * maitinimo laidas

1 * Bazės

1 * dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Laikas siunta:

Visi produkto galime laivybos per 5~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Pristatymo terminas: Dėl nenugalimos jėgos (force majeure veiksniai: uraganai, rainstorms įtakos skrydžiams.Pirmaujanti logistikos vėlavimo.Esame sąžiningi pardavėjai, neleis jums patirti jokių nuostolių.Prašome suteikti logistikos įmonė, šiek tiek perdirbimo metu, mes laukti paketą, kad pasiektų jūsų pusės.Jei jūsų logistikos informacija atvyksta artimiausiame pašto skyriuje: Jeigu vietos pašte, ar nebuvo su jumis susisiekti, kreipkitės į vietinį pašto kuo greičiau gauti savo paketą.Kitaip, viršvalandžiai gavimo sklypai, vietos pašte bus grąžinti savo sklypo, pasekmes savęs atsakomybę.Apsaugos laikas bėga: Kai mes baigė laikas siunta, jei produktas, apsaugos laikotarpis baigiasi, prašome pratęsti produkto apsaugos laikotarpis sau ar susisiekti su mumis, Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai.Importo muitai: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba Siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Kai gaunate prekes, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir nėra tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pažadą mes jums patenkintas sprendimą po to, kai mes jį patvirtinote.Mes taip pat suteiks jums teigiamai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 Žvaigždės .Kai jums rodyti jūsų gražus vaizdas apie mūsų grįžtamojo ryšio zonos, prašome išsiųsti pranešimą pasakykite mums, kitą, kad susisiekti su manimi, bus papildomas netikėtumų.

Žymos: vaško šildytuvas, bičių vaškas wrap, plaukų pašalintas prietaisas, įranga vaškas, epil lazeriu, plaukų šalinimo lazer, depil vaškas, puikus lazerinis epiliatorius su plaukų šalinimo, utėlių šukos nit nemokamai, automatinis plaukų šalinimo mašinos.

Parašyti atsiliepimą

UTĖLIŲ Nešiojamų Vadovas Termostatas Vaškas Mašinos Elektros Pupelių Vaškas Šildytuvas Plaukų Šalinimo Mašinos Lydymosi temperatūros Vaškas Mašina, Plaukų Šalinimo Vašku

UTĖLIŲ Nešiojamų Vadovas Termostatas Vaškas Mašinos Elektros Pupelių Vaškas Šildytuvas Plaukų Šalinimo Mašinos Lydymosi temperatūros Vaškas Mašina, Plaukų Šalinimo Vašku

Panašūs produktai