Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP Padidinti

WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP "Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa "Google" Smart Home B22

€10.75

-40 %

€17.92

Nauja prekė

Produkto spalva Balta
Gaminio Matmenys 60mm*60mm*120mm
Įtampa 85-265 volts
Medžiaga Akrilo
Spindulio Kampas(°) 270°
Formos Lemputė, B22
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Šviesos Srautas 500lm
Proga Gyvenamasis Kambarys
LED Lustas gamintojas Sharp
Darbo laikas 50000 valandų
Galia RGB
Ilgis 1M
Pagrindo Tipas E27
Spalvos Temperatūra Šiltai Balta (2700-3500K)
Vidutinė trukmė (val.) 20000
LED Lustas Modelis SMD3528
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Tipo Lemputės led
Sertifikavimo ROHS
Galios Tolerancija 1%
Suderinamas su "Amazon" Alexa " ir "Google" Asistentas

WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP "Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa "Google" pradinis B22

Pagal Moeshouse

Produkto Savybės:

1. Balso Kontrolė: Moes smart LED lemputės yra suderinama su "Amazon" Alexa,Google Asistentas ir IFTTT.Tik klausimas balso komandą, įjunkite savo šviesos įjungti/išjungti,arba net įjungti savo žiburiai į konkrečią spalvą, kuri jums patinka.Ne stebulės reikia ir lengva įdiegti.Dėmesio : WiFi smart LED lemputės palaiko tik 2.4 GHz "Wi-Fi" tinklo.

2. Laikas ir Nuotolinio Valdymo pultas: Net esate ne namuose, jūs galite kontroliuoti savo smart lemputė on/off", su savo telefonu per Smart Gyvenimą Programą.Lengvai nustatytą grafiką s savo smart lemputė.Tinkinti savo namuose, šviesos sistemos, kaip nustatymo žibintai įjungti temstant arba išjungti saulėtekio.

3. Grupės Valdymo ir Kontrolės Kartu: galite sukurti grupę visų jūsų smart lemputė ir valdyti juos visus tiesiog viena komanda.Ir taip pat galite pasidalinti ja su kitais šeimos nariais naudojant "smart gyvenimą" programą,jie gali taip pat kontroliuoti, ji tuo pačiu metu.

4. RGB+C+W Led Lemputes: Atrasti save ir padaryti savo vietos daugiau kūrybinių su MOES Smart Lemputė.Suderinti spalvą į jūsų namus su ryškiomis,nuotaiką gerinančio RGB šviesos.Pasirinkti iš 16 mln. spalvų ( 2700k-6500k ) ir atspalvių baltos akimirksniu pakeisti išvaizdą ir atmosferą savo kambarį. 5.Energijos Taupymo&Purpose : C ompared su įprasta lemputė , Moes smart lemputę sutaupysite iki 60% energijos sąnaudos, w i-LED technologija.Ilgiau ir energijos taupymo.Išsaugoti savo elektros krūvio su naujausia apšvietimo technologija.Ši lemputė gali būti naudojama bet kurioje vietoje, jums reikia spalvinga šviesos, pvz., namų patalpų apšvietimas, viešbutis, konferencijų salė, muziejus, restoranai, baras, kavinė, atostogų apdaila, gimtadienis.

Žymos: benz smart nuotolinio valdymo, lemputė raudona nuotolinio valdymo, smart lemputė e27 nuotolinio valdymo, green light bulb nuotolinio valdymo, smart užuolaidų bot nuotolinio valdymo, lemputės smart remote, lemputė kabelis nuotolinio valdymo pultas, lemputės šviesos nuotolinio valdymo, šviesos eilutę bulb nuotolinio valdymo, lauko light bulb nuotolinio valdymo.

Parašyti atsiliepimą

WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP

WiFi Smart Lemputės Protingas spalvotu LED Lemputė 7W RGBW APP "Nuotolinio Valdymo pultas Veikia su Alexa "Google" Smart Home B22

Panašūs produktai