Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 4 Stilius Desgin Žiemą Šiltas TV Gobtuvu Patogi Maskuotė Koralų Vilnos Hoodie Antklodė Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Antklodė Padidinti

4 Stilius Desgin Žiemą Šiltas TV Gobtuvu Patogi Maskuotė Koralų Vilnos Hoodie Antklodė Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Antklodė

€12.83

-50 %

€25.66

Nauja prekė

Reitingas Kita
Amžiaus Grupė Vaikai
Modelio Numeris Antklodės
Technics Kita
Naudoti Kelionės
Formos Kita
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Kita
Medžiaga Kita
Plauti Stilius Kita
Tipas Kita
Rinkinys Tipas No
Svoris 1350g
Spalvos Atsparumas (Grynas) Kita
Sezonas Vasaros
Stilius Kita
Modelio Tipas Kita

4 Stilius Desgin Žiemą Šiltas TV Gobtuvu Patogi Maskuotė Koralų Vilnos Hoodie Antklodė Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Antklodė lanket

Kulka Taškų: 1、Purus Antklodė Hoodie: jus ar jūsų šeimos jaukus ir šiltas metu kempingas, dalyvauti lauko šalys, pakabinti namo, skaityti knygas, žiūrėti TV, sėdėti prie kompiuterio ir naudoti jį visur.

2、Didelė Priekinė Kišenė: Į nešiojami antklodė gali turėti užkandžių, gėrimų, mobiliųjų telefonų arba nuotolinio valdymo pulto ir savo rankomis, jaukus ir šiltas.

3、Minkšta Medžiaga-negabaritinių gobtuvu, antklodė, pagaminta iš ėriukų vilnos ir flanelė, kuri suteikia patogią jausmas, minkštas ir išlaiko gerą šilumos šiltas visą kūną.

4、Tinka Visiems: gobtuvu antklodė yra labai erdvus, tinkamas suaugusiems, vyrams, moterims, vaikams ir pan.Ji gali išlaikyti savo vaiką šilta nuo galvos iki kojų.

5、Puiki Dovana: patogus gobtuvu antklodė yra labai tinka Valentino Dienos dovanos, gimtadienio dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos, naujieji Metai, bet ir ypatingomis progomis.Jūs ir jūsų draugai ir šeima bus laiminga.

Savybės:

1. Purus Antklodė Hoodie: jus ar jūsų šeimos jaukus ir šiltas metu kempingas, dalyvauti lauko šalys, pakabinti namo, skaityti knygas, žiūrėti TV, sėdėti prie kompiuterio ir naudoti jį visur.

2. Didelė Priekinė Kišenė: Į nešiojami antklodė gali turėti užkandžių, gėrimų, mobiliųjų telefonų arba nuotolinio valdymo pulto ir savo rankomis, jaukus ir šiltas.

3. Minkšta Medžiaga-negabaritinių gobtuvu, antklodė, pagaminta iš ėriukų vilnos ir flanelė, kuri suteikia patogią jausmas, minkštas ir išlaiko gerą šilumos šiltas visą kūną.

4. Tinka Visiems: gobtuvu antklodė yra labai erdvus, tinkamas suaugusiems, vyrams, moterims, vaikams ir pan.Ji gali išlaikyti savo vaiką šilta nuo galvos iki kojų.

5. Puiki Dovana: patogus gobtuvu antklodė yra labai tinka Valentino Dienos dovanos, gimtadienio dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos, naujieji Metai, bet ir ypatingomis progomis.Jūs ir jūsų draugai ir šeima bus laiminga.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Megztinis (Puloveris)

Stilius: kišenę

Medžiagos: flanelė ir ėriukų vilnos

Dydis: vienas dydis(Hem apskritimo ilgis 198cm, bendras ilgis 122cm)

Sezonas: žiema

Proga: kasdien

Tinka: tinka visiems suaugusiems, vaikams, vyrams ir moterims.

Priežiūra: mašina plauti šaltame vandenyje, sausai atskirai, esant žemai temperatūrai (žemiau 30°C)!

Pakavimo Sąrašas:

1*Megztinis (Puloveris)

Žymos: minkšta antklodė hoodie, reggee gobtuvu antklodė, bart simpson hoody, dinozaurų antklode, šiltas hoodie anime, kūdikių antklodė vienaragis, smart tv, svertinis antklodė etsy, kamufliažas kelionės antklodė, antklodė burrito.

Parašyti atsiliepimą

4 Stilius Desgin Žiemą Šiltas TV Gobtuvu Patogi Maskuotė Koralų Vilnos Hoodie Antklodė Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Antklodė

4 Stilius Desgin Žiemą Šiltas TV Gobtuvu Patogi Maskuotė Koralų Vilnos Hoodie Antklodė Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Antklodė

Panašūs produktai