Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Daug 5vnt Baterijos Atgal Pack Diržo Juosmens Įrašą Motorola TLKR T80 T80EX T60 T82 Radijo Walkie Talkie Padidinti

Daug 5vnt Baterijos Atgal Pack Diržo Juosmens Įrašą Motorola TLKR T80 T80EX T60 T82 Radijo Walkie Talkie

€4.96

Nauja prekė

Išėjimo įtampa NĖRA
Prekės Pavadinimas Banggood
Naudojimas Perjungimo
Jungtis Prijungti
Išėjimo Tipas NĖRA

Prekės Savybės: pakabinti jį ant diržo, kišenėje ar rankinėje Įranga: Kietojo plastiko Dydis: 72 * 26 * 11 mm Spalva: Juoda Suderinamas su "Motorola" walkie talkie: už " Motorola Talkabout TLKR T80 T80EX T60 T82 pakuotėje: 5 x diržo (neįtraukti walkie talkie) Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamas grįžtamasis ryšys yra vienas negali išspręsti problemų.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Rimassukarevicius.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Žymos: motorola tlkr t60, kenwood tk-3107, auto imtuvas, motorola tlkr, "motorola" walkie talkie t82, diržas radijas, baterijos motorola t82, micro motorola ep 450, radijo motorola dp1400, tlkr t80 radijas.

Parašyti atsiliepimą

Daug 5vnt Baterijos Atgal Pack Diržo Juosmens Įrašą Motorola TLKR T80 T80EX T60 T82 Radijo Walkie Talkie

Daug 5vnt Baterijos Atgal Pack Diržo Juosmens Įrašą Motorola TLKR T80 T80EX T60 T82 Radijo Walkie Talkie

Panašūs produktai