Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! TUMBEELLUWA Natūralių Kristalų Medžio Kristalų Sankaupos Bazės Bonsai Pinigų Medį, Sėkmės, Turto, Namų Biuro Dekoras Padidinti

TUMBEELLUWA Natūralių Kristalų Medžio Kristalų Sankaupos Bazės Bonsai Pinigų Medį, Sėkmės, Turto, Namų Biuro Dekoras

€22.34

Nauja prekė

Kiekis 1pc
Modelio Numeris G
Prekės Pavadinimas TUMBEELLUWA
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Dydis (apytiksliai) Crystal Bazė
Medžiaga Crystal
Produkto Savybės Natūralios,Žalios,Grubus
Svoris(Apytiksliai) 250-450 G/Vnt
Dydis Duomenis(Apytiksliai) Iš viso Aukštų
sąlyga Naujas

Jums gali patikti Tipas: Natūralių Kristalų Medžio Kristalų Sankaupos Bazės Bonsai Pinigų Medį, Sėkmės, Turto, Namų Biuro Dekoras Dydis Duomenis(Apytiksliai):iš Viso Aukštų:4.7-6"; Medis:80x130mm-90x150mm (kai atverti lapai);Krištolo Bazė:70x45x35mm-120x90x70mm Kiekis: 1Pc Svoris(Apytiksliai): 250-450 G/Vnt Medžiaga: Natūralus Kvarco Būklė: Naujas *Dėl medžiai ranka suvynioti su netinkamomis žetonų akmens mūsų kvalifikuotų darbuotojų,dydžių bei formų bonsai medis gavote bus panaši, kaip nuotraukoje,šakos ir lapai yra uždarytos pakuotės saugi į lauką, todėl lapus ir šakas medis gali būti sumažintas po savo estetika. *Šis rankų darbo prekės ,dydžių ir formų medžių ir krištolo grupės yra įvairių, vieni su kitais, mes atsiųsime tai, ką turime atsitiktiniai. *Naudoti gydymo,meditacijos,energijos didinimo,energijos įkrauta,apsaugos,fengshui,sėkmės,pinigų,turto,prespapjė,namų puošybai ir pan.DĖMESIO

Foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į aprašymas dydžio detales.Mes darome viską, kad atstovautų savo akmenis ir papuošalus tiksliai.Kartais dėl blykstės naudojamos fotografijos arba padidinti nuotrauką arba parametrai, kompiuterių monitoriai yra įmanoma, šiek tiek kinta spalva.Jūs gausite panašų, kaip nuotraukoje.

Susisiekite Su Mumis

Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Jūsų elektroninio pašto adresas bus paprastai būti atsakyta per 24 valandas, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir kuo greičiau savaitgaliais.Jeigu negaunate atsakymo per šį laikotarpį prašome patikrinti savo ŠLAMŠTO ir masinių laiškų dėžutės mūsų atsakymo.

Žymos: bonsai, pinigų medis nuotrauką, mamma mia, jav sandėlyje, papuošalai švaresnis, feng shui bell, pinigų medis, ekranas akmens, šernų dantų, plaukų raštas.

Parašyti atsiliepimą

TUMBEELLUWA Natūralių Kristalų Medžio Kristalų Sankaupos Bazės Bonsai Pinigų Medį, Sėkmės, Turto, Namų Biuro Dekoras

TUMBEELLUWA Natūralių Kristalų Medžio Kristalų Sankaupos Bazės Bonsai Pinigų Medį, Sėkmės, Turto, Namų Biuro Dekoras

Panašūs produktai