Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 320-310mm Naujas Creality 3D Ultrabase 3D Spausdintuvas Platforma Šildomos Lova Statyti Paviršiaus Stiklo plokštė-10S pro CR-X Padidinti

320-310mm Naujas Creality 3D Ultrabase 3D Spausdintuvas Platforma Šildomos Lova Statyti Paviršiaus Stiklo plokštė-10S pro CR-X

€25.94

-5 %

€27.31

Nauja prekė

Elemento Tipas Stiklo Plokštė
Prekės Pavadinimas ender

Aprašymas

1: Plokštės storis: apie 3 mm

2:Kietumas: nebandytas, bet ji paviršiaus anti-scratch galimybė yra labai geras,jei ne skaldyti , galima naudoti visą laiką

3:Kai spausdinimo baigtas, palaukite, kol šildomas lova atvėsti, tada jums tiesiog reikia šiek tiek strenth pašalinti dalys ranka tiesiogiai lengva gebėjimas pašalinti spausdinti dalių, juodos spalvos šoniniai veidrodėliai spausdinimo >PVP kieti klijai>platfom juosta

4:Šis produktas neturi paramos metalo aptikimo, automatinio niveliavimo 3d spausdintuvai

5:Dėl cheminių reakcijų priežastis, juoda šoninis paviršius gali būti balta subraižyti, jei jums griežtai reikalauti paviršiaus, nedėkite kad be klausia mus.

6:Platforma stick galimybė taip pat priklauso nuo kaitinimo niveliavimo platformos, prieš jums patikrinti priežastis, ne taip lengvai mus palieka neigiamus komentarus, labai ačiū už supratimą, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis.

7: dydis 320-310mm, kostiumas Creality CR-10S ar CR-X 3D spausdintuvas

Pagrindinis pranašumas

1: Kai pradėti spausdinti, kad atspausdintas objektas nėra lengva susivynioti

2:Kai baigsite spausdinimas, gali leisti naudotojui lengvai pašalinti spausdinti objektai

3:Gali būti taikomos šildymo PCB tiesiogiai, galėtų pradėti spausdinti iškart, nereikia klijuoti bet kokį juostą ar klijus,kai išlygintas, pakeisti labiausiai platforma plokštė rinkoje .

4:Anti-scratch, didelis kietumas,nėra lengva būti pažeista,paviršiaus lygumo yra mažiau kaip 0,2 mm

5:Pagal temperatūrą: -56°C iki 350°C, plokštės 0 plėtra ir 0 deformacijos

Vartotojo vadovas

1: Galėtų nustatyti lėkštę, ant platformos tiesiogiai įrašus

2: Kai jos pritvirtintos plokštelės, reikia reguliuoti platformos , lygiava, tai ir reguliuoti atstumą antgalis statyti plokštę, įsitikinkite, kad purkštukas, don ' t touch plokštė iš pirmo spausdinti

3:Kai naudojama šildoma lova spausdinti, temperatue medžiagų

PLA :60 °C-65 °C; ABS:110 °C-125°C; PC:100°C-130°C; Nailonas:90°C-110°C; TPU:50°C-65°C

Kai spausdinimo PLA arba ABS, pirmasis sluoksnis turi su skaidrumo "outlook", jei ne, spausdinimo, gali nepavykti, prašome patikrinti taip:

A: atstumas nuo antgalio, kad platforma yra per toli, prašome nustatyti šį atstumą, kad tinkamas atstumas

B:Jie yra naftos ar prakaito splotch

Speciali pastaba: jei jūs rasti ne laikomės atspausdintas objektas gerai, jums reikia smėlio paviršiaus iki 1000 akių(smėlis) šlifavimo popieriumi, tada plokštė laikysis objektas gerai, kuo daugiau kartų jums naudoti plokštė, daiktas bus klijuoti geriau plokštelės.

Garantija

1 Metai standartinė garantija siūlomas gamykloje nuo prekės pasirašyti važtaraštyje.Nes brangus tarptautinės laivybos išlaidos, pakeiskite pažeistas dalis bus No. 1 pasirinkimas, kai prasideda po pardavimo paslaugos, tik elementus smarkiai apgadinta, kad negali nustatyti pakeisti, tada mes priimame visas komplektas keistis.

Siuntimo ir Muito

Tai trunka apie 1-3 darbo dienas, kai jūsų užsakymas patvirtinamas, mes pasirinkti patikimiausia paslauga, kaip DHL,UPS,Fedex, už standartinio paketo, speciali pakuotė bus pakeisti registruotu paštu arba ekspeditoriaus agentūra rekomenduojamas būdas.Tai užtruks apie 7 iki 20 dienų, kad jūsų ranka., Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 20 dienų.Prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes ne atsakymo, bet muito kliento šalį, Jei turite bet kurį klausimą apie mokesčių, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą.

Pirkimo metu, prašome įtraukti šią informaciją per savo Užsakymą komentarus plotas:

Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga jūsų telefono numerį ir žada ne dalintis bet kokia informacija su trečiųjų šalių)

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo

Kredito Kortelės

Grąžinti

Mes prisiimti visą atsakomybę pristatymo laikotarpiu., Jei jums nereikia gauti savo elementą, mes grąžinsime jums VISĄ pinigų arba atsiųsti jums naują elementą pagal jūsų užklausą.

Techninė Parama

Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems prekę parduoti.Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų techninės pagalbos bus ten, kad padėtų jums

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami siųsti el. laišką mūsų klientų aptarnavimo ,mes atsakas jumis per 24 Valandas, darbo dienomis, arba galite palikti palikti gyventi mums žinutę prekybos messager.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be prašo pagalbos.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: cr-x creality, tiesioginių ekstruderiu 3d spausdintuvas, atgal iphone 7, crystal creality cr 10s pro, creality cr 10s pro v2 endstop, karšto lova sijonai, surfac, 3d spausdintuvas stl, anycubic ultrabase 21, cama creality cr10.

Parašyti atsiliepimą

320-310mm Naujas Creality 3D Ultrabase 3D Spausdintuvas Platforma Šildomos Lova Statyti Paviršiaus Stiklo plokštė-10S pro CR-X

320-310mm Naujas Creality 3D Ultrabase 3D Spausdintuvas Platforma Šildomos Lova Statyti Paviršiaus Stiklo plokštė-10S pro CR-X

Panašūs produktai