Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Automobilio Stilius Variklio Padidinti

Automobilio Stilius Variklio " Start/Stop Dekoratyvinis Žiedas Dangtelio Lipdukas Audi A4 B9 A5 A6 C7 Ir A7 Q5 Q7 S4 S5 S6 S7 Interjero Priedai

€5.71

Nauja prekė

Šalis Rusijos Federacija
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Padaryti Audi
Modelis Q7 (4MB) [2015-šiandien]
Variklis SQ7 TDI quattro 320kW 435HP (Dyzelinas)
Lipdukas Rodymas Konsolė
Tinka visi modeliai No

Pastaba: Visi mūsų produktai Audi yra baziniai Kairėje Vairuoti Automobilius Kinijoje.prašome patikrinti, atsargiai, jei forma ir dydis tas pats ir su tavo.Arba prašome maloniai susisiekite su mumis prieš jūsų užsakymą.Labai ačiū.Aprašymas: Elementas: Variklio užvedimo, dekoratyvinis žiedas Medžiaga: Metalas Tinka: Audi A4/A5/A6/A7/Q5/Q7/S4/S5/S6/S7 Pastaba : 1、Prašome įsitikinkite, kad šio elemento dydis ir forma tiktų jūsų automobiliui, prieš užsakymą, ačiū. 2、Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 3、Visos šios nuotraukos yra priimami UR EME Parduotuvėje KOMANDOS, kurias actural mėginius.Pranešimas apie Rusijoje:

Dėl aiškaus bendrovės Rusija atnaujino kai kuriuos naujus pristatymo terminus, gavėjo prekės turi būti nurodyti vardą ir pavardę.Kitaip negali pristatyti prekes.Taigi, prašome palikti savo vardą ir pavardę, kai pateikti užsakymo.Ji mums reikalinga organizuoti pristatymo.Jei yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas mūsų darbo laikas 9:30 am-6:30pm Pekine Metu. (Nuo pirmadienio iki šeštadienio).

1. Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą , o ne palikti blogų atsiliepimų.Mes visi čia dirbame kartu, kad išspręsti visas jūsų problemas. 2.Mes sunkiai dirbame jums satisfation, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas , prašome pateikti mums 5-žvaigždučių atsiliepimų .Tai reikš daug mums ir mes pasistengsime sunkiau patenkinti savo poreikį ateityje.

Žymos: a4 b9 grilis, audi a4 b9, audi a6 c7 interjeras, q7, 2017 m. " audi a4 b9, a4 b9 difuzorius, matuoklis golf, audi a5, a5 b9, audi a6 c7.

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Stilius Variklio

Automobilio Stilius Variklio " Start/Stop Dekoratyvinis Žiedas Dangtelio Lipdukas Audi A4 B9 A5 A6 C7 Ir A7 Q5 Q7 S4 S5 S6 S7 Interjero Priedai

Panašūs produktai