Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! PHF Namų Tekstilės Šiaurės dvigulė Lova Aksomo Antklode Padengti Su Užvalkalas Karalius ir Karalienė Prabangus Minkštas Patalynės Komplektas Dekoro Antklodė Padengti Padidinti

PHF Namų Tekstilės Šiaurės dvigulė Lova Aksomo Antklode Padengti Su Užvalkalas Karalius ir Karalienė Prabangus Minkštas Patalynės Komplektas Dekoro Antklodė Padengti

€45.19

Nauja prekė

Svoris 2.99KG
Audinio Skaičius 30
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas PHF
Naudoti viešbutis
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Medžiaga 100% Medvilnės
Reitingas Kvalifikuotas
modelis SPAUSDINTI
Technics Audiniai
Amžiaus Grupė Suaugusieji
spalva Pilka,Šviesiai Mėlyna,Bordo,Chaki
Siūlų Skaičius 300TC

Prekės Ženklo Istorija

PHF komanda turi didelę patirtį projektuojant, gaminant, ir eksportuojančių namų tekstilės gaminių klientus ir mažmenininkų visame pasaulyje.Mes siekiame, kad rasti puikus derinys gražus dizainas, puiki kokybė ir neprilygstama vertė.Mes esame kvalifikacijos projektavimas įvairių stilių ir yra skirtos siekiant patenkinti kiekvieno kliento poreikius.

Gaminio Dydis

Karalienė Dydis: Antklode padengti(1) 229*234cm ( 90"x92"), Pagalvė shams(2) 51*66cm (20"x26").Karaliaus Dydis : Antklode padengti(1) 269*234cm (106"x92"), Pagalvė shams(2) 51* 91cm (20"x36").

Prabanga Ir Super Minkštas

PHF suteikia prabangos ir aukštos kokybės namų dekoro produktus į savo kasdieniame gyvenime.Antklodžių rinkinys yra sukurtas iš labai paprastai minkštas ir aukščiausios kokybės aksomo ir prabangus prisilietimas.

Paslėptas Mygtuką Uždarymo

Aukštos kokybės ir patogus antklode padengti yra suprojektuoti taip, kad jus informuosime ir madingas patogiausias, o ji yra saugi mygtuką uždarymo.

Patalpos Nr.

Mūsų antklode dangtelis yra 0 shed pagal stipri juosta testą.Jūs turėsite visiškai pasinaudoti visos aksomo tekstilės.

Pasitikėjimas Tekstilės Medžiagų

Mūsų produktai yra pagaminti iš OEKO-TEX Standard 100 gamyklų.Ji užtikrina, kad mūsų gaminiai turi minimalų poveikį aplinkai, ir labai patvarus ir ekologiškas.Jame nėra jokios dažomosios pavojingi jūsų sveikatai ir jūsų šeimos.

Prekės Informacija

Kelių Spalvų

DUK

Q: tai Yra mašina galima skalbti? A: Mašina skalbti, jei reikia, ne chloro baliklio, džiovinimas.Q: ar Yra kokia nors spalva skirtumas? A: visi Mūsų produktai yra imtasi natūra, tačiau skirtumas sukelia skirtingas supratimas žibintai, monitoriai ir individų spalva yra neišvengiamas, prašome suprasti.Klausimas: Kiek laiko užtruks pristatyti?A: Mūsų užsakymas bus pristatytas per 7 dienas, prašome jį pirkti.Q: ar Yra kokių matmenų nukrypimai?A: dydžiai yra matuojama atsitiktinai pasirenkant iš kelių dalių.Audinio gaminiai turės sandarumą, ir dydis bus klaida 1-3cm, tai yra normalus reiškinys.Q: ar Galite ją grąžinti?A: Jūs galite grįžti paslaugą per 15 dienų nuo gavimo produkto nepakeičiant antras pardavimas.

Pranešimas

1. Produkto kainos neapima importo muitų ar kitų mokesčių.Tai pirkėjo atsakomybė, kad būtų aišku, konvencijos, kad jeigu pirkėjo šalis mokestį, jis turi sumokėti mokestį.Bet mes galime padėti pirkėjui pateikti produktą, sąskaitos faktūros ar kiti dokumentai ir informacija, pirkėjas turi aiškiai muitinės, todėl prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 2. Jei jums užsisakyti skirtingų produktų kartu, jums reikia susisiekti su klientų aptarnavimo koreguoti krovinių. 3. Parduotuvės siūlo daug lengvatinės veiklos, laukiu jūsų įsigyti, kviečiame rinkti ir pirkti.Jei norite sužinoti naujausias lengvatinės informacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 4. Parduotuvės atnaujinimai produktų, laikas nuo laiko, sveiki atvykę į atkreipkite dėmesį! (Jei turite kokių nors namų tekstilės gaminių, kurių norite, galite susisiekti su mumis.Mes esame pasirengę suprasti klientų poreikius bei rekomenduoti tinkamiausius produktus už jus). 5. Informacijos puslapio apačioje rekomendavo atitikimo, vertė už pinigus, sveiki atvykę į pirkti patarimus ! 6. PHF Oficiali Parduotuvė, prekės ženklas, aukštos kokybės, daro patikimi namų tekstilės gaminiai jums ir atneša jums patogus patirtį ! 7. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo!

Rekomenduojama Collocation

Mokėjimo

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes.

Vežimas

1. Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2. Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3. Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimai

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų,mes užtikrinti, mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.Ačiū!Mes taip pat turime daug kitų puikių patalynės komplektai, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje.

Žymos: karalius ir karalienė marškinėliai, pipirai purtyklė, kiaušinių kawaii patalynė, lova padengti rinkinys, užfiksuotas patalynės komplektas, almohadones fundas, lovos šuo pet, antklode padengti karalienė moteris, Šiaurės, dekoro šiaurės.

Parašyti atsiliepimą

PHF Namų Tekstilės Šiaurės dvigulė Lova Aksomo Antklode Padengti Su Užvalkalas Karalius ir Karalienė Prabangus Minkštas Patalynės Komplektas Dekoro Antklodė Padengti

PHF Namų Tekstilės Šiaurės dvigulė Lova Aksomo Antklode Padengti Su Užvalkalas Karalius ir Karalienė Prabangus Minkštas Patalynės Komplektas Dekoro Antklodė Padengti

Panašūs produktai