Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 100vnt/Daug Apvalios Juostos Pagalba Žaizdų Gipso Sterilūs Hemostasis Lipdukai Pirmosios Pagalbos Vandeniui Žaizdų Gijimą Lipnus Tvarstis C694 Padidinti

100vnt/Daug Apvalios Juostos Pagalba Žaizdų Gipso Sterilūs Hemostasis Lipdukai Pirmosios Pagalbos Vandeniui Žaizdų Gijimą Lipnus Tvarstis C694

€2.81

-45 %

€5.12

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas Sumifun
lauko survival kit
Elemento Tipas
Gamyklos kaina
Tipas turniketas
Punktas Medicininis gydymas,taikomas Golonka ir Piršto
Pristatymo Laikas Sandėlyje Greitas Pristatymas Su
automobilių avarinis rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
100VNT/DAUG
Prašymas Ranka
Medžiaga
Modelio Numeris C694

Pakuotė: 1 Lot = 100vnt/daug

Forma:Apvali,ypač tinka žaizdos injekcijos.

Šis produktas yra monolitinis vienkartinės sterilios pakuotės, padengti absorbciniu, kvėpuojantis, non-stick žaizdos, hemostatic poveikis svarbios savybės.Mažiau invazinės naudoti.Savybės: - Suteikia papildomą lankstumą

-Tampus ir patogus audinys juda su jums tinka geriau

-Pakankamai lanksti, kad, siekiant perkelti su jumis, kur jums eiti

-Idealiai tinka smūgių ir įbrėžimų

- Supakuotos individualiam naudojimui ir papildyti pirmosios pagalbos stotys ir rinkiniai Naudojimas: aktualijos kraujavimas, uždegimas ir žaizdų priežiūros sterilizacija

Naudojimas:

Nuodų burną švarus ir skaidrus, ašara paketas, padengti apsauginiu sluoksniu, ašara Juostos Pagalba ir Juostos Pagalba žaizdų pasta absorbciniu sluoksniu, yra suderinti išvežimo iš artimųjų užtikrinti klijų sluoksnį arčiau odos.

[Pastaba] 1, produktas yra uždarytas sterilius produktus, jei pakuotė yra pažeista arba viršyti sterilizacija efektyvus laiko rasti, nenaudoti.

2, didelių žaizdų ir kraujavimo pagal daugelį aplinkybių, turėtų vykti į artimiausią ligoninę dėl bėrimas.

3, gamybos nekyla, kai naudojant bendrąjį alergija, jeigu nustatyta, klijuoti raudona odos niežėjimas, jums reikia nedelsiant nustoti naudoti ir pasitarti su gydytoju.

4, produktas yra vienkartiniai, po Išpakuokite išvengti rankų kontakto su tarpinio absorbciniu sluoksniu.

5, apsvarstyti, laivybos mokestis.šio vieneto kaina yra laivą be dėžutės pak.Jei pirkėjas reikia lauke paketą, pls susisiekti su mumis.Ačiū.

Jei turite kokių nors problemų, iš savo sklypo.Praneškite mums pirmoji ir mes pažadame, kad suteikti jums tinkamą sprendimą per 24 valandos .

Pristatymas Metodas

Jei pasirinksite Pardavėjo Pristatymas Metodas ir jums mažiau užsakymų nei 7$,vežamos be sekimo pranešimas (Tik kelio kinijoje),Kad daugiau nei 10$ laivas visą stebėjimo pranešimą(Nes visą stebėjimo pranešimą nukelia mus daugiau)

Gauti jūsų užsakymų greičiau ir saugumo, Mes rekomenduojame jums įsigyti daugiau nei 7 jav dolerių.

Ilgiau Apsauga

Jei jūs negalite gauti savo prekes po 60 darbo dienų laukia, pls susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatyti dienos jums .Jei u gauti prekes per 90 dienų ir suteikia mums gerą komentarą, mes suteiksime jums specialią nuolaidą, kitą kartą, ir taip pat pristatysime labiausiai ūkinės prekės jums!

Privatumas Garantuotas

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Su visiškai paprastas pakuotes, vienintelis asmuo, gauti susijaudinęs jūsų pristatymas jums.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

Žymos: varpo ziajać, gipso žaizdos, ortho evra transderminis pleistras, skausmas pleistras, 39 skaičių, acn pleistras, derva sax, vyrai juostos pagalba, kaliaus piršto, pagalbos grupė.

Parašyti atsiliepimą

100vnt/Daug Apvalios Juostos Pagalba Žaizdų Gipso Sterilūs Hemostasis Lipdukai Pirmosios Pagalbos Vandeniui Žaizdų Gijimą Lipnus Tvarstis C694

100vnt/Daug Apvalios Juostos Pagalba Žaizdų Gipso Sterilūs Hemostasis Lipdukai Pirmosios Pagalbos Vandeniui Žaizdų Gijimą Lipnus Tvarstis C694

Panašūs produktai