Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! TT užraktas app Padidinti

TT užraktas app "WiFi Smart pirštų Atspaudų Durų Užraktas, Elektroninės Durų Užraktas, "Smart" Bluetooth " Skaitmeninės APP Kodą Klaviatūrą Keyless Durų spynos

€80.83

-64 %

€230.93

Nauja prekė

Durų Storis Prašymą 38-50 mm,jei per 55mm,prašome susisiekti su mumis
Modelio Numeris 520BLT
Rankenos Kryptį Grįžtamasis
Atrakinti Metodas Pirštų atspaudų, Programos kodas, M1 Kortelės, raktų
Darbinė Įtampa DC6V 4 vnt 1,5 V LR6 alialine baterijos
Naudojimas
lockKey 2 vnt Mechaninė Klavišus ir 10 kortelių
Medžiaga
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas TT užraktas
Sudurti dydžių vienu užraktu arba 5050
Prekės Pavadinimas YRHAND
spalva Raudonos bronzos
"Bluetooth" Standartas Android 4.3/IOS.7.0 pirmiau

PROTINGAS, SAUGUMAS IR PATOGUS.TVARKYTI IR PRIŽIŪRĖTI SAVO TURTĄ, BET KUR!

1.Penki viename "atrakinti gauti Prieigą prie "Bluetooth" Programą, pirštų Atspaudų , M1 Kortelės, Praeiti kodas, Apyrankės arba klavišą " auto-lock funkcija, norėčiau jums padėti, jei jūs pamiršo užrakinti savo duris ir anti-peep slaptažodį funkciją, galite apsaugoti savo kodą iš pavogta 2. (Lengva įdiegti) Yra lengvai sekti instrukcija padės jums įdiegti į savo smart durų užraktas lengviau.Jūs galite reguliuoti rankena, kairėje ar dešinėje-pusėje, kaip jūsų naudai. 3. (Patogus valdymas),Per APP", galite patikrinti atrakinimo įrašus, taip pat galite pasidalinti laikinai kodas/ekey su lankytojais, auklių, namų prižiūrėtojai, gyventojai, svečiai ir kt.Jis palaiko Android 4.3 arba iOS 7.0 aukščiau 4. APP atrakinti nuotoliniu būdu, mūsų užraktas Veikia su G2 vartai prijungti namų Wifi tinklą. 1. App atrakinti duris nuotoliniu būdu, nesvarbu, kur esate. 2. Geriau raktų valdymo, ištrinti/ pakeisti vartotojo kodus/kortelės/Ekey nuotoliniu būdu. 3. Peržiūrėti prieigos žurnalus iš karto. 5.Avarinis baterijos atgal-aukštyn, Mūsų elektroninės durų užraktas būtų signalizacijos, jei ji yra maža baterija.Jums gali laikinai įkrovimo savo saugumo užraktas elektra bankas, telefonas, įkroviklis-maitinimo šaltinis su micro-USB jungtį.

1.Prieiga pirštų Atspaudų, "Bluetooth" Programą, M1 Kortelės, Praeiti kodas, Apyrankės arba klavišą.

Suteikti prieigą prie savo namų, net kai esate toli.

Dalintis E-raktus ir Kodus ir pasirinkti, kiek laiko norite, kad jie galiotų, nesirūpindami apie prarastus automobilio raktus.Kontrolė yra visiškai rankoje laiko nustatymas.

Realaus Laiko Sekimas

Galite patikrinti atidarymo įrašus lengvai per mūsų app stebėti, kurie susipažino su savo užrakto ir, kai ji buvo prieinama.Išlaikyti saugų tik reikia mobiliojo.

Remti "Wi-Fi" maršrutizatorių atrakinti duris ir pakeisti admin pass kodas nuotoliniu būdu

Tylusis režimas

Įjungti arba išjungti užrakto garsą, kaip jums patinka.Jei turite mažą vaiką ar offen įeiti ir išeiti jūsų namo vėlai naktį, galite nustatyti, kad begarsis režimas savo šeimai.

Privatus režimas →Ištrauka Režimas

Programa turi prieigą pakeisti užrakto į plaukimo režimą, tai reiškia, kad užrakto bus uždarytas, ir jis bus atviras visą laiką.Jei jums nereikia ištrauka režimą, tiesiog išjunkite ištrauka režimą iš App nustatymus.

Laikas Lankomumas

Tai yra daugiau nei protingo namo užraktas, jis yra geras ir biure.Galite patikrinti į dienos lankomumo visų darbuotojų, kurie prieina prie durų pagal Programą, kortelė arba slaptažodį.jo funkciją gali įjungti arba išjungti parametrą.

SPECIFIKACIJA

Medžiagos: Tvirta Aliuminio lydinio Galimos spalvos: Juoda Panelė Dydžiai: L 240(mm)*W 60(mm) Atrakinti metodas: "Bluetooth" Programą, pirštų Atspaudų, M1 Kortelės, Praeiti kodas, Apyrankės arba klavišą. Programėlės pavadinimas: TT užraktas Komunikacijos: "Bluetooth" 4.0 aukščiau Paramos sistema: IOS7.0 arba Android 4.4, arba aukščiau Baterijų tarnavimo laikas: 10000 kartų įprastai atviras( 12 mėnesių) Maitinimo įtampa: DC6V, 4pcs šarminės baterijos Statinė srovė: 45Ua Dinaminis srovė:

Mechaninis Raktas Atrakinti

Mechaninė klavišą ir Išorės elektros energijos tiekimo sąsaja atsarginių tuo atveju, jei baterijos yra miręs.

M1 Smart Card Skaitytuvas

Max parama 150 korteles Prekės numatytasis su 5vnt, jei jums reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis.

Peštynės Kodą

Aryclic Touch Klaviatūra Slaptažodį paramos 4-8 digitals Paramos Anti-Peeping Virtualus Slaptažodį įvesti, pirkimo random kodą prieš ar po teisingą slaptažodį, Tai daro jūsų duris daug garantuotas.

Privatumo Deadbolt blokavimo funkcija

Paspaudus atgal užrakinimo klavišą, balsas sako "užrakintas duris".Dabar, paprasti vartotojai negali atidaryti, ir tik administratoriai gali padaryti

Maitinamas 4 x AAA 1,5 V baterijos (neįeina)

Po įtampa yra mažesnė nei 4,8 v, užrakinimo automatiškai signalizacijos kiekvieną kartą, kai jis yra atidarytas.Po signalo, spyna gali būti atidaryta 200 kartų.

Komplektą sudaro: Priekinis skydelis x 1 Galinio skydo) x 1 Sudurti lock x 1 x Smart card 5 Mechaninė Klavišą x 2 Varžtų Rinkinys x 1 Kaip nustatyti, ar užraktas tinka jūsų duris ar ne? ( (1)Išmatuokite durų storis ne; (2)Įvertinti ilgis vadovas plokštė; (3)Priemonės plotis vadovas plokštė.Jei nesate tikri ,prašome susisiekti ir pranešti mums informaciją tiesiogiai!

Žymos: baterijos užrakto, durų užraktas smart wifi, "bluetooth" durų užraktas, kwikset smart durų užraktas, durų skaidrių, pažangus skaitmeninio durų užraktas alexa, secur durų užraktas, kodo užraktas, paslėpti durų užraktas, prieigos kontrolės klaviatūra.

Parašyti atsiliepimą

TT užraktas app

TT užraktas app "WiFi Smart pirštų Atspaudų Durų Užraktas, Elektroninės Durų Užraktas, "Smart" Bluetooth " Skaitmeninės APP Kodą Klaviatūrą Keyless Durų spynos

Panašūs produktai