Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Sporto Salė, Joga Reguliuojamas Klubo Glute Juosta Atsparumo Juostose Ir Fitneso Treniruotės Elastinga Įtempimo Stiprumo Mokymas Joga Traukti Padidinti

Sporto Salė, Joga Reguliuojamas Klubo Glute Juosta Atsparumo Juostose Ir Fitneso Treniruotės Elastinga Įtempimo Stiprumo Mokymas Joga Traukti

€7.00

-33 %

€10.45

Nauja prekė

Departamentas Pavadinimas MOTERIS
Prašymas Traukti Virvę
Modelio Numeris YL191434
Pavadinimas
Medžiaga
Svoris
Dydis
Funkcija GINKLAI

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Patarimai:

Mieli draugai!dėl pastarojo naujas corona pneumonijos virusas, laiku logistika gali būti lėtesnis, nei įprasta, ir logistikos naujinimus, gali būti laiku.Tačiau būkite tikri, mes galime laivas paprastai, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, ačiū už jūsų paramą!!!

★Produkto Aprašymas:

Produkto parametrai:

Pavadinimas: joga traukti diržas

Medžiaga: medvilnė, lateksas vielos

Svoris: 150g

Dydis: 94*8cm

Paketų Sąrašo :

Jogos traukti diržo * 1

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

(2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

★Produkto funkcijos:

*1.Minkštas ir kvėpuojantis audinys ir 3-colių pločio juosta yra storesni ir atsparesni nei standartinis juostos, siekiant apsaugoti juos nuo riedėjimo žemyn, jei naudojasi, tempimas, arba przyczajony, suformuoti rutulį arba skaidrę iš vietos.

*2. Trofėjus klubų, kojų ir šlaunų turi trijų skirtingų spalvų, įskaitant rožinė, violetinė ir žalia, kiekvienas iš kurių suteikia unikalią atsparumo lygį, kad leidžia jums pritaikyti jūsų fizinė būklė.

*3. Gali būti naudojamas užtikrinti stabilumą per giliai tupint, tempimas kojos ir šlaunų, prieš ir po treniruotės, ir net sumažinti atsigavimo laiką po traumos.

*4. Patobulinta latekso siūlai turi dideles plėtros amplitudės ir gerą atsparumą, ir gali būti naudojamas kelis kartus.

★P roduct rodyti:

★mokėjimo:

Mes priimame šiuos mokėjimo būdus,galite naudoti Vizos,Western Union,PayPal ir pan.jei turite problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.

★pristatymas:

Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

Visi užsakymai yra paprastai išsiunčiamas tą pačią arba kitą darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Tačiau sezono metu užsakymai yra pristatomi per 1-3 darbo dienų nuo gavimo, išskyrus Atostogų ar dienas uždarytas.

Laivyba bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL

★apie mūsų sandėlyje:

Kartu su charakteristikos įvairių sandėlių, įvairios prekės, dydžio ir svorio, projektavimo ir planavimo multi-layer mansarda platforma lentynos pamažu išsivystė iš vieno prieigos daugiafunkcinis prieigos, iš vienos lentynos kategorijos derinys kelis tinkamumo vartoti kategorijas, taip, kad atitiktų įvairi sandėliavimo e-komercijos poreikius klientams.

Dėl paklausos greitas pristatymas, be to, į projektą hidraulinės kėlimo platformos, skaidrių, taip pat gali būti pridėta prie išvengti poveikio pristatymo greitis nutrūkus maitinimui.

Išvengti įvairių markių nuo judančių ir dizaino specialios dėžės, klasifikacija.

★Grąžinti:

★Atsiliepimai:

Žymos: grupė klubo, tinka gumos, exerciser intervalai, sportinę aprangą moterims, grupė atsispirti, arm naudotis, sportas viršų, vyrų fitneso gues, glute treniruotės, klubo juostos kilpa.

Parašyti atsiliepimą

Sporto Salė, Joga Reguliuojamas Klubo Glute Juosta Atsparumo Juostose Ir Fitneso Treniruotės Elastinga Įtempimo Stiprumo Mokymas Joga Traukti

Sporto Salė, Joga Reguliuojamas Klubo Glute Juosta Atsparumo Juostose Ir Fitneso Treniruotės Elastinga Įtempimo Stiprumo Mokymas Joga Traukti

Panašūs produktai