Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Padidinti

"Europa 2020" Mens Kišenėje Dizainas Bėgiojimo Kelnės Vyrams Salė, Fitnesas Fitneso Kelnės Vyras Medvilnės Bėgimo Sporto Pants Plus Size Mokymo drabužiai

€12.41

-69 %

€41.36

Nauja prekė

Uždaryti Tipas Raišteliu
Lytis VYRAI
Ziajać Stilius Pieštuku Kelnės
Apdaila Kišenės
Medžiaga Medvilnės
Stilius Fitneso
Juosmens Tipas VIDURIO
Tinka Tipas Reguliariai
Ilgis Full Length
Audinio Tipas Tvilas
Modelio Numeris Bėgimo kelnes
Priekiniai Stilius Butas
Storis Midweight
Elemento Tipas Visas Ilgis

1.Mielas drauge,ačiū, kad perkate dovanas mūsų parduotuvėje.atminkite, pasiūlyti jūsų vardas ,pavardė, išsamus adresas,pašto kodą,telefono numerį.taip, kad galite gauti savo sklypo sėkmingai. 2. Mielas drauge, mes naudojame Azijos dydį, jūs nežinote apie dydį, prašau duoti man informaciją apie savo svorį ir ūgį, aš galiu duoti jums patarimų 3. Pastaba: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm. (1 colis = 2,54 cm) gerą draugą, jei turite savo internetinę parduotuvę, visi produktai šioje parduotuvėje galima pritaikyti su jūsų logotipu.Jei reikia, susisiekite su manimi, norėdami užmegzti ilgalaikius santykius.

Atsiliepimų:

1.Kiekvienas iš mūsų produktų atlikti griežtą vadovą, tikrinimo, prieš išvežant iš gamyklos. 2. Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus kompetencijos pirkinių patirties 5 žvaigždučių ir 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamų atsiliepimų 5stars mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai paprašyti, kad jus susisiekti su mumis iš karto,PRIEŠ tai, jūs suteikiate mums 3 žvaigždučių, arba 1 žvaigždžių atsiliepimus, taip, kad mes galime satis factorily išspręsti savo problemas. 3. Prašome pirkti prekes, jei jūs sutinkate su aukščiau nurodytos sąlygos.Apie mus: Mes darome Rimassukarevicius.lt verslo SĄŽININGAI.Jokios apgaulės,tik sąžiningos prekybos.Patikėkite mums !ir jūs gausite daugiau.Ačiū už ieškote, ir mėgautis savo pirkinių!

Žymos: bananų fitneso kelnės, bėgimas vyrai, medžiaga salė, camoflage sporto kelnės, atsitiktinis vyrų ziajać, drabužių za vyras, audinio fitneso drabužius, akių sporto kelnės, sporto drabužiai moterims, kuklus bėgimo apranga.

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Mens Kišenėje Dizainas Bėgiojimo Kelnės Vyrams Salė, Fitnesas Fitneso Kelnės Vyras Medvilnės Bėgimo Sporto Pants Plus Size Mokymo drabužiai

Panašūs produktai