Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Nešiojamų Mini Nešiojamą Retro Žaidimų Konsolės 8-Bitų LCD Ekranas, Žaidimas, Žaidėjas, Built-in 500 Žaidimai 3 Spalvų Dropshipping Padidinti

Nešiojamų Mini Nešiojamą Retro Žaidimų Konsolės 8-Bitų LCD Ekranas, Žaidimas, Žaidėjas, Built-in 500 Žaidimai 3 Spalvų Dropshipping

€7.24

-25 %

€9.66

Nauja prekė

Komunikacijos USB
Dropshopping Parama
Numeris Retro Nešiojamų Ultra Plonas Delninis Žaidimų Konsolės Built-in 500 Žaidimai
Prekės Pavadinimas MBCHIPSTAR
Modelio Numeris delninis žaidimų žaidėjas
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvotas Ekranas Taip
Pakuotė Taip
Jutiklinis Ekranas No

modname=ckeditor

Nešiojamų Mini Nešiojamą Retro Žaidimų Konsolės 8-Bitų LCD Ekranas, Žaidimas, Žaidėjas, Built-in 500 Žaidimai 3 Spalvų Dropshipping 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 1,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 2 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 3,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 4,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 5,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas, bent jau 11 metų, turime ilgametę patirtį.

Savybės :

1.Ultra-plonas ir Rankinės: 2.4 colių žaidimų konsolės yra paprastas ir lengvas, kurios storis yra tik 6.5 mm, lengvas ir lengvai atlikti.

2.Built-in 500 Žaidimų: delninis žaidimų konsolės turi built-in 500 classic kišeniniais žaidimų, kad nebūtų kartojamos, kuri ne tik padeda įdomus žaidimo metu pro šalį vaikai, bet ir sužadina gražiausių vaikystės prisiminimų suaugusiųjų ir išskiria savo gyvenimo spaudimo.

3.Įkraunama ir Ilgai veikianti Baterija: Built-in 350mAh daugkartinio įkrovimo baterija, žaidimų valdiklis palaiko ilgalaikį žaidimų, ir galite žaisti 2-3 valandų, kai visiškai įkrautas.

4.Nešiojamų Žaidimų Konsolės: Šis nešiojamas žaidimų konsolės yra mažas dydis ir lengvai atlikti.Jį galima nešiotis kišenėje ar rankinėje, ir jūs galite turėti įdomus, bet kuriuo metu ir bet kur.

5.Geriausia Dovana: žaidimų konsolę su restorano dovanų dėžutėje yra geriausias vaikystės prisiminimų suaugusiems, ir teikia labiausiai įdomi patirtis vaikams!Tai yra geriausia dovana, bet kuris žaidėjas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kišeninis Žaidimas

ConsoleModel: RS-60

Ekranas: 2.4 colių minkštas ekranas

Skaičių žaidimai: 500 built-in žaidimai yra ne pakartoti integruota baterija: 350mAh

Spalvos: raudona, mėlyna, žalia.

Penkiomis kalbomis: Kinų, anglų, arabų, ispanų, portugalų

Gaminio dydis: apie 64.2*101.2*6.5 mm/2.53*3.98*0.26 į

Pakuotės dydis: apie 12.2*8.5*2.5 cm/4.80*3.35*0.98 į

Pakavimo Sąrašas:

1x Delninis Žaidimų Konsolės

1x Įkrovimo Kabelis

1x Instrukcija

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Žymos: lauke retro žaidimų konsolės, dėžės retro konsoles, DUOMENŲ VARLĖ, retro konsolių žaidimai, stalo žaidimas, lcd game boy, žaidimas nešiojamas kompiuteris, žaidimas nešiojamą grotuvą, "bluetooth" wii, grupinio žaidimas.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Mini Nešiojamą Retro Žaidimų Konsolės 8-Bitų LCD Ekranas, Žaidimas, Žaidėjas, Built-in 500 Žaidimai 3 Spalvų Dropshipping

Nešiojamų Mini Nešiojamą Retro Žaidimų Konsolės 8-Bitų LCD Ekranas, Žaidimas, Žaidėjas, Built-in 500 Žaidimai 3 Spalvų Dropshipping

Panašūs produktai