Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Elipsės Butas Blakstienų Priauginimo Aukštos Kokybės False Audinės Blakstienų 0.15x0.07mm, 0.20x0.07mm Storis Elipsės formos Korėja Blakstienų Padidinti

Elipsės Butas Blakstienų Priauginimo Aukštos Kokybės False Audinės Blakstienų 0.15x0.07mm, 0.20x0.07mm Storis Elipsės formos Korėja Blakstienų

€4.13

Nauja prekė

Modelio Numeris M&E falt elipsės blakstienų visi dydis
Netikrų Blakstienų Grupė Plastikiniai Juoda Juosta
Banga C ir D Curl
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Dydis 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm 14mm
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Stilius Elipsės formos blakstienų
spalva natūralus juodas
Prekės Pavadinimas MAN.BLAKSTIENŲ
Gamybos procesas Rankų Darbo
Storis 0,07 mm
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 1 padėklą ir daug

Elipsės Butas Blakstienų Priauginimo Aukštos Kokybės False Audinės Blakstienų 0.15x0.07mm, 0.20x0.07mm Storis Elipsės formos Korėja Blakstienų 1) 1 Lot =1Tray 1 Dėklas=12 Eilučių

Tai yra tas pats, ilgis blakstienų vienoje plokštelėje(box), nesumaišytas ilgis vieną plokštelę.

2) MAN.BLAKSTIENŲ Elipsės Butas Blakstienas--

Lengva programą, pvz., 0,15 mm storio, tačiau minkštumas jaučiasi kaip 0,07 mm storio.Aukštos kokybės korėjos dirbtiniais mink & šilkiniai blakstienos Medžiaga, lengvas, minkštas ir blizgus Pasiūlyti OEM & ODM paslaugos 3) Jei turite kokių klausimų ar reikalavimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes internetu 24 val.

Mokėjimo

1. Geriausia mokėjimo būdą, sąlyginio Deponavimo, bet mes taip pat priimame T/T", " western union, money gram ir paypal.

2. Visą mokėjimas turi būti atliktas 7 dienas po palcing jūsų užsakymus, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad jūs paliekate visą išsamią informaciją, kaip imtuvas vardas, pavardė, išsamus adresas, pašto kodą ir telefono numerį.

Grąžinimo politika

1. Jeigu turite kokių nors reikalavimai ar klausimų apie mūsų eyelashs, nedvejodami kreipkitės į mus pirma.Visos mūsų prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti mūsų blakstienas, jums galėtų keistis elementus į vieną savaitę.

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai(dovanos).Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., sugedo, subraižytas ir t.t.

Atsiliepimų politikos

1. Pirkėjų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti savo teigiamą atsiliepimą apie mus.

3. Jeigu turite kokių nors reikalavimai ar klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū už jūsų supratimą~Laukia jūsų kitą užsakymus.

Žymos: nakaraku, daug mink blakstienas, vetus rinkinys, blakstienų augimo serumas, grupių blakstienų, lili mink blakstienas, pratęsimo blakstienų rinkinys, atveju vetus, blakstienas elipsė, blakstienų butas.

Parašyti atsiliepimą

Elipsės Butas Blakstienų Priauginimo Aukštos Kokybės False Audinės Blakstienų 0.15x0.07mm, 0.20x0.07mm Storis Elipsės formos Korėja Blakstienų

Elipsės Butas Blakstienų Priauginimo Aukštos Kokybės False Audinės Blakstienų 0.15x0.07mm, 0.20x0.07mm Storis Elipsės formos Korėja Blakstienų