Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Universalus Brushless Elektros Veržliarakčio Kontrolės Valdyba Universalus Ratai Valdybos 18V14.4V Mainboard Padidinti

Universalus Brushless Elektros Veržliarakčio Kontrolės Valdyba Universalus Ratai Valdybos 18V14.4V Mainboard

€9.44

-4 %

€9.93

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

modname=ckeditor vairuotojo įtampa yra padalintas į 18V (5 stygos ličio baterijos pilnai įkrautos yra 21V) ir 14,4 V (4 stygos ličio baterijos pilnai įkrautos yra 16.8 V).Ratai galia: 300W brushless trijų fazių variklis su arba be induktyvumą. 1. Atsargumo priemonės prieš bandymo mašina: Jei originalas mašina yra padalinta varikliu (į statoriaus ir rotoriaus galima atskirti), pirmiausia turite įdiegti "shell" ir prisukite varžtus, ir tada švelniai pasukti kvadrato veleno rankomis, siekiant užtikrinti, kad variklis yra fiksuotas.Įjunkite maitinimą ir paspauskite jungiklį. 2. Kontrolės valdyba yra tinkamos priežiūros ir pakeitimo įvairių markių brushless elektros veržliarakčiai.Ji gali būti tiesiogiai pakeisti ir yra lengva įdiegti.Prašome kreiptis į šiuos elektros instaliacijos schema, kai laidų.Kai laidai, atkreipti dėmesį į išskirti teigiami ir neigiami poliai maitinimo (raudona teigiamas ir juoda neigiamas), taip, kad nebūtų prijungti negerai lentos!Variklis tik prisijungia prie trijų storiausią laidai, nepriklausomai nuo spalvos linija seka.Jei transporto apsisuks, tik reikia sukeisti dviejų motorinių laidų.Jei variklis turi Salė, 5 Salė laidų, nereikia būti prijungtas, kuris nekenkia funkcija . 3. Elektros instaliacijos modelis ir plug-in modelis yra siunčiami atsitiktinai, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pastabas ar žinutes!

Žymos: ritinio užrakto z banga, rs-485 ptz, vaizdo kamera sony modulis, eeg elektrodų, led opple, poveikis raktas, imx334, smegenų bangos, bipap kaukė, pine64.

Parašyti atsiliepimą

Universalus Brushless Elektros Veržliarakčio Kontrolės Valdyba Universalus Ratai Valdybos 18V14.4V Mainboard

Universalus Brushless Elektros Veržliarakčio Kontrolės Valdyba Universalus Ratai Valdybos 18V14.4V Mainboard

Panašūs produktai