Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Visa Pardavimo 10vnt/daug Ciklas / Bike lydinio galinis pavarų mech derailleur hanger iškristų su Varžtais Sumaišyti užsakymą - 88 stilių leidžiami Padidinti

Visa Pardavimo 10vnt/daug Ciklas / Bike lydinio galinis pavarų mech derailleur hanger iškristų su Varžtais Sumaišyti užsakymą - 88 stilių leidžiami

€22.80

-4 %

€24.00

Nauja prekė

Apdorojimo pritaikymas savo reikmėms Taip
Ar importuoti no
Apdorojimo technologijos Kalimo
tekstūros medžiagos aliuminio lydinio
Tipas Derailleur Pakabos
Kilmės KN(Kilmės)

Prašome patarti, kurios skaičius norite, kai jums pateikti užsakymo

Pirkti skaitymas: Kablys uodega yra viena iš rėmo dalys ir skirtis atsižvelgiant į kadrą, ne visi GM, parduotuvės kabinti ausies, modelio numerį, iš esmės atitinka bendrus rėmelius uodega kablys konfigūraciją, bet dėl įvairių gamintojų rėmo, uodega kablys daug pelėsių, daug uodegos gou daugeliui markių rėmas, apskritai, parduotuvė negali garantuoti pirkėjams pateikti rėmo markės modelių ir nusprendė uodega kablys tipas absoliutus suporuoti!Mes tik teikti konkrečius pripažinimo, stilius.Prašome draugai nusprendžia nuotraukas!Parduotuvė neprisiima jokių papildomų išlaidų (išlaidų, prekių pristatymo ir grąžinimo) dėl negalėjimo nustatyti, ar nustatyti negerai tipo pirkimo!Prašau man atleisti ir suprasti!Ne stebėjimu ir vertinimu, remtis pardavėjui dėl automobilio, tai parduotuvė, į tarnybą po rėmas yra ne mūsų rankose.

Kaina už kainą, kad būtų lengviau palyginti kiekvienos iš šių lenktynininkų, uodega kablys yra ant abiejų pusių, fotografavimo, ir ne du.Numeris rasite informaciją apie kūdikį.

Apatiniame dešiniajame kampe uodega kablys numeris yra uodega, kablys Prašome atkreipti dėmesį, kad .

Medžiaga: aliuminio lydinys

bendros problemos

Q: aš naudoju tam tikru greičiu po rinkimo, tam tikrą modelį perdavimo sistemos.Tai, kas turėtų būti naudojama uodega kablys?

Atsakymas: uodega kablio kabinti ausies rėmo, aksesuarai (kablio po ryšys su išimtis), ir kokiu greičiu, ir po dial neturi nieko bendro.

Q: mano automobilis yra XX prekės ženklo automobilių rėmo, kuris uodega kablys naudoti?

Atsakymas: klientų aptarnavimas, be to, kai kurie iš karštų kadrų, neįmanoma žinoti, ką visi rėmelis galinio kablio.Prašome siųsti nuotraukas klientui nustatyti (Internete ieškote nuotraukas ir prašome jų automobilį su uodega kablys nuoseklumas.Nes kai kurie ženklai gali būti skirtingų partijų uodegos kablys, yra skirtingas

Q: kaip apie jėgų uodegos kablio?Nėra plienas?

Atsakymas: dauguma kabančios ausys yra naudojamos 6061 aliuminio lydinio medžiagos.Kodėl ne plieno, kai netyčia sumušė automobilį, jums gali susidurti perdavimo sukelti deformacijos perdavimo funkcija.Po kablys pagamintas iš aliuminio lydinio, yra leidžiama turėti tam tikrą deformacijos, taip, kaip apsaugoti dėžė nepažeista.Kai sunkus guzas po kablio gali būti pažeista, po to vien už naują gali ir taip sumažinti techninės priežiūros išlaidas rėmo.

Apie tai praneša pirkėjui:

1, pasibaigus kablys yra nustatyti gale kablys turi būti teisus, nelenkite, kad sunku į.Turime priskirti neigiamas, ne nuo neigiamų tvist, taip lengvai leisti uodegos kablio vielos uoste žalą.

2, pvz.: savo uodega kablys dažnai variantas kaltės, prašome patikrinti rinkimo ir perdavimo sistema, yra problema.

Virš dviejų taškų būkite atsargūs, ne nutraukti, kaltas parduotuvė ant uodegos kablys problema ir koncentracija nėra didelė.Yra pirkėjų, diegimo klaidos pakenkti, tai ateina atgal ir pasakyti, kad mes išsiųsti prekes.Šiuo atveju, žmogus-padaryta žala, ar kokybės problemos, gera rezoliucija.Yra kokybės problemų mes niekada atrankos komitetas, yra žmogus-padaryta žala, prašome pirkėjų sąžiningai pasakyti, prašome manau, kad mes suteikti pagrįstą sprendimą.

Apie įrengimas: parduotuvė yra tik pardavimas uodega kabliu, kaip įdiegti ir reguliuoti greitį, daugiau, nei taikymo sritis paslaugos, prekes.Klientai turi spręsti savo, jei jums nereikia eiti į interneto paieškos video pamoka.

Nr.1: Tai yra įvairių specialių automobilių XDS.

No. 2: KUBO rėmas su kriaukle ir t. t.. 2013 UCC per 2 3 5 6, ir kitų modelių.

Numeris 3: KUBO

, gogobike,) (((BWM} (senas, PRO--2007 M., " PRO "--2007 (600 550 500 360 300 (MERIDA0 "Java" Nr. 4: Kunigaikščio XDS Hummer BMW Eurazijos Ma DH BH katė mosso UCC (senas skyriuje Merida Kunigaikštis, Kunigaikščio 350, Kunigaikštis, Kunigaikštis, Kunigaikščio, Kunigaikštis, Kunigaikščio 650, Kunigaikščio 700, Kunigaikščio kunigaikštis), 2007, 2008, 2009, Kunigaikščio pro, Merida Challenger Challenger 2008, 2009, Kunigaikščio pro, Merida Challenger Challenger 2008 m., Merida sub, Merida kariai 700, Azijos mašina modelių, XDS (XDS), "Hummer" Hummer) BMW Obi Wan ya orbea, mosso, UCC, TNT, BH, Leo BIGCAT Java Scott dauguma automobilių.MOSSO-2631 JAVA UCC ir kitų modelių.

5: Merida Kariai

No. 6: GT "JAVA" keltų Brian ATGIMSTA sharp

No. 7: populiarus didelis GOGOBIKE Merida giant XDS, didelis MISSLE mosso UCC prekės ženklą (didelis GOGOBIKE Merida giant XDS populiarus Saliamono Phoenix MISSLE MOSSNO UCC ir įvairių markių automobilių. .13 UCC, 2 Buleide 1 rankena.Apache UCC V stabdžių diskas, TEMA.UCC 20 "Peggy uodega kablys 24 serija uodega kablys).

No. 8: Moser Kona Tianxi Sheng (Ke kalnų TREK3500, TREK3700, TREK3900, TREK6500, TREK8900, Cui, dauguma plento rėmas, giant [MILŽINIŠKĄ] kalnų, 660 milžinas, gigantas 680, Azijos mašina.BH rėmo.

Žymos: dropout remontas, marin galiniai mech pakaba, auto stiklo remontas įrankis, rėmas dropout, dviračių priedai bendrieji, derailleur kablys, dviračių priedai, bontrage, kairėje stick, įrankių kabykla, adam lambert.

Parašyti atsiliepimą

Visa Pardavimo 10vnt/daug Ciklas / Bike lydinio galinis pavarų mech derailleur hanger iškristų su Varžtais Sumaišyti užsakymą - 88 stilių leidžiami

Visa Pardavimo 10vnt/daug Ciklas / Bike lydinio galinis pavarų mech derailleur hanger iškristų su Varžtais Sumaišyti užsakymą - 88 stilių leidžiami