Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 0-600 laipsnio celsijaus K tipo Termopora zondas 20mm Jutikliai ,Zondo skersmuo 2mm ,1m kabelis temperatūrinis jutiklis Padidinti

0-600 laipsnio celsijaus K tipo Termopora zondas 20mm Jutikliai ,Zondo skersmuo 2mm ,1m kabelis temperatūrinis jutiklis

€3.63

Nauja prekė

Ekrano Tipas Skaitmeninis
Maitinimo Tipas NĖRA
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Stilius Įterptųjų
Teorija Temperatūros Jutiklis
Naudojimas Pramonės
Modelio Numeris K tipo
Prekės Pavadinimas hyxc
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau

Perskaitykite Prieš Jums Pirkti

Dear Klientas,Mūsų Freeshipping yra "Pardavėjo Pristatymas Metodas",Sekimo numerį, bus kaip "11457891274"arba " UA718628210YP" ,tai sekimo numerį, tik gali būti stebimi, kol ji atvyks į oro uostą , ir neturi stebėjimo informaciją jūsų šalyje.Nereikia rinktis šį siuntimo būdą, jei jums nepatinka paprastu paštu.

Prašome pasirinkti, "China Post " Oro paštas", jei reikia tarptautinės sekimo numerį, kaip šis "RI254747030CN",Šis skaičius gali suteikti visą stebėjimo informaciją

Techniniai duomenys:

Tipas: K

Zondas dydis:Φ2 x 20mm, Φ2 x 50mm, Φ2 x 100mm, Φ2 x 150mm

Kabelio ilgis: 100cm

Temperatūros diapazonas: 0~600℃

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame Alipay,PayPal,Western Union arba Banko pavedimu (T/T čia.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

PRISTATYMAS:

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai counntries ir APO/FPO.

2. Visos prekės bus išsiųstos laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Straipsniai atvyks į 30-60 darbo dienų.

Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.

3. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4. Prašome pasirinkti, Kinijoje Po Eilinių Smulkių Paketų, pavyzdžiui, laivybos būdas, jei jūs negalite laukti, kantriai į shippin metu mes paskelbėme.

5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos.Pavyzdžiui, Lazerinė Rodyklė yra nepriimtina kai kuriose šalyse.Todėl, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atidžiai prieš perkant.Arba, mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį gedimą pristatymo susijusių paskirties muitinės klausimas.

7.Nes produkto kaina yra santykinai mažas, mažiau kaip 5 dolerių produktas, logistikos dėl ekonominių priemonių paketą, kai kuriose šalyse kartais pasitaiko prarado dalykų, bet tai ne dėl verslo ir platformų, jei jums pasirinkti ir kitas logistikos ar pirkti 5 JAV dolerių virš produktas, paprastai negamina prarado vienetų.ačiū už supratimą!

ATSILIEPIMŲ & SUSISIEKITE SU MUMIS:

1. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymo per 24 valandas, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Rimassukarevicius.lt!

Žymos: laipsnio indikatorius, k tipo termopora temperatūros jutiklis valdyba, krosnelė termopora k tipas, pt1000 jutiklis, inkbird itc, k tipo thermocoupl, thermomet, tenda bevieliame, tm902c, ir jutiklis.

Parašyti atsiliepimą

0-600 laipsnio celsijaus K tipo Termopora zondas 20mm Jutikliai ,Zondo skersmuo 2mm ,1m kabelis temperatūrinis jutiklis

0-600 laipsnio celsijaus K tipo Termopora zondas 20mm Jutikliai ,Zondo skersmuo 2mm ,1m kabelis temperatūrinis jutiklis

Panašūs produktai