Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Mini Diamond Statybiniai Blokai, Plytos, Švietimo Žaislas Architektūros Vasilijus Bažnyčios Kremliaus pilį Padidinti

Mini Diamond Statybiniai Blokai, Plytos, Švietimo Žaislas Architektūros Vasilijus Bažnyčios Kremliaus pilį "PASIDARYK pats" Modelis, Vaikų Dovanų

€45.93

Nauja prekė

Modelio Numeris ss
Medžiaga Plastikiniai
Bloko Dydis Nano Mini Blokai(Ne Suderinamas su Lego Lepin)
Tinka švietimo žaislai, dovanos vaikams chirldren berniukų, mergaičių
Naudoti Suderinamas su lego archtiecture įranga, biuro įranga
Amžius Suaugusieji
Dovanų Kalėdų dovanos, naujųjų metų dovanos, gimtadienio dovanos
Temos Peizažai

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes branginame kiekvieną operaciją, net jei tik mažas, kad, jums visada bus mūsų klientu.Jei šis puslapis nėra rasti tai, ko jums reikia, prašome skirkite laiko aplankyti mūsų parduotuvę

Čia gali būti produktų jums patinka, ačiū !

Nauja parduotuve, tai nereiškia, kreditų, Mes esame labai profressional pardavėjas kitose interneto platforma.Geriausia kaina,geriausia quanlity,geriausias laivas yra tai, ką mes stengiamės suteikti jums.Taip pat siūlome lašas prekybos paslauga.Sveiki atvykę į didmeninės!

Dėmesio:

Visi Mūsų produktai yra pridedamas išsamias naudojimo instrukcijas.Parduodame šio bloko, be originalios dėžutės.Mes garantuojame, kad visos plytos, blokai yra geros kokybės ir gražus, pakavimo.

Savybės:

Švietimo DIY,žaislai, 100% Nauja!Suderinami 100% Tinka!

Ekologiška ABS plastiko.vaikai nebus sužeistas.Prašome pasirinkti mus su pasitikėjimu.

Suderinamas su visų markių plytų.Geriausias dovanas vaikams.

Pristatymas:

Greitas Pristatymas !!Siųsti artimiausiu metu po Apmokėjimo Sutiko!

Susisiekite Su Mumis

1.Jei netyčia prarado nurodymų, jūs galite susisiekti su mumis ir pasakykite mums savo E-mail, mes atsiųsime aukštos raiškos elektroninių vadovo versiją jums.

2. Jei bet kurios dalies trūksta,prašome susisiekti su mumis ir nereikia atidaryti ginčų,Mes atsiųsime trūkstamas vienetų jums nemokamai.

3. Jei nesate patenkintas mūsų gaminių,arba jūs ne gauti prekes per mūsų pažadas laiko, nereikia atidaryti ginčų ir susisiekite su mumis laiku.

4.Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Apskritai mes galime atsakyti į jums per 24 valandas, dėl laiko skirtumo.Bet jei mes savaitgalį ar atostogas,mes galime turi nedelsiant atsakyti į jums.Prašome nesijaudinkite apie tai.

Žymos: bonsai, han solo pasisekė kauliukai, blokuoti diamond, maskva, kremlius, blokuoti de statybos, blokuoti mūrinis, ss plytų karinės, Blokuoti, blokų, plytų architektūra, katalikų bažnyčia.

Parašyti atsiliepimą

Mini Diamond Statybiniai Blokai, Plytos, Švietimo Žaislas Architektūros Vasilijus Bažnyčios Kremliaus pilį

Mini Diamond Statybiniai Blokai, Plytos, Švietimo Žaislas Architektūros Vasilijus Bažnyčios Kremliaus pilį "PASIDARYK pats" Modelis, Vaikų Dovanų

Panašūs produktai