Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! VIARON MTB 10 11 12 Greičio Kasetės Ultralight Aliuminio Lydinio Dviračių Laisva Laikiklis Žvaigždutę 46T 50T 52T Dviračių Priedų Dalys Padidinti

VIARON MTB 10 11 12 Greičio Kasetės Ultralight Aliuminio Lydinio Dviračių Laisva Laikiklis Žvaigždutę 46T 50T 52T Dviračių Priedų Dalys

€46.85

-49 %

€91.87

Nauja prekė

Svoris The actual weight of the Cassette varies with tooth count.
Drivertrain Greitis 10/11/12-greitis
spalva Sidabrinė/Juoda
Prekės Pavadinimas VIARON
Sudedamosios dalys Laisva
Modelio Numeris VCSM
Kilmės KN(Kilmės)
Kasetės Diapazonas 11-46/50/52T
Pavarų Dantys 46 - 52T
Laisvosios Eigos Greitis 10
Medžiaga LYDINYS

VIARON ULTRA-LIGHT KASETĖS

Prekės Pavadinimas : VIARON Greitis: 10/11/12-Greitis Kasetės Diapazonas:11-46T/11-50T/11-52T Suderinamumas: SHIMANO ir SRAM (Pastaba: Turi būti tradicinių centru) Spalva: Juoda/Mėlyna Juoda Svoris: faktinis svoris kasetė skiriasi su dantų skaičius Rekomenduojama Naudoti: Dviračiai, kalnų dviračiais

VIARON konstruoja šis naujas itin lengvas kasetės, naudojant derinys lengvesnis aliuminio voras konstrukcijos, aliuminio ir plieno pps, išlaikyti optimalų balansą tarp lengvumo ir patvarumo.

Aliuminio 32T-50/52T Žvaigždutę

Kai kurios didesnės pps frezuotas iš vieno gabalo iš aliuminio, o tada spalva anoduoto.

Patvarus plieno pps + lengvas aliuminio voras.

Plieno kd yra prie aliuminio voras su varžtai ir visas rinkinys turėtų atrodyti ant nuotraukos žemiau.

FUNKCIJA

Jis yra lengvas ir suplanuota, kad būtų tiksliau, reaguoja perkelia veiklos ir nerimauti nemokamai patikimumas, kad off-road vairuotojai paklausa.

Šios kasetės yra specialiai sukurta su platų įrankių derinys ir kruopščiai subalansuotas santykis galite rasti, kad tobulas įrankių takas.

Per savo kruopščiai apskaičiuoti pavaros progresavimo, į VIARON Kasetė sumažina "šoko" ir neteko galios, kaip jūs pavaras perjungti, galiausiai pristatymo sklandžiau ir tiksliau, keičiant pavarą.

Suderinamumas: SHIMANO ir SRAM (Pastaba :Turi būti tradicinių centru)

DAUGIAU DYDŽIO JUMS

10-GREIČIO ULTRA-LIGHT KASETĖS

Du platų įrankių parinktys: 11-46T ir 11-50T.

11-GREIČIO ULTRA-LIGHT KASETĖS

Trys platų įrankių parinktys: 11-46T,11-50T ir 11-52T.

12-GREITIS ULTRA-LIGHT KASETĖS

Du platų įrankių parinktys: 11-50T ir 11-52T.

Nauja kasetė yra žemas svorio, labai patvarus ir įvairių dantų skaičius funkcijos, kad atitiktų jūsų jojimo stiliaus ir reljefas, jūs važinėti.

PRIEŽIŪROS PATARIMAI

1、pakartotinai patepkite, valyti ir sutepti jūsų kasetę reguliariai pratęsti gyvenimą. 2、rekomenduojama pakeisti grandinę kiekvieną kartą, kai kasetės yra pakeičiamas. 3、nevalykite naudojant aukšto slėgio vandens srove

SAVITARNOS PREKYBOS VADOVAS

Apie VIARON

VIARON yra bendrovė, specializuota, dviračių dalys ir priedai.Mes gaminame visų rūšių dviračių dalys pagal save daugiau nei dešimtmetį.Mes taip pat daryti OEM verslo daugelio žinomų tarptautinių prekių ženklų.Kiekvienas proceso etapas yra tvarkomi griežtai mus.Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagas.Mes surinkti ir išbandyti produktus, griežtai už kokybę ir patikimumą, prieš siunčiant juos į klientų visame pasaulyje.Jei norite padaryti, kad pirkimas urmu, ar jūs norite tai padaryti OEM užsakymai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes suteikiame jums labai priimtiną nuolaida ir užtikrinti kokybės kontrolę.

ATSILIEPIMAI

Prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

SUSISIEKITE SU MUMIS

Jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymas, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu siųsti pranešimus į Mano Ali Express".mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

PASTABOS

1. Prašome leisti 1-3 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: shifter "shimano", m6100, dviračių dalys, didelis, xiomi redmi dėmesį, 9 a, antikvarinis dviratis, vilnius, dviračių žvaigždutę, dviračių priedai bendrieji, dviratis mtb, kasetės 10 greitis 10.

Parašyti atsiliepimą

VIARON MTB 10 11 12 Greičio Kasetės Ultralight Aliuminio Lydinio Dviračių Laisva Laikiklis Žvaigždutę 46T 50T 52T Dviračių Priedų Dalys

VIARON MTB 10 11 12 Greičio Kasetės Ultralight Aliuminio Lydinio Dviračių Laisva Laikiklis Žvaigždutę 46T 50T 52T Dviračių Priedų Dalys

Panašūs produktai