Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Vaikams, rūbai vaikams, suknelės mergaitėms, drabužiai, suknelės mergaitėms baby girl drabužiai mergaitėms boutique apranga vaikams drabužių rinkiniai šortai Padidinti

Vaikams, rūbai vaikams, suknelės mergaitėms, drabužiai, suknelės mergaitėms baby girl drabužiai mergaitėms boutique apranga vaikams drabužių rinkiniai šortai

€16.88

Nauja prekė

Modelio Numeris RAY2019031100012
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Mados
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Rinkiniai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Gėlių
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Merginos
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas

18M=80

2Y=90

3Y=100

4Y=110

6Y=120

8Y=130

10Y=140

VAIKAMS 12M-8 METŲ.

Grąžinimo politika:

Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 72 valandas nuo prekių pristatymo.Fotografuoti brokuotą prekę.

Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas.

Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Apie atsiliepimą:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Deja,jei jūs planuojate duoti mums neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.

Prašome atkreipti dėmesį:

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 8 val.

mes stengiamės geriausias pasiūlyti jums geriausius produktus geros būklės ir mažiausias kainas, greitą pristatymą, į sevices.Mes taip pat tikimasi, kad užmegzti ilgalaikį verslą su jumis ateities.

Apie Mokėjimą:

Pažymėkite elementus, atidžiai.Jei turite klausimų dėl pristatymo ar kokybės mūsų puslapyje, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Mes laivas punktas, pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums, todėl Patikrinkite, ar jūsų pavadinimas/adresas/pašto kodas/telefono numerį.

Norėdami išvengti arba sumažinti savo išlaidas&rūpesčius.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant

Apie Laivybos:

Mes offen siųsti daiktų, per china post oro ar AVS ir kitų DHL,UPS,FEdEX,TNT,ir tt

Kinija Post yra tik paketus mažiau nei 2 kg.bet tai užima daug daugiau laiko, PINIGŲ ar kitas yra geresnis už didelę pakuotę.Tai trunka apie 4 ~10 dienų, kad dauguma šalių.

Mes nėra atsakinga už bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

Žymos: led šviesos paracord, led šviesos plokštė 5v, led šviesos paketas 220, šildymo kabelis 400v, "lego" biedronka 10252, led šviesos profiliuotu, hoodies 3d žvejybos, fasinable kaukė vyrams, hoodies 3d animaciją.

Parašyti atsiliepimą

Vaikams, rūbai vaikams, suknelės mergaitėms, drabužiai, suknelės mergaitėms baby girl drabužiai mergaitėms boutique apranga vaikams drabužių rinkiniai šortai

Vaikams, rūbai vaikams, suknelės mergaitėms, drabužiai, suknelės mergaitėms baby girl drabužiai mergaitėms boutique apranga vaikams drabužių rinkiniai šortai

Panašūs produktai