Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! M-4XL Afrikos 3D Dashiki Spausdinti Marškinėliai Vyrams Mados Kietas Samtelis Kaklo Tee trumpomis Rankovėmis, O ant Kaklo Ilgio Viršūnes, Lenktas Hem Vyrų Juoda Padidinti

M-4XL Afrikos 3D Dashiki Spausdinti Marškinėliai Vyrams Mados Kietas Samtelis Kaklo Tee trumpomis Rankovėmis, O ant Kaklo Ilgio Viršūnes, Lenktas Hem Vyrų Juoda

€11.40

-16 %

€13.73

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas FancyQube
spalva Juoda,Mėlyna,geltona
Lytis VYRAI
Tipas Dashiki
Modelio Numeris CHZ-XPX-HB1790
Dydis M,L,XL,XXL,3XL,4XL,Plus Size
Medžiaga Poliesteris

Dydis Duomenys:

Ypatybė:

-Poliesterio audinys,tampri.

-3D slim stiliaus,cool,madinga.

-Visą komplektą įeina marškinėliai tik.

-Nemokama pristatymo į daugelyje šalių.Foto Parodyti:

Vežimas

Įvairių shipmemt optiones prieinama, atsižvelgiant į jūsų reikalavimas apie kainą ir pristatymo laiką.DHL,UPS,Fed-Ex imtis 3-7 darbo dienas paprastai daugelyje šalių,extra express įvyko.Ali Express " Standarto siuntos ir E-paketinių siunta imtis 15-30 darbo dienomis ir nemokamas vežimas į JAV,Kanadoje, Rusijoje,Vakarų Europoje.EMS užtrukti nuo 5 iki 20 dienų ir pristatymas 98 šalis nuo Kinijos.Kinija Po oridinary & regiestered oro paštu trukti 15-45 dienų nemokamai siunta ,kai nuotolinio srityje turi mokėti sur-mokesčiai.

Apie Muitinės

Jums gali tekti padėti kurjerių už muitinės formalumų, jei reikia,muitų politikos skirtis šalių,tai kurjerių ne mums, atsakinga už muitinės formalumų atlikimo,maloniai pastebėti, kad .Atviros iki vietos muito/mokesčių duomenis iš interneto ir mums, papildoma parama prieinama, kai jums reikia.Toliau yra Muitinės Paskelbti & Viršutinė Riba Diagramos tiesiog nuoroda.

P. S: Brazilija muitinės reikalauti, kad mokesčių kodą (CPF ar CNPJ),pls pastebėti, kad kartu su pristatymu info.

Grįžti & Grąžinimo Politika Pastaba:

1.Patikrinkite, siuntinių jei pažeistas pakuotės ir užtikrinti elemento viduje, ne sugadintas vežimo metu , ar jis gali būti laikomas prekės laikomi pradinę būklę po parašas,tada tik kitas teiginys apima kokybės defektų ir negerai prekės siuntą, pritarta.

2.Susisiekite su mumis ir siųsti photoes kaip įrodymą, iš karto per 5 dienas, jei bet kuris kokybės problema, įvyko po pasirašymo,mes padaryti sprendimu ir slove jums srautų diagrama parodė, aukščiau,byloje kokybės problema, patvirtinti arba neteisingas dydis gavote ((ne pats, su savo tvarka) .Po uždarymo dienos,receipent reikia siųsti originalūs drabužiai ir aksesuarai, (ne nuplauti ir dirbtinių pažeisti) atgal nemokamas pristatymas sąskaita.

3.Grįžti & grąžinimo politika netaikoma, kad nenugalimos jėgos atveju ir vėlavimo į vietos papročius, specialiai užimtas shoping sezono ar muitų politika pasikeitė.

4.Teiginys, nebus priimami žemiau situacija , vėlavimą, už neteisingai receipent adresas,pašto / zip kodą,mobiliojo telefono ir niekas ženklas sklypas per kelias savaites.mes siekiame priminti jums siųsti el. laišką ar pranešimą, tol, kol jūs jį turite.

DUK :

1.Ar yra spalva aberacijos, palyginti su photoes rodo parduotuvėje?

Taip,tokiu atveju gal egzistavo šiek tiek rezultatas stebėti ir lighitng aplinka, kai mes imtis fotoaparatą.

2.Aš esu įmonei arba platintojui,ji gali būti įmanoma lašas siunta?

Taip,tiesiog įsitikinkite, kad duoti nurodymą ir atostogas, teisingą pristatymo informacija imtuvas.

3.Stebėjimo informaciją galima po pristatymo sklypas?

E-Paketinių / EMS / Kinija Paštu Registruotu Paštu / Ali Express " Standarto Shiping & Premium vežimas / Singapore Post 4PX ir labiausiai specialus maršrutas,DHL/UPS/FED-Ex taip pat galima sekti info,bet Kinija Paštu oridinary pašto ir kitų Post metodas nėra stebėjimo kartą siuntinį iš Kinijos.

Žymos: afrikos moterims medžiaga, afrikos marškinėliai, afrikos vyrų marškinėliai, afrikos marškinėliai vyras, afrikos vyrų apranga, silikono formos derva stendas, babe marškinėlius, afrikos kostiumas vyras, būrys marškinėlius, sandisk ssd.

Parašyti atsiliepimą

M-4XL Afrikos 3D Dashiki Spausdinti Marškinėliai Vyrams Mados Kietas Samtelis Kaklo Tee trumpomis Rankovėmis, O ant Kaklo Ilgio Viršūnes, Lenktas Hem Vyrų Juoda

M-4XL Afrikos 3D Dashiki Spausdinti Marškinėliai Vyrams Mados Kietas Samtelis Kaklo Tee trumpomis Rankovėmis, O ant Kaklo Ilgio Viršūnes, Lenktas Hem Vyrų Juoda

Panašūs produktai