Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Caribe Padidinti

Caribe "Android" Barcode Scanner Su 5.5 Colių Ekraną, Pistoletas Rankena Gps, Wifi, 4G, Bluetooth 1D 2D Honeywell Sandėlyje

€272.37

-19 %

€336.26

Nauja prekė

Tipas Delniniai Skeneriai
Naujovė Naujas
Skenavimo Elementas Tipas CMOS
CPU ARM Cortex-A53 64bit Quad-core
Spalvos Gylis 32 Bitų
ROM 16GB
Patekimo į rinką laikas Mar-13
Wifi Paramos 802.11 a/b/g/n
RAM 2GB
Produkto Tipas Nešiojamasis Skeneris
Modelio Numeris PL-55L
Skenavimo Šviesos Šaltinis Lazerio Šviesa
Nuskaitymo Plotis A4
Ekranas 5.5 colių IPS spalvotas ekranas
Nuskaitymo Greitis 200 nuskaito/sekundę
Sąsajos Tipas USB
Matmenys 178*78*24mm
spalva juoda
Svoris 500G
Kilmės KN(Kilmės)
Optinė Rezoliucija 600*1200
Fotoaparatas 8MP
Prekės Pavadinimas Caribe
Baterija 6000mAh

Pristatymas pastaba:

Jei pasirinksite " Rimassukarevicius.lt Standartinis pristatymas ", prašome atkreipti dėmesį stebėjimo atnaujinti logistikos informacija, ypač kai adresus, kad reikia pakėlė.Prašome atkreipti dėmesį, kad laikas nuskaitymo vengti būti grąžintos dėl viršvalandžių.

Speciali Pastaba:

Jei jums reikia UHF funkcijas ,prašome kreiptis į pardavėją,ačiū.

Viskas VIENAME tirpalo PDA

5.5 colių android duomenų terminalo pda su Rankena Rankena procesorius MTK 6762 CPU 2GHZ, 2G RAM 16G ROM, vaizdo kamera 13MP AF, Wifi(802.11 a/b/g/n), "bluetooth" 4.1, 4G-lte, 3G, 2G), GPRS, GPS, GSM PL-55L PDA turi veikti 4G LTE, "Bluetooth", Wifi, GPS ir t.t.funkciją.Ir taip pat turėti neprivaloma functon iš šių veiksmų: 1D barcode scanner 2D QR code skaitytuvas NFC skaitytuvas 125K skaitytuvas UHF skaitytuvas

Produkto informacija

Pardavimo Taškas

Naujausia " Android 8.1 sistema.PL-55L yra aukštos kokybės pramoniniai intelligent handheld terminalo sukurta ir pagaminta pagal Shenzhen CARIBE.Į PL-55L turi galingą: UHF skaityti/rašyti funkcija/ ID kortelės skaitymo funkcija/ 1D, 2D brūkšninio kodo nuskaitymo funkcija/ 125K,NFC skaitymo ir rašymo funkcija ir kt.Jis geriau jautrumą ir padeda pasiekti tiksliau ir greičiau, duomenų kaupimo ir realizavimas reikalingas funkcijas.Naudojant naujausią "Android" operacinė sistema, 8.1, Įrengta 2.0 GHz aštuonių branduolių didelės spartos procesoriumi, su 6000ma ilgas baterijos veikimo laikas, veiklos pirmaujančių pramonės.Į PL-55L yra plačiai naudojami įvairiose srityse įvairiose pramonės šakose.

Pistoletas rankena rankenos dizainas ir patikimumas

Prietaisas gali sau keli lašas ( poveikis) testas iki 5 pėdų / 1,5 m, IP66 sandarinimo visiška apsauga nuo dulkių ir skysčių purslų, modernizuotos smūgio sugertis vidaus pagrindinės plokštės ir visa elektronika.Pistoletas rankena rankenos yra ypatingas ir tvirta, lengva laikyti prietaisą ir nuskaityti brūkšninį kodą greitai ir sklandžiai.Nuskaitymo mygtuką pistoletas girp yra tobulinama, kad skenavimo greitai ir lengvai.

Ultra-high performance & aukšto efektyvumo

"Android" OS 8.1 MTK OCTA 2.0 Ghz. 2GB RAM (pasirinktinai 3 GB/4 GB/6GB) + 16GB ROM (neprivaloma 32GB/64GB/128GB).Greičiau ir sklandžiau veikti; profesinio ir įvairius duomenų rinkimo metodus tiksliam, greitam ir saugiam duomenų rinkimo.

Ultra-ilgas baterijos veikimo laikas, visa apkrova veikiantis daugiau kaip 10 valandų

su didelės talpos, 6000mAh rechargerable ličio polimero baterija, palaiko pilnos apkrovos veikiantis daugiau kaip 10 valandų, ir ji palaiko ją naudoti įkrovimo lizdas( pasirinktinai) per POGO-PIN connecor.

Į PL-55L su šlapia Danga modelis su UHF ( išorės UHF)

neprivaloma funkcija: UHF

Gerų komentarų iš klientų,

Žymos: sunmi, pritaikyti wifi, "bluetooth" auksas, dantų, barrow jonsbo, 3d skenavimas, skaitytuvas, 600d canon, sandėlyje, Makiažo Veidrodėliai.

Parašyti atsiliepimą

Caribe

Caribe "Android" Barcode Scanner Su 5.5 Colių Ekraną, Pistoletas Rankena Gps, Wifi, 4G, Bluetooth 1D 2D Honeywell Sandėlyje

Panašūs produktai