Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! JJC Patvarus Metalas, kontaktinės jungties Adapteris Barelį Riešutų Rinkinys SmallRig Išsakant Rankos Modelis 1497 1498 Canon Nikon Sony DSLR Fotoaparatas Padidinti

JJC Patvarus Metalas, kontaktinės jungties Adapteris Barelį Riešutų Rinkinys SmallRig Išsakant Rankos Modelis 1497 1498 Canon Nikon Sony DSLR Fotoaparatas

€6.61

-20 %

€8.27

Nauja prekė

Dydis Hot Shoe Adapter
Medžiaga aliuminio lydinio
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MSA-13
Pakuotė Taip
Renginiai abu pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, tvirtas ir patvarus
Prekės Pavadinimas JJC
Tipas Kontaktinės Jungties Adapteris Ir Už Barelį Riešutų Rinkinys
Bendras svoris 32G

JJC Patvarus Metalas, kontaktinės jungties Adapteris Barelį Riešutų Rinkinys SmallRig Išsakant Rankos Modelis 1497 1498 Canon Nikon Sony DSLR Fotoaparatas

Į JJC MSA-13 yra kontaktinės jungties Adapteris ir už Barelį Riešutų.

Kontaktinės jungties Adapteris komplektuojamas sriegiu 1/4"-20 stud į viršų ir šalto batų kalno apačioje.Šis adapteris jungiamas prie fotoaparato kontaktinės jungties, paversti jį į 1/4"-20 stud.Tada jūs galite prijungti bet kokį daiktą, su 1/4"-20 vidiniu sriegiu prie fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties.Adapteris komplektuojamas su fiksavimo žiedu.Viršutinė dalis fiksavimo žiedas užtikrina sumontuoti įrangą ir apatinė dalis garantuoja adapteris pati prie fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties.

Barelį Riešutas yra atsarginių dalių išryškinti ginklų.Ji specialiai sukurta jokių magic ginklų, kurie yra centras 1/4"-20 siūlus, pvz., SmallRig Išsakant Rankos modelis 1498 ir 1497, ChromLives Magic Arm 7" ir 11" ir kt.Šis 1/4"-20 moterų 1/4"-20 vidiniu sriegiu veržlė savybės 1 / 4"-20 srieginė skylė kiekviename gale, leidžia jums prijungti du gabalai pavara, kad kiekvienas turi 1/4"-20 montavimo varžto.

Tiesiog užsukite blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties Adapteris ir statinių Riešutų kartu, ir adapteriu galite paversti savo fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties į 1/4"-20 vidiniu sriegiu.Dabar galite įdėti 1/4"-20 sriegiu įrankių, kad jūsų kamera.

Kontaktinės jungties Adapteris ir statinių Riešutų abu yra pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, tvirtas ir patvarus.

Produkto Renginiai

Karšto Batų 1/4"-20 Trikojo Varžtą Adapteris ir 1/4"-20 Moterų 1/4"-20 Moterų Barelį Riešutų Rinkinys

Kontaktinės jungties Adapteris jungiamas prie fotoaparato kontaktinės jungties, paversti jį į 1/4"-20 stud

Barelį Riešutas yra atsarginių dalių išryškinti ginklai, specialiai suprojektuoti bet magic ginklų, kurie yra centras 1/4"-20 sriegis

Varžtas kontaktinės jungties Adapteris ir statinių Riešutų kartu, ir adapteriu galite paversti savo fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties į 1/4"-20 vidiniu sriegiu

Kontaktinės jungties Adapteris ir statinių Riešutų abu yra pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, tvirtas ir patvarus

Specifikacijos

Modelis

Neto Svoris

Bendras Svoris

Gaminio Matmenys

Pakuotės Matmenys

Medžiaga

Spalva

MSA-13

29g

32g

Kontaktinės Jungties Adapteris:Ф25x27mm

Barelį Veržlė: Ф18x17.5mm

85x120x25mm

Aliuminio Lydinio

Juoda

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4 )PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6) Mes norėtume priminti, kad importo muitų,mokesčių ar papildomų mokesčių pareikšti savo vietos muitinės bus atsakingas už pirkėjai.Dėl išsamesnės informacijos,galite kreiptis į savo vietos muitinės, prieš perkant produktus.

7) Mes taip pat pateikti UPS,DHL greičiau laivybos būdas, jei jums reikia prekių skubiai.Prašome pasirinkti tinkamą laivybos būdas, prieš perkant produktus.

1) Visi produktai parduodami JJC Oficiali Parduotuvė yra užtikrinamas VIENERIUS METUS nuo pažeidimų apdailos ir medžiagos.

2) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Pirkėjas turi aiškiai descript defektų, su visa informacija el. paštu.Jei reikia, video ir nuorodą į mus parodyti brokuotą.

3) Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

5) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

6) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: canon r5, feelworld, canon eos r, profesionalus vaizdo kameros rankos, 10 veidrodiniai fotoaparatai, gaubtas jjc, vaizdo kamera nikon, apkaba smallrig, hollyland, d800.

Parašyti atsiliepimą

JJC Patvarus Metalas, kontaktinės jungties Adapteris Barelį Riešutų Rinkinys SmallRig Išsakant Rankos Modelis 1497 1498 Canon Nikon Sony DSLR Fotoaparatas

JJC Patvarus Metalas, kontaktinės jungties Adapteris Barelį Riešutų Rinkinys SmallRig Išsakant Rankos Modelis 1497 1498 Canon Nikon Sony DSLR Fotoaparatas