Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Black Suede Nerijos Dėl Vairas Automobilio Vairo Rato gaubto Skersmuo 14.6 colių / 35-37cm Auto Automobilis Priedai Padidinti

Black Suede Nerijos Dėl Vairas Automobilio Vairo Rato gaubto Skersmuo 14.6 colių / 35-37cm Auto Automobilis Priedai

€7.20

-42 %

€12.42

Nauja prekė

Feature1 Saugus
Elemento Plotis 10.5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DKDFCD
Elemento Tipas Vairavimo Ratai Ir Vairas, Šakotuvai
Medžiagos Tipas Suede
Elemento Aukštis 0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Dydis 35-37 cm
Prekės Skersmuo 37cm
Modelio Pavadinimas TY002
Funkcija Labai gera ne slydimo efektas
Prekės Svoris 0.2kg
Specialios Funkcijos patogus vertus jausmas
Elemento Ilgio 0inch

Šis produktas gali įdiegti vairas, kurių skersmuo 35-37 cm.Tačiau, yra labai sunku įdiegti vairo rato skersmuo 38 cm.Reikia šiek tiek įgūdžių ir jėgos.Aš padariau įrenginio vaizdo 38cm skersmens vairas, kurį galima peržiūrėti ant gaminio puslapį.Jis yra šiek tiek sunkiau, tačiau ji gali būti įdiegta sėkmingai.Produkto aprašymas Aprašymai : Aukštos Kokybės Zomša Medžiaga Automobilio Vairo Apima universaliųjų prakaitas sugeriančios anti-slip vertus siuvimo vairas padengti.Automobilio Vairas Padengti Oda, Dydis-35 - 37cm 95% Automobilių.Šis Sustorėjimas, vairo rato gaubtas pagerina išvaizdą senas ar purvinas vairai ir apsaugo rankas nuo šalto ir karšto kraštutinumų.tinka dauguma standartinių vairai.Skersmuo pasirinkimas: Tinka 14.6 i nch ( 35 - 37cm ) vairas Padengti Plotis: Apytiksl. 4.1 colių / 10.5 cm Medžiaga: Suede Pastaba: Išmatuokite išorinis skersmuo savo vairas ir pasirinkite dangtelį su apporpriate dydžio.Komplektą sudaro : 1 x vairas dangtelis 1 x siuvimo adata, 1 x siuvimo siūlus Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.APMOKĖJIMAS: 1. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.VEŽIMĄ: 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!! 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.PRANEŠIMAS: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.GRĮŽTA IR GARANTIJOS: 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.ATSILIEPIMAI: Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: odos zomšos, great wall valytuvas, dėmesio 2 vairas, renault suede vairas apima, hyundai accent žemėlapis jutiklis, llr automobilių stilius, niūrus, moldura vairas, automobilio pritaikymas priedai, mandala vairo rato gaubtas.

Parašyti atsiliepimą

Black Suede Nerijos Dėl Vairas Automobilio Vairo Rato gaubto Skersmuo 14.6 colių / 35-37cm Auto Automobilis Priedai

Black Suede Nerijos Dėl Vairas Automobilio Vairo Rato gaubto Skersmuo 14.6 colių / 35-37cm Auto Automobilis Priedai

Panašūs produktai