Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! XOSS G+ Dviračio Spidometras GPS Dviračio Kompiuterio Padidinti

XOSS G+ Dviračio Spidometras GPS Dviračio Kompiuterio "Bluetooth" ANT+ Magene Cadence Greičio Jutiklis Paleisti HRM Diržo Mount Wahoo Garmin BT Grupė

€4.88

-50 %

€9.77

Nauja prekė

Modelis 1 XOSS G
2 funkcija XOSS G + galite prisijungti su jutiklis
Modelio Numeris G ir G+
Sertifikavimo CE
Funkcija 1 Dviračių GPS Kompiuteris
Aukštos Kokybės Garsaus Prekės Ženklo
Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
XOSS G+ Prisijungti speed/cadence jutiklis
Mount Tinka Gaimin Wahoo Bryton IGPSPORT
Modelis 2 XOSS G+ Plius
XOSS G Plus Prisijungti Širdies Ritmo Monitorius
Funkcijos 2 "Bluetooth" ANT+ Dviračio Spidometras
Kilmės KN(Kilmės)

XOSS G+ Dviračio Spidometras GPS Dviračio Kompiuterio "Bluetooth" ANT+ Magene Cadence Greičio Jutiklis Paleisti HRM Diržo Mount Wahoo Garmin BT Grupė

Skirtumas tarp XOSS G ir XOSS G+

Atkreipkite dėmesį: XOSS G yra bazinė versija GPS kompiuterio, nėra ANT + perdavimo protokolą, ir jis nepalaiko jutiklių; jis turi Bluetooth ir palaiko įkelti į mobiliąsias Programas.

XOSS G + GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT + parama papildymas speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ;

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ir širdies ritmo monitorius?

Greitis cadence jutiklis gali teikti mobiliojo telefono ar GPS, kompiuteris su cadence duomenų, kad jis negali gauti, padėti vairuotojui gauti geros energijos, išėjimo galios santykis, ir nebūtų energijos nuostolių, kuriuos sukelia per greitas arba per lėtas cadence.

Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.

Šių trijų rūšių informacija yra surinkta GPS kilometražo skaitiklis, kuris gali būti lengvai suskaičiuoti ir dalijamasi per APP tokių Strava.

Make up for GPS hodometro rodmens

Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Prašome Pastaba, XOSS G Plus

1. Ilgai Paspauskite dešinįjį mygtuką, įjunkite.

2. Paspauskite kairįjį mygtuką, norėdami aktyvuoti GPS

3. Gauti GPS signalas, po paleidimo trunka kelias minutes

4. Ilgai paspauskite kairės ir dešinės mygtuką tuo pat metu, kol piktograma yra žibintuvėlis, kuris nurodo į "G+" ieško aktyvaus jutiklis netoliese.

5. Jei susiejimas pavyksta, incon bus nekintama, paspauskite dešinįjį mygtuką dar kartą, sudaryti nustatymo sąsaja, nustatyti padangų apimtis ir laiką.

XOSS G + GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT + parama papildymas speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ;

Įrašas 15 rūšių duomenys

Srovė/AVG/MAX GREITIS

Srovė/AVG/MAX Širdies susitraukimų dažnis

Srovė/AVG/MAX CADENCE

Praėjęs Laikas/ Aukštis/ LAIKRODIS

Kelio Atstumas/NUOLYDŽIO/Viso Atstumo

Jei esate dviračių sporto entuziastas, ar planuojate prisijungti prie sporto, tada jūs turite žinoti, kad svarbu sekti savo treniruotes, kad išlaikyti save motyvuoti.Tai kur XOSS G+ ateina.

XOSS G+ atnaujinimus apie tai, laidinis dviračių kompiuteriai su naujausia laimėjimas GPS technologija, kuri stebi kiekvieną ir kiekvieną akimirką tiksliai ir tiksliai.Ji yra lengva įdiegti ir pasiūlymus, sklandžiai vartotojo patirtį.

Su IPX7 technologija, XOSS G+ yra atsparus vandeniui, todėl galite mėgautis dviračių patirties, bet kokiomis oro sąlygomis.

Pakuotės viduje, jūs rasite XOSS G+ Dviračiu Kompiuterį kartu su kitų priedų, įskaitant gumos juostomis, gumos tarpiklis, dviračių kompiuterio prijungti ir USB kabeliu.

XOSS Greitis ir Cadence 2 in 1 Jutiklis (Jei reikia sekti Greitis ir Cadence tuo pačiu metu, jums reikia pirkti 2 vienetai)

Savybės

1.Prisijungia per "Bluetooth" 4.0 ir ANT+, kad jūsų "iPhone" 7.0 ir daugiau, Android 4.3 ir dviračio kompiuteris(pvz., Garmin,Byton ir kt.).

2.Lengvas ir lengva įdiegti - sekti cadence ir greičio žemės indukcijos, nereikia MAGNETAI.

3.Mažas energijos suvartojimas, 400 valandų darbo laiko, 1 x nuimamas 2032 mygtuką baterija.

Prašome patikrinti, ar jūsų "apps" palaiko dvi jutikliai(cadence ir greitis), prieš jums padaryti užsakymus

Cadence Jutiklis Režimas

Uždėkite baterijos tol, kol mėlyna lemputė nurodyti cadence režimu.Pasukti alkūninius ir ieškoti jutiklį, naudojant SKRUZDŽIŲ+ "arba" Bluetooth " prietaisu

Greičio Jutiklis Režimas

Uždėkite baterijos kol Raudona lemputė rodo, kad greičio režimo.Sukamasis ratas ir ieškoti jutiklį, naudojant SKRUZDŽIŲ+ "arba" Bluetooth " prietaiso.

Keičiamo Akumuliatoriaus

Darbo metu pasiekti 400 valandas,gali būti naudojamas nuolat, per metus, jei jums važiuoti 1 valandą per dieną.Prašome išimkite bateriją, izoliacinės plėvelės cadence prieš prijungdami cadence jutiklis.Ne įkrauti!

Aptakus, Lengvas Dizainas

Jutikliai sveria tik 10 gramų.Puikus nugara klasės ar naudoti kelis dviračius.

Atsparus vandeniui

IPX7 atsparus Vandeniui, mėgautis savo dviračiu, kiekvieną dieną bet kokiu oru.

Patalpų Treneris

Zwift,Tacx,Bkool

Dviračių Kompiuteris

Stebėti ir fiksuoti realiu laiku dviračiu, greitis ir cadence duomenis apie savo Dviratį Kompiuterį.

Išmaniųjų Telefonų Programėles

Jis gali būti prijungtas prie išmaniojo telefono dviračių Apps "bluetooth": Wahoo Fitness, Wahoo Naudingumas, Openrider ir dviračių treneris programas: Zwift,Tacx,Bkool.Prašome patikrinti, ar jūsų "apps" palaiko dvi jutikliai(cadence ir greičio) prieš jus, kad jutikliai.

Žymos: wahoo varžtas mount, gp tracker, cadans jutiklis magene, garmin parama, bryton parama, dviračių žemėlapis gps, ant farm, ant zwift, g xoss, magen jutiklis.

Parašyti atsiliepimą

XOSS G+ Dviračio Spidometras GPS Dviračio Kompiuterio

XOSS G+ Dviračio Spidometras GPS Dviračio Kompiuterio "Bluetooth" ANT+ Magene Cadence Greičio Jutiklis Paleisti HRM Diržo Mount Wahoo Garmin BT Grupė

Panašūs produktai