Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis Veikia su Alexa/Home Padidinti

LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis Veikia su Alexa/Home "Google" Balso Kontrolės 5050/3528 RGB LED Juostelės Žibintai Keitimas/Dimmer/Laikmatis/Sou

€3.97

-43 %

€6.97

Nauja prekė

Maitinimo Šaltinis DC
Savybės RGB lemputė Valdytojas
Maks. Keliamoji Galia Kaip parodyta
Sertifikavimo BMK
Ryšio Režimas, Kaip parodyta
Modelio Numeris RGB Valdiklis
Garantija Metų
Įtampa 5-24V
Virpesių dažnis Kaip parodyta
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žibintai led
Galia as shown
Kontroliuotas Metodas LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis
Nuotolinio Valdymo Atstumas 50 metrų (barjero-laisvas vietas)

LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis Veikia su Alexa/Home "Google" Balso Kontrolės 5050/3528 RGB LED Juostelės Žibintai Keitimas/Dimmer/Laikmatis/Sou Balso kontroliuoti savo led šviesos juostelės kalbėdamas "Amazon" Alexa, Kalbėti jūsų poreikius,kontroliuoti savo šviesos ruože naudojant balso komandas, galite įjungti/išjungti , pakeisti spalva , silpnas/gyvinti šviesos juostelės.

Atsisiųsti programos "ic Namo Pro" iš "Google Play" arba " Apple App Store,pasirašyti paskyrą ir nustatyti, kaip vadovas posakiai ir nėra stebulės reikia.

Jūs galite pasirinkti savo mėgstamą spalvą iš 16 mln. spalvų PROGRAMĖLIŲ, net gali fiksuoti spalva aplink jus, parodyti, RGB šviesos juostelėmis.Taip pat yra 20 Built-in Spalva Dinamiškų Režimai, norėdami patenkinti savo poreikį.

Per šią LED WiFi Valdiklis RGB LED Juostelės Žibintai bus pakeisti spalvas, kartu su garso dažnio, kai jūs kalbate telefonu ar klausytis muzikos.Su ic Namų Pri APP,lengvai nustatyti RGB juostos šviesos kada įjungti/išjungti ir ji yra nuostabi grupė, savo RGB juostelės žibintai, parodyti įvairių spalvų.

Ji gali būti plačiai naudojama RGB juostos šviesos, RGB LED modulis ir RGB LED šviesos lauke visų rūšių vietų, pavyzdžiui socialinių tinklų paslaugų, stalai, koridorius, laiptai, takai, langai ir kt.

Ji yra suderinama su Alexa, jūs galite įjungti/išjungti, pakeisti spalva, silpnas/gyvinti, šviesos juostos, balso per "Amazon" Echo.

Įtampa: DC5-28V

Išėjimo kanalas: RGB 3 kanalai

Išėjimo srovė: 4A * 3 CH

Valdymo atstumas: 50 m (barjero-laisvas vietas), 20-25 metrų ( kliūčių vietų)

Gyvenimo trukmė: 10 000 valandų

Apsaugos laipsnis: IP20

Darbo temperatūra: -20 Celsijaus ~55 Celsijaus

Prekės svoris: 15g / 0.5 oz

spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 176x22x9mm

Linijos ilgis: 12,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Belaidis RGB LED Valdiklis

1 * Naudotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: tarpinė fes250, genijus led h7, purvo 110 ratlankiai, jebsen kilimas, kawaii bobine, kubota aušintuvas, ivy džiuto virvės, lv skaidres kailiniai, jennifer grey.

Parašyti atsiliepimą

LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis Veikia su Alexa/Home

LED Wi-fi Nuotolinio valdymo pultelis Veikia su Alexa/Home "Google" Balso Kontrolės 5050/3528 RGB LED Juostelės Žibintai Keitimas/Dimmer/Laikmatis/Sou

Panašūs produktai