Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Tuya Temperatūra Smart Drėgmės Jutiklis LED Ekranas Skaitmeninis Termometras Drėgmės Matuoklis Smart Gyvenimo Tuya App Padidinti

Tuya Temperatūra Smart Drėgmės Jutiklis LED Ekranas Skaitmeninis Termometras Drėgmės Matuoklis Smart Gyvenimo Tuya App " Protingo Namo Automatizavimo

€11.26

-32 %

€16.80

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Kamera Įrengta No
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas centechia
App Smart Gyvenimo Tuya App
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Modelio Numeris tuya
Suderinamumas Viskas Suderinama

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

1.Tuya Smart ZigBee Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis:A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra būtina dirbti su temperatūros ir drėgmės jutiklis,taip pat įvairių ZigBee smart produktų, kuris pasirodė esąs tilto ir kontrolės centras smart namus ir vaidina nepakeičiamas vaidmenį visiems ZigBee produktų ir supranta visas protingas pastangas susieti savo namus.Tiesiog pridėti jutiklį į ZigBee hub pridėjus hub į Smart Gyvenimas/Tuya App.

2.Realaus laiko suvokia temperatūros ir drėgmės pokyčius ir realiuoju laiku, praneškite savo išmaniųjų telefonų su " Smart Gyvenimo Tuya App palaiko.Peržiūrėti istoriją įrašyti Programėlę, skirtą išmaniųjų kontrolę savo namo temperatūra ir drėgmė.jūsų namo temperatūra ir drėgmė, nesvarbu, kur esate.

3.Naujas ZigBee technologija su mažo vartojimo mikroprocesorius ilgo laukimo.Sukurta su žemos įtampos kontrolės priminimo funkcija App realaus laiko elektros energijos tiekimas dėl savo jutiklių.Baterija su ilgas baterijos veikimo laikas.

4.Naujas pridėta su temperatūros kompensacija technika, su pažangaus scena jungtis su jūsų oro kondicionavimo ir drėkintuvas,siūlo jūsų namų labiausiai patogus temperatūros ir drėgmės mėgautis mūsų smart gyvenimą.

5.Plačiai naudojamas įvairiose vietose ir lengvai klijuoti prie sienos su įklija, paprastas montavimas,lengvas ir kompaktiškas.Lengva nustatyti ir konfigūruoti, kad jūsų Išmaniųjų Gyvenimo App patogu valdyti techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Temperatūros ir drėgmės jutiklis

Baterijos tipas:CR2032

Temperatūros nustatymo diapazonas:-10℃ ~ +55°C

Drėgmė aptikimo diapazonas: 0%~95%RH

Temperatūros nustatymo tikslumas:±0.5℃

Drėgmės nustatymo tikslumas: ±3%

Bevielio protokolo:ZigBee

Gaminio dydis:37*11.6 mm

Pakuotė:

Jutiklis*1

Naudotojo vadovas*1

Reset pin*1

Žymos: "ios" namų automatikos, namų, led rf, gėlių stebėti, pereiti tuya, visi, led lauko ekrane, durų tuya smart, ilgai smart temperatūra, homekit jungiklis.

Parašyti atsiliepimą

Tuya Temperatūra Smart Drėgmės Jutiklis LED Ekranas Skaitmeninis Termometras Drėgmės Matuoklis Smart Gyvenimo Tuya App

Tuya Temperatūra Smart Drėgmės Jutiklis LED Ekranas Skaitmeninis Termometras Drėgmės Matuoklis Smart Gyvenimo Tuya App " Protingo Namo Automatizavimo

Panašūs produktai