Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! BIMUDUIYU Naujas Vyrų Laisvalaikio Bateliai natūralios Odos, Labai Patogūs Butai Odos Batus neslidžiais Kvėpuojantis Mados Sportbačiai, Dydis 46 Padidinti

BIMUDUIYU Naujas Vyrų Laisvalaikio Bateliai natūralios Odos, Labai Patogūs Butai Odos Batus neslidžiais Kvėpuojantis Mados Sportbačiai, Dydis 46

€35.01

-53 %

€74.49

Nauja prekė

Batai Tipas Pagrindinis
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga PU
Rudenį Odos Sportbačiai Mados Sportbačiai Vyrai Homme
spalva Juodos Odos Sportbačiai
Modelio Numeris rankų darbo odiniai batai vyrams
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Prekės Pavadinimas BIMUDUIYU
Chaussure Homme Cuir odiniai laisvalaikio bateliai vyrai
Sportbačiai Oda Vyrų Batų
Modelio Tipas Dryžuotas medvilnės audinys
Pamušalas PU
Vyrai Sportbačiai Natūralios Odos Natūralios Odos, Labai Minkštas Padas
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
batai labai geros kokybės sportbačiai vyrai
Padas Medžiaga Guma
Funkcija Atsparus vandeniui
vyrai laisvalaikio bateliai suvarstomi zapatos-hombre-laisvalaikio-cuero
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Lytis Vyrų/zapatos hombre
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens sezono rungtynės
Dydis US Size 6.5-11 EURO Size 38,39,40,41,42,43,44,45,46

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Linkime jums laimingų shoppin

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite bet kurį klausimą.Aš darysiu viską, kad padėtų jums 1.Dydis: KN Didelis Dydis 38-46. Prašome leisti 0-1.5 cm paklaidos dėl rankinis matavimas 2.Prašome pasirinkti dydį pagal pėdos ilgį, (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !!!) 3.Pasirinkimas dydis yra ne standartas, JAV Dydis, Batai ženklą kinijos dydį ir snukio ilgį. 4.US dydis 10=CN dydis 270=Fit Kojų ilgis 27-27.5 cm, 27-27.5 CM-tai pėdos ilgis tik.Pėdos ilgis ≠ vidpadžio ilgis ≠ padas ilgio. 5.Dėl skirtingų ekrano ir fotografavimo kampu, tai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

BIMUDUIYU Naujas Vyrų Laisvalaikio Bateliai natūralios Odos, Labai Patogūs Butai Odos Batus neslidžiais Kvėpuojantis Mados Sportbačiai, Dydis 38-46

Vamp medžiaga, sudaryta iš išdirbtos odos medžiagą, ir atspausdintas tekstilės medžiagos.

Vežimas

Rimassukarevicius.lt bus patikrinti savo kredito kortelę, ir jis bus tak 24 valandas.Tada Daiktai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas.Shippment bus pratęstas Kinų Švenčių dienomis.Pirkėjo kurie neturi perkant įrašus, pls atidžiai patikrinkite savo kontaktinę informaciją išvengti klaidų atsitikti.

EMS 4-7days, kartais 7-10 dienų atokiose vietovėse.

DHL 3-5 darbo dienomis, išskyrus savaitgalį.

Kinija Paštu Oro Pašto normaly atvykti 15-30 darbo dienų, kartais muitinės ir oras problemų ar atokiose vietovėse, tai bus iki 30-60 darbo dienų.

Muito Mokestis

Dėl muitų ir PVM, tai priklauso nuo jūsų vietos muitų politika, ir visos šios išlaidos turi būti dengiamos pirkėjas pats.Gavę jūsų užsakymą, mes užpildyti pagal faktinį kiekį, bet mes negailėti pastangų, kad padėtų jums, daug užsakymų, mes bus padalinti keletą sklypų siųsti jums.

Mainai

Mes darome viską, kad padėti mūsų klientams.Mes teikiame aukštos kokybės produktus.Jei rasite defektų mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto, tai yra priežastis, mūsų produktas, mes bus atsakingas už sprendimo jums.

Jei užsakysite neteisingas dydis ir spalva, ir reikia keisti, pasakykite mums, galite ją grąžinti.

Mes atsiųsime jums naują gavęs jį, bet visas transporto išlaidas dengia pirkėjas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti gerus atsiliepimus ir 15 žvaigždes.

Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar paslaugomis, prašome ne iš karto komentarą, nedelsdami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo paslaugų, mes suteikiame mūsų nuoširdumą stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Žymos: oficialus bateliai vyrai originalas, rąstinio golfo batai, oda vyrų batų, ins mados batai, rankų darbo gamybos batai, laisvalaikio sneaker, mens batai natūralios odos ekologinio, sportbačiai bateliai mannen, natūralios odos batų mylėtojas, sneaker moterims.

Parašyti atsiliepimą

BIMUDUIYU Naujas Vyrų Laisvalaikio Bateliai natūralios Odos, Labai Patogūs Butai Odos Batus neslidžiais Kvėpuojantis Mados Sportbačiai, Dydis 46

BIMUDUIYU Naujas Vyrų Laisvalaikio Bateliai natūralios Odos, Labai Patogūs Butai Odos Batus neslidžiais Kvėpuojantis Mados Sportbačiai, Dydis 46

Panašūs produktai