Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! GECKO 17 Klavišą Kalimba K17SD Nykščio Fortepijonas Kietas Raudonojo Sandalmedžio Muzikos Instrumentas, Vaikams, Suaugusiesiems Dovanų Padidinti

GECKO 17 Klavišą Kalimba K17SD Nykščio Fortepijonas Kietas Raudonojo Sandalmedžio Muzikos Instrumentas, Vaikams, Suaugusiesiems Dovanų

€54.67

-17 %

€66.67

Nauja prekė

Tipas Fortepijono
Taikoma Žmonių Naujokas
Kilmės KN(Kilmės)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Nykščio fortepijonas aukštos kokybės anglies 17 plieno klavišai yra išgraviruotas pastabas ir jūs taip pat galite klijuoti spalvų lipdukai ant klavišus, siekiant padėti jums lengvai įsiminti rezultatą tol, kol tu meistras pirštu pianinu ritmą ir žaisti gražią dainą.

Pagamintas iš aukštos kokybės Raudonmedžio mediena su 17 reguliuojamas didelio stiprumo anglies plieno dantys, tai kalimba siūlo šviesesnis tonas, ilgiau laikyti ir patogiau jaustis už jus.17-klavišą klaviatūros spausdinama su kursu simbolis, kuris yra labai patogus dizainas pradedantiesiems.

kalimba nykščio pianinas yra labai lengva išmokti ir žaisti, jūs galite turėti talentą trumpą laiką, kai jūs gaunate 17 klavišą kalimba nykščio fortepijonui.

kalimba nykščio fortepijono Muzika gali nuraminti žmones pavargę nuotaiką ir daro mus ramybės ar laimingas.17 klavišą kalimba nykščio pianinu, duoda daugiau nei tik mėgautis muzika, bet taip pat savo troškimą nykščio fortepijonas reguliavimo menas.Žaisti pirštu pianinu su savo vaikais ir artimaisiais yra visada puikus laikas mėgautis!

Be jokios muzikos pagrindas, jūs tiesiog perkelti savo nykščio gauti nuostabią muziką, kuri žavi savo dieną ilgai.Taikoma:geriausia priemonė veiklos, įrašymo, šeimos, lauko, mokyklos, šalies ir poilsiui.

Raudonojo sandalmedžio naudoja GECKO nykščio fortepijonas K17SD yra vienas iš tauriųjų lapuočių.Tai aukštos kokybės medienos.Struktūra raudonojo sandalmedžio yra šiek tiek stora, kad bauda ir tekstūros yra banguoti arba paskirstytas.Mediena blizga ir jokių specialių skonio.Oro sausasis tankis yra mažesnis už 1,0 g /cm.Medžiaga yra labai sunkus ir sunku.Obliavimo, tekinimo, geras atsparumas dilimui.Labai atsparus korozijai ir termitas-atsparus.Daugiausia tinka baldų, grindų, drožyba, amatų, sunkiųjų struktūra, sportinę įrangą, muzikos instrumentus ir kt.

Prekės Pavadinimas: GECKO

Taikoma Žmonių: Profesinės Veiklos

Tipas: Vertikaliai Fortepijonas

Skaičius Tonas: 17key

Korpuso Medžiaga: Raudona Sandałowy

Klaviatūros Medžiaga: Medžio Masyvo

Gru Medžiaga: Medžio Masyvo

Svoris (kg): 0.95

Skaičius Demo Song: Daugiau nei 100

Pagrindiniai amatų: Iškirpti muzikos pastabos

spalva:Mediena spalva

Medžiaga:Santalas

dydis:18,5 x 13cm

Pakuotės Turinys:

1 x Nykščio Fortepijonas

1 x fortepijonas atveju

1 x Tuning Plaktukas

1 x fortepijonas medžiaga (bėgo spalva)

1 x Masto lipdukai

1 x aksominis maišelis

Bėgo spalva, nereikia priimti tikros spalvos.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Rimassukarevicius.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Rimassukarevicius.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: kalimba klevas gecko, mini kalimba nykščio fortepijonas, fortepijonui nykščio, 25 klavišą kalimba, ryšių muzikos instrumentai, klaviatūros, fortepijonas, Muzikos žaislas, mezgimo priemonės, calimba priemonė, kalimba medienos.

Parašyti atsiliepimą

GECKO 17 Klavišą Kalimba K17SD Nykščio Fortepijonas Kietas Raudonojo Sandalmedžio Muzikos Instrumentas, Vaikams, Suaugusiesiems Dovanų

GECKO 17 Klavišą Kalimba K17SD Nykščio Fortepijonas Kietas Raudonojo Sandalmedžio Muzikos Instrumentas, Vaikams, Suaugusiesiems Dovanų

Panašūs produktai