Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Originalus LQ55H51 H31 Power Board TV5502-ZC02-01 Padidinti

Originalus LQ55H51 H31 Power Board TV5502-ZC02-01

€25.33

-15 %

€29.80

Nauja prekė

Svoris .
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Baba Brysono
Matmenys (Pxhxd)) .
Komplektacija Paketas 1
Pakuotė Taip
Modelio Numeris .

1. Ši parduotuvė prisijungė prie Taobao vartotojų teisių apsaugos tarnyba!Visi produktai, įsigyti šioje parduotuvėje turi turėti profesinės flat panel TV remontas fondas.Kiekvienas aksesuaras mūsų kompanija buvo griežtai išbandyti ir išdavė.Jei produktas yra nustatyta, kad turi kokybės problemų naudojimo metu, garantija gali būti atliktas per 3 mėnesius [Kai kurie priedai yra garantija 1 rasite pirkėjas prieš darant nuotrauką.Išskyrus specialiais priedais paminėtus pardavėjo]; jei pirkėjas perka klaidingą modelį ir daro klaidą sprendimas, ir grįžta arba mainų produktas, 20% tyrimą mokestis bus imamas ir grąžinimas prekių mokestis bus imamas mokestis.

2. Pakeitimo turi būti nustatytas kokybės problema, ar yra problema, kurią sukelia tam tikras funkcijas būti netinkami arba blogai veikia;

3. Sąmoningai stumia produkto kokybės problema, kai grįžti, arba keistis prekėmis, mūsų parduotuvėje buvo išbandytas ir patikrintas ir patvirtino, kad yra apgaulingas elgesys bus pranešta ir skundėsi, ir bus visiškai ignoruoti;

4. Viena savaitė galiojimo laikas grįžti: 3-jų mėnesių garantija, skaičiuojant nuo dienos, kai pirkėjas gauna prekes, gavimo dienos taikomos išduotas kvitas logistikos įmonės;

5. Vyras-padaryta žala, transportavimo pažeidimų, kai pirkėjas grąžina, ir žalos, kurią sukelia nenormalus naudoti nėra įtrauktos į pakeitimas;

6. Garantija, laivybos mokestis: AA per mėnesį, kas moka, per vieną mėnesį, pirkėjas yra atsakingas!

7. Grįžti laivybos mokestis (per vieną mėnesį): Prašome susisiekti su pardavėju iš anksto susitarti, kitaip jis bus laikomas AA sistemą.Kas siunčia ir moka, daugiau kaip mėnesį, pirkėjas atsako

8. Šioje parduotuvėje galite nemokamai teikia techninės pagalbos paslaugas.Tačiau, mes neatsakome už dėl pirkėjo klaidų sprendimo ir ekonominių nuostolių, patirtų dėl pirkimo negerai dalys.Prašome pirkti atsargiai.

Apie pristatymą:

1. Dėl ribotų išteklių, fizinės parduotuvės operacijos kartais atrodo, sandelyje.Kreipkitės į mus, jei yra kokių nors akcijų, prieš jums šaudyti kūdikių.Tada nuspręsti, ar pirkti. !Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

2. Numatytasis express mūsų parduotuvėje yra SF Express; (jei neturite SF Express mums, mes bus naudoti kitos express metodų, mes pakeisti siuntimu (po nuotrauka)

3. Pristatymo laikas: Mes pristatyti prekes per 5 val. po pietų, kiekvieną dieną.Jei jūs imtis nuotraukos ir sumokėti iki 4 val. po pietų pačią dieną, mūsų parduotuvėje išsiųs ją pačią dieną; po to laiko, jis bus siunčiamas į kitą dieną; konkrečius pristatymo laikas reikalauja, kad sandoryje dvi šalys koordinuoja ir nustatyti.

Apie priėmimas:

1. Siekiant užtikrinti saugumą sandorį, ir užtikrinti teises ir teisėtus interesus pirkėjai, mūsų parduotuvėje primena pirkėjams, ir draugų, kad jie turi būti kurjeris, prieš pasirašydamas ir išpakavimo ir tikrinti transporto.Jei kvitas yra pasirašyti, laikoma, kad pirkėjas patvirtina, kad kūdikis yra geros būklės;

2. Patikrinimo metu prieš pasirašant, jeigu nustatoma, kad kūdikio transportas yra pažeistas, arba priedai ir reikmenys yra ne visiškai, pirkėjas privalo atsisakyti pasirašyti, ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau siekiant apsaugoti savo teises!

3. Kiekvieną gabalėlį kūdikių išsiųstas mūsų parduotuvėje yra tikrinamos kartu su express " kompanija prieš pristatymas, prieš organizuoti pristatymo;

4. Siekiant užtikrinti sandorio saugumą ir neleisti sandorio klaidų, prašome patikrinti express prieš pasirašant pirkėjui, kad nebūtų žalos kūdikiui iki express " kompanija.

5. Gavęs prekes, prašome patvirtinti, kad gavo per 48 valandas prieš tai, jūs galite mėgautis aptarnavimo paslaugos mūsų parduotuvėje.Viršvalandžiai yra laikomas kaip pirkėjo atsisakymas visų garantija teises!Be remonto arba pakeitimo.Laikas yra atsižvelgiant į laiką, kai express kompanija skelbia gavimo.

Kaina Aprašymas

Pabrėžė, kainos

Reiškia skaitiklio kaina, žymeklį kaina, originali mažmeninės kainos, gamintojo vadovas kainą, ar anksčiau rodoma pardavimo kainos.Tai yra ne originali kaina ir yra nuoroda tik.

Nepažymėta kaina

Rodo realaus laiko citata iš prekių, kurios nekeičia savo pobūdžiu, dėl skirtingų išraiškų.Konkrečių sandorių kainų pokyčiai pagal produkto dalyvauja renginyje, ar narių naudojimosi kuponai, taškų ir t. t., o galutinė kaina nuo užsakymo apmokėjimo puslapyje yra viršesnis.

Žymos: valdybos maitinimo, dujų stop, brzhifi tpa3255, baba elektroninių, npg68, valdybos tcl, garso weiliang, stiprintuvo brzhifi, durų parama, originalios power board.

Parašyti atsiliepimą

Originalus LQ55H51 H31 Power Board TV5502-ZC02-01

Originalus LQ55H51 H31 Power Board TV5502-ZC02-01

Panašūs produktai