Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Motociklo rankų apsauga motociklo handguard rankų apsaugos motociklu motokroso apsauga priekinio stiklo Padidinti

Motociklo rankų apsauga motociklo handguard rankų apsaugos motociklu motokroso apsauga priekinio stiklo

€18.67

-5 %

€19.66

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas KCSZHXGS
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Modelio Pavadinimas 02719
Elemento Plotis 10cm
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Ilgio 20cm
Elemento Aukštis 10cm
Elemento Tipas Kritimo Apsauga

SVEIKI Mieli, Sveiki atvykę į mano parduotuvę, tikimės, kad jums patiks šio produkto, jei turite klausimą ar komentarą, susisiekite su manimi kuo

galima.Mūsų produktas yra tiesa prekės ženklo produktų, ir paslaugų kokybė garantuota.

Pora Rankų apsaugos jūsų motociklai, purvo dviračiai, Keturračiai, sniegaeigiai.Tinka 17mm rankenos viduje skersmuo tik Medžiaga:Plastikas, Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, suteikti puikią apsaugą.Apsaugoti jūsų rankas vairuojant motociklą.Ateina su montavimo rinkiniai, lengva įdiegti.Pranešimas: Prašome patikrinti savo matavimas rankų apsaugą prieš jus pirkti.Pakavimo sąrašas: pora Motociklo rankų apsaugos

Pristatymas:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: motociklo hand guard, 2008 m. motociklą vertus, darbuotojas, motociklo galvos guard, oksfordo motociklo vertus, darbuotojas, smok motociklo vertus, darbuotojas, motociklų rankų apsaugos, zs motociklo vertus, darbuotojas, motociklo vertus gard, Motociklo Kojų Apsaugas, mini motociklo vertus, darbuotojas.

Parašyti atsiliepimą

Motociklo rankų apsauga motociklo handguard rankų apsaugos motociklu motokroso apsauga priekinio stiklo

Motociklo rankų apsauga motociklo handguard rankų apsaugos motociklu motokroso apsauga priekinio stiklo