Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! G40 LED Aišku, Pasaulyje Lemputes Saulės Led String Pasakų Šviesos Lauko Saulės Pasakų Pasaulyje Šviesos Vestuvių Girliandą Lempos Padidinti

G40 LED Aišku, Pasaulyje Lemputes Saulės Led String Pasakų Šviesos Lauko Saulės Pasakų Pasaulyje Šviesos Vestuvių Girliandą Lempos

€15.78

-28 %

€22.22

Nauja prekė

Kištuko Tipas NĖRA
Elemento Tipas Karoliukai
Formos Kamuolys
Įtampa 3V
Prekės Pavadinimas Konesky
Atsparus vandeniui Atsparus vandeniui
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris styginių šviesos

Savybės:

Saulės ir Šviesos jautrus

Styginių žibintai rinkinį sudaro didelio efektyvumo saulės skydelis, kuris sugeria saulės energiją dieną, paverčia ją elektros energijos, saugo ją į vidinę Ličio bateriją ir maitinimo šviesos naktį.Apšvietimo valdymo technologija leidžia įkrauti saulės energiją dieną ir šviesos naktį automatiškai.

Atsparus vandeniui

Saulės styginių šviesos yra pagaminti iš vandeniui medžiagos, saulės skydelis yra IP65 ir šviesos eilutės yra IP44, kuri yra patvari ir yra pastatytas su oro sąlygoms-tech taip, kad jie gali būti pakabintas ištisus metus.

Platus Taikymas

LED eilutės apšvietimas gali sukurti gražią kieme atmosfera, kurioje gali sėdėti atgal, atsipalaiduoti ir mėgautis vakare.Puikus patogus ir universalus apšvietimas, terasa, kieme, deniai, pergola, veranda, sodas,balkonas, pavėsinė, vestuvėms, šalis, skėčiai.

Energijos taupymo

LED eilutės žibintai gali sutaupyti daugiau nei 90% energijos nei kaitrinės lemputės.Ilgas tarnavimo laikas gali sumažinti priežiūros išlaidas, kaip pakeisti lemputes dažnai.

Saugus ir paprastas montavimas

Tai lėmė G40 lemputės yra pagamintas iš stiklo ir daug ryškumas nei įprastas stiklas lemputės tipas.Mažas energijos suvartojimas ir saugi liesti.Atskiros lemputės yra nuimamas be viso kryptis išeina, todėl gerai, kai sunku pasiekti vietose.

Apšvietimo Režimas

Paspauskite MODE kartą pereiti į kitą režimą.Yra 4 režimai, iš viso nuolat DĖL, lėtai flash,greitai "flash" ir "flash" pulsuojantis.

Techniniai duomenys:

Tipas: Globe Saulės Styginių Šviesos

Kiekis: 1PC

Medžiaga: ABS+Stiklas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Saulės skydelis: 5.5 V, 1.5 M/3W klijai valdyba

Baterija: 18650 ličio baterija 3.7V2200*1

LED šviesos šaltinis: G40LED

Skaičius karoliukai: 10LEDs/25LED.

Darbinė srovė: 120ma/270ma.

Darbo laikas: 6-8H

Atsparus vandeniui reitingas: saulės skydas IP65/ Šviesos eilutę IP44

Apšvietimo režimas: 4 režimas

Produkto Sertifikavimas: CE/ROSH/FCC

Lempos ilgis: bendras ilgis 5,5 m.Lempos atstumas 0.45 m.Švino 1.22 m

Krovimo indikatorius: tada, Kai saulės energijos įkrovimo indikatoriaus lemputė mėlyna, šviesos eilutės nėra įjungtas.Kai nėra krovimo indikatorius yra ne, ir šviesos eilutės yra.

Dydis: 13.0*10.0*2.6 cm/5.1*3.9*1.0"

21.1*13.4*2.5 cm/8.3*5.3*1.0"

Grynasis svoris: 500.0 g/17.64 oz

900.0 g/31.75 oz

Pakuotė:

1 * Pasaulyje Saulės Styginių Šviesos

1 * Saulės Skydelis

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: led medis, šalis žibintai, užduotis žibintai, sodo žibintas, led lemputė, l led apšvietimas, led, led varžtas, girlianda led, papildoma lempa.

Parašyti atsiliepimą

G40 LED Aišku, Pasaulyje Lemputes Saulės Led String Pasakų Šviesos Lauko Saulės Pasakų Pasaulyje Šviesos Vestuvių Girliandą Lempos

G40 LED Aišku, Pasaulyje Lemputes Saulės Led String Pasakų Šviesos Lauko Saulės Pasakų Pasaulyje Šviesos Vestuvių Girliandą Lempos

Panašūs produktai