Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis, Pilnas komplektas skirtas ZTE Nubija Z9 mini / NX511J Padidinti

LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis, Pilnas komplektas skirtas ZTE Nubija Z9 mini / NX511J

€14.72

-17 %

€17.94

Nauja prekė

QC bandymas po vieną
Prekės Pavadinimas ipartsbuy
Suderinamos Prekės ZTE
Medžiaga IPS
Modelio Numeris už ZTE Nubija Z9 mini / NX511J
Ekrano Rezoliucija 1440x3440
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Ekranas > 3"
Prekės Būklė Naujas
LCD Kit Taip
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Naudoti Remontas, pakeitimas ekranas

LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis, Pilnas komplektas skirtas ZTE Nubija Z9 mini / NX511J

Apie produktą 1. Pakeitimas LCD Ekranas + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis mazgas, ZTE Nubija Z9 mini / NX511J. 2. Pakeiskite seną, skalda, krekingo, sugadintas vienas. 3. Padaryti jūsų prietaisas atrodo labiau gaivina nei bet kada. 4. Visiškai tinka ir darbui. 5. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas. 6. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.Mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą jūsų mobilusis telefonas/mobilusis telefonas gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.Prieš Diegimo Pastabos 1. Patarimai 1: Bandymas prieš montavimas tiriant, ar ne pašalinkite apsauginę plėvelę arba žymes.Prašome atkreipti dėmesį į problemą, statinės elektros.Prieš bandant bet kokius remonto darbus, įsitikinkite, kad žemės save yra ESD (elektro statinė iškrova) dirželis.Tai padės išvengti statinių elektros energijos iš kenkia elektroninių komponentų per telefoną.Užtikrinti, kad jūs dėvėti akių apsaugos ir naudoti atsargiai, ne nupjauti pirštą su stiklo atplaišos. 2. Patarimai 2: Imituoja bandymų Ekrano pakeitimas yra labai trapi produkto.Mes primygtinai rekomenduojame, prieš įrengiant bandymą.Prašome imituoja tyrimą, kuris reiškia, mobiliojo telefono, išskyrus, (plokštė + LCD arba ekrane) prijungti garso kabelį ir naujas pakeitimas, galia, testas baigtas.Jei testas GERAI, įdiekite jį.Jeigu jis negali parodyti, prašome susisiekti su mumis labai pirmą kartą.Ir prašome ne jėga, ji turi būti įdiegtas mobilusis telefonas.Mes nebūsime atsakingi, jei mobilusis telefonas yra pažeistos montavimo metu. 3. Patarimai, 3: Ar ne per lenkimo kabelį įsitikinkite, LCD kabelis neturi nei sulenkti.Daugiau nei 90 laipsnių kampu išlenktas bus sukelti juodas ekranas.

Žymos: lcd nubija, 2272 l4, nubija z9, zalman z9 kaina, nubija nx511j, zalman z9 varžtai, zalman z9 neo, optoma x600, zalman z9 vadovas, ekranas nubija.

Parašyti atsiliepimą

LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis, Pilnas komplektas skirtas ZTE Nubija Z9 mini / NX511J

LCD Ekrano ir skaitmeninis keitiklis, Pilnas komplektas skirtas ZTE Nubija Z9 mini / NX511J

Panašūs produktai