Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap Padidinti

Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap

€10.78

-30 %

€15.40

Nauja prekė

Stilius Aktyvus
Medžiaga Spandex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Funkcija šildymo šalikas
Modelio Numeris šildymo šalikas

Kulka Taškų:

1、1. Tyliai medžiagos.Šildomas wrap su medžiaga švelniai liesti kaklą, paviršius yra minkštas ir patogus, šiltas ir gali sumažinti skausmą savo kaklą.Gera apsauga kaklo slankstelio vidurį, taip pat esant šaltam orui.Šildomas trinkelėmis padėti sumažinti kaklo.

2、2. USB vadovas dizainas.Su USB galvos dizainas skara, vartotojai gali imti savo skara, naudodamas 5V maitinimo bankas.Įvesties įtampos yra vienintelė, kuri yra visiškai saugi ir patikima.

3、3. Puslaidininkių šildymo saugos paspaudus jungiklį 3 sekundėms, jūs galite jaustis šiluma temperatūros plisti į kaklą, dėl kraujo apytaką ir patogus poilsiui.

4、4. Tinka vidaus ir lauko veikla, siekiant užkirsti kelią nušalimas šaltu oru ir šiluma!

5、5. Šildomas šalikas yra patogus ir šalto-įrodymas, namų biuro, lauko ir paskyrimo naudoti.Idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, gimtadienio dovana, Valentino Dienos dovana, ir kt.

Savybės:

1. Tyliai medžiagos.Šildomas wrap su medžiaga švelniai liesti kaklą, paviršius yra minkštas ir patogus, šiltas ir gali sumažinti skausmą savo kaklą.Gera apsauga kaklo slankstelio vidurį, taip pat esant šaltam orui.Šildomas trinkelėmis padėti sumažinti kaklo.

2. USB vadovas dizainas.Su USB galvos dizainas skara, vartotojai gali imti savo skara, naudodamas 5V maitinimo bankas.Įvesties įtampos yra vienintelė, kuri yra visiškai saugi ir patikima.

3. Puslaidininkių šildymo saugos paspaudus jungiklį 3 sekundėms, jūs galite jaustis šiluma temperatūros plisti į kaklą, dėl kraujo apytaką ir patogus poilsiui.

4. Tinka vidaus ir lauko veikla, siekiant užkirsti kelią nušalimas šaltu oru ir šiluma!

5. Šildomas šalikas yra patogus ir šalto-įrodymas, namų biuro, lauko ir paskyrimo naudoti.Idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, gimtadienio dovana, Valentino Dienos dovana, ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildymo Šalikas

Trijų pavarų protingas temperatūros jungiklis:

Trečioji pavara: 50 ~ 55 laipsniai

Antra pavara: 45 ~ 49 laipsnių

Pirmoji pavara: 37 ~ 44 laipsnių

Dydis: apie 113*11.5*4.8 cm/44.49*4.53*1.89 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Šalikas

Žymos: kaklo massag pagalvė, usb šildymo plokštė, gimdos kaklelio šilumos, skara usb, 11 ct kryželiu, usb šilumos diržas, elektros skara, kojinių usb šildymo, usb šildymo pledas, kaklo ortopedinė.

Parašyti atsiliepimą

Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap

Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap Šildymo Šalikas Patvarus, Patogus USB Elektros Kaklo Wrap

Panašūs produktai