Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! JMCQ 10 Padidinti

JMCQ 10" už "Mitsubishi" Ulonas 2007-2012 Automobilio Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas, Navigacija, GPS, 2 din "Android" dvd Stereo Galvos vienetas

€92.06

-38 %

€150.91

Nauja prekė

Funkcija RDS funkcija
RAM 2G
Prekės Pavadinimas jmcq
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Ekranas IPS Jutiklinį Ekraną
Ulonas Metų 2012
Prekės Svoris 1.8kg
Rezoliucija 1024*600
Built-in DSP pareigos
TF/Micro SD Lizdas 0
OSD Kalba Vietnamo
Elemento Dydis 42cm*26cm*6cm
4G versija 2G+32G
Sertifikavimo CE
Max Išorinė Atmintis 32G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Mitsubishi
Medžiagos Tipas Metial+Plastikas
Galia 4 x 45W
Sąsaja USB
Operacinės Sistemos Android 8.1
Ekrano Dydis 10"
Wifi Versija 1G+16G
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Modelio Pavadinimas Android 8.0 player
ROM 32G
"Mitsubishi Modelis ulonas
GPS Navigacija Parama
Din Dvigubas Din
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo

PASTABA:

Jei jūsų automobilis yra aprūpintas Rockford audio sistema, prašome susisiekti su mumis ir jums reikės įsigyti papildomų kabelių su canbus remti Rockford audio sistema.

už "Mitsubishi" Ulonas 2007 2008 2009 2010 2011 2012

GPS navigacija

Paramos online ir offline navigacijos APP, Jums tereikia jį atsisiųsti save "GOOGLE" PLAR.

Apie tai, kaip įdiegti žemėlapis:

Paramos Europa/Šiaurės Amerika, Pietų Amerika, Pietryčių Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose žemėlapiai (mes įdiegti žemėlapius, pagrįstus jūsų adresas, tokių kaip: Ispanija, mes įdiegti žemėlapius Europoje.Gali būti naudojamas ir be tinklo)

Apie žemėlapio naujinimai:

Jei norite atnaujinti žemėlapį, prašome susisiekti su mumis ir mes atsiųsime jums; prašome jį atsisiųsti kitur, kitaip originalus žemėlapis bus sugadintas.

Atnaujinti žemėlapio laikas: kartą per metus

Skaitmeninė stiprintuvo sistema

Stereo panoraminis erdvinio garso

Padaryti garso ir radijo signalo geriau,atnaujinti garso

Built-in 36EQ, kuris gali reguliuoti žemų dažnių garsiakalbis, bass, mid-bass, mid-range, viduryje didelis, aukšto tono, ir super-aukšto tono.

Balsas yra aišku, vidutinės ir aukštos natos yra šviesus, dantų priebalsis yra ne griežtas ir sunkus bosas yra stora ir galinga.

Kitos 6EQs rinkoje gali reguliuoti bass, vidutinio lygio ir smuiko, ir negaliu reguliuokite garsą, dažnį, kurios rezultatas bus vienodo garso kokybę, kuri yra sunku gauti malonumą.

Mes negalime pakeisti poziciją automobilio 4 garsiakalbiai, bet mes gali keisti laiko garsas pasiekia ausis.

Visada jaučiuosi garso kairėje yra didesnis, nes garsiakalbis kairėje yra arčiau jūsų, tai yra sunku gauti gerą jausmą trimatę erdvę.

Per atidėti technologija, tegul kairysis garsiakalbis atidėti garso 2,5 milisekundes, ir jaustis kaip jūs centro koncertų salėje.

NXP6851 bevielio ryšio lustą, built-in RDS, galima klausytis FM ir AM, tinka daugiau paieškos įpročius, todėl vairavimo smagiau.

"Bluetooth" Funkciją,atsiliepti bet kuriuo metu, "Bluetooth" laisvos rankos klausytis, saugaus vairavimo

Veidrodis-link "iPhone" ir "Android", projekto telefono ekranas ant grotuvo ekrane, peržiūrėti telefone realiu laiku

Parama visų operatorių 4G SIM :

GSM / CDMA / WCDMA / TD-SCDMA / TDD-LTE / FDD-LTE

Mažiau apribojimų SIM korteles.

Pakeisti SIM:

USB jungtis (mūsų): naudoti išorinį USB kortelės lizdą, jei norite pakeisti SIM, atidarykite pilotu, talpinimo, tiesiogiai pakeisti SIM

Kortelės lizdas (kiti) SIM kortelės lizdas yra ant mašinos.Pakeisti SIM kortelę, jums reikia atsidaryti center " konsolės.

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Vairo kontrolę.Žaidėjas, ir vairas kontrolė gali būti susijusios su paprasta sąranka.

Apverstas Vaizdas,Palaiko iki HAINAUT 1280*720 kameros, todėl automobilių stovėjimo aikštelė lengviau ir panaikinant nuostolį, veiklos klaidas.

Paramos PSSS funkcija, Realaus laiko stebėsenos padangų slėgio ir temperatūros, realaus laiko priminimas.Net dėl kitų APP " puslapius, Kai vertė yra ne riba rodyti priekyje, gale, ir garso raginimus.

Parama USB DVR + ADAS,DVR su ADAS funkcija, garso eilutę.

Kameros gali būti reguliuojamas aukštyn ir žemyn, į kairę ir į dešinę, ir nuotrauka yra išsamesnė.Naudojamas su TF atminties kortelę, automatinė kilpa įrašymo.

Po užsakymo pateikimo, mums reikia prijungti produkto galios bandymas, tada apkrova nemokamą žemėlapį, bandymų rezultatus, ir tada naudoti multi-layer anti-susidūrimo langelį ir burbulas šoko maišelį, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų saugiai pristatytas į jūsų rankas.Pristatymas trunka 1-3 darbo dienas, po pirkimo, būkite kantrūs.

Apie po pardavimo:

Jei yra problema, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums.Prašome neatidaryti ginčą.Ginčas yra tvarkomi platforma.Platforma yra ne profesionalūs ir negali išspręsti esminių problemų.Prašome pasitiki mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau Per Rimassukarevicius.lt, mes susisieksime su jumis per 12 valandų dėl jet lag

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą Rimassukarevicius.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš Rimassukarevicius.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: Ar 4G versija remti savo vietos SIM kortelę?

A: Jis palaiko šiuos intervalai

Žymos: evo 10 sparno, skaitmeninis radijas android, automobilio radijas, 10 mitsubishi ulonas, "android" car stereo radijas, ulonas, "bluetooth" automobilio radijo, aksesuaras automobilio salono, 2 din "android" radijas, automobilį " mitsubishi colt.

Parašyti atsiliepimą

JMCQ 10

JMCQ 10" už "Mitsubishi" Ulonas 2007-2012 Automobilio Radijo Multimedia Vaizdo Grotuvas, Navigacija, GPS, 2 din "Android" dvd Stereo Galvos vienetas

Panašūs produktai