Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LOHKIAO Nemokamas Pristatymas Naujos Vyrų natūralios Odos Nekilnojamojo karvės odos Rankinėje Padidinti

LOHKIAO Nemokamas Pristatymas Naujos Vyrų natūralios Odos Nekilnojamojo karvės odos Rankinėje "Messenger" Pečių Nešti Lagaminėlį Ranka Maišo Piniginės

€31.03

-50 %

€62.06

Nauja prekė

Stilius Mados
Proga Universalus
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Elemento Tipas Rankinės
Kietumas MINKŠTAS
Apdaila Laiškas
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Pamušalas Poliesteris
Rankinės Tipas Entire
Matmenys 27.5 cm x 32cm x 8cm
Išorinis Dumblo Kišenėje
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Prekės Pavadinimas LOHKIAO
Rūšių maišelius Rankinės & Crossbody krepšiai
Modelio Numeris BAL10102
Formos Atvartu
Lytis VYRAI
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Rankenų/Dirželiai Vieną

Matmenys: 32cm x 27.5 cm x 8cm / arba 12,6" x 10.8" x 3,1"

Šį maišelį galite dėti A4 dydžio popieriaus, ir ji yra tikrai aukščiausios kokybės, verta savo pinigų.

Atidarymas: Užtrauktukas

Svoris: 0.80 KG

Medžiaga: Originali Karvės Oda

KAIP UŽSISAKYTI:

MOKĖJIMO BŪDAI:

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Rimassukarevicius.lt ateityje.

PRISTATYMAS:

1.Mes laivas mūsų prekes visame pasaulyje.

2.We ship užsakymą per 2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.

3.Mes tik laivas nurodytu adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisingas arba susisiekite su mumis bet kuriuo pakeitė adresą prieš užsakymą.

4.Mes laivas visus elementus kaip dovana ir spręsti mažesnės vertės, kaip išvengti arba sumažinti savo importo mokesčių.

5.We ship užsakymą oro paštu, jūs taip pat galite susisiekti su mumis greitas pristatymas, jei jums reikia elementą skubiai.

6.Paprastai,pristatymo dieną yra per 7-22 darbo dienas,Jei jūs neturite gauti užsakymą dėl laiko, per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis padėti jums sekti savo užsakymą, kurjeriui.Prašome suprasti, yra šiek tiek ilgiau laiko, nes blogas oras, ar atidėtas dėl muitinės formalumų,

7.Prašome patikrinkite ir įsitikinkite, kad jūsų teisė produktus, prieš ženklas sklypo išvengti bet kokių klaidų ar trūkstamos.

GRĄŽINIMO POLITIKA

1.Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

2.Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, mes galime.

3.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo,dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

ATSILIEPIMAI

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių,stengsimės suteikti jums puikus aptarnavimas čia.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes tarnyba jūsų, kol jūs patenkinti.

Žymos: krepšys vyrų juoda oda, krepšys vyrų odos, xl, krepšys vyrų odos mva, korėjos krepšys vyrų oda, krepšys vyrų odos slim, krepšys vyrų odos retro, krepšys vyrų odos betmenas, krepšys vyrų odos koja, krepšys vyrų oda labai, yufang krepšys vyrų oda.

Parašyti atsiliepimą

LOHKIAO Nemokamas Pristatymas Naujos Vyrų natūralios Odos Nekilnojamojo karvės odos Rankinėje

LOHKIAO Nemokamas Pristatymas Naujos Vyrų natūralios Odos Nekilnojamojo karvės odos Rankinėje "Messenger" Pečių Nešti Lagaminėlį Ranka Maišo Piniginės

Panašūs produktai