Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Jade Roller & Gua Sha Valdybos Jade Akmuo Nustatyti Grandymo Masažo Priemonės, Veido Odos Priežiūros Anti-aging Veido, Akių, Kaklo Grožį Roller Padidinti

Jade Roller & Gua Sha Valdybos Jade Akmuo Nustatyti Grandymo Masažo Priemonės, Veido Odos Priežiūros Anti-aging Veido, Akių, Kaklo Grožį Roller

€3.80

-50 %

€7.60

Nauja prekė

Modelio Numeris Veido Odos Priežiūros Priemonė
Medžiaga Kita
Prašymas Veidas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Multi Size SML
Prekės Pavadinimas xpreen

Aprašymas:

Puiki įtraukti į odos priežiūros rutina!Šis veido masažas nustatyti yra naudojami siekiant padėti su akių paburkimą ir raukšles.Nuolat naudojant jį, jūsų oda bus jaustis daugiau įmonės ir savo tamsius ratilus taip pat atrodo, kad sumažinti.Kodėl gi ne pabandyti?

Savybės:

Už Gua Sha grandiklis, jūs galite laikyti jį esant 15 laipsnių kampu, kai juda nuo centro, veido link, prie valsčiaus, tada žemyn kaklo link apykaklės kaulų.

Naudokite jį kiekvieną rytą ir vakarą su eterinis aliejus, jus pamatysite skirtumą, tai tikrai padeda atsikratyti paburkimą ir patinimas, veido.

Iš karto pašalinti raumenų įtampą ritinio išlygina smulkias linijas ir pašalina raukšles, todėl jūsų oda daugiau spinduliavimo.

Dukart baigėsi dizainas, mažesnių volelis naudojamas akių srityje, o didesni vienas už kaklo ir veido.

Šis akmuo kosmetikos įrankių rinkinys yra pagamintas iš jade, patogus laikyti ir lengva naudoti.

Specifikacija:

Tipas: Veido Odos Priežiūros Priemonė

Medžiaga: Mūrinis

Pakuotės Dydis: Apie. 17.5 * 8.5 * 2.5 cm / 6.89 * 3.35 * 0.98 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 150g / 5.29 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Jade Roller

1 * Gua Sha Grandiklis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: guašas masažas, pen plazmos, odos valymas masažo įrankis, plieno masažas roller akmens, jade roller, gua sha rinkinys, anti aging eye roller, jade roller rinkiniai, gua sha akmens, veido roller.

Parašyti atsiliepimą

Jade Roller & Gua Sha Valdybos Jade Akmuo Nustatyti Grandymo Masažo Priemonės, Veido Odos Priežiūros Anti-aging Veido, Akių, Kaklo Grožį Roller

Jade Roller & Gua Sha Valdybos Jade Akmuo Nustatyti Grandymo Masažo Priemonės, Veido Odos Priežiūros Anti-aging Veido, Akių, Kaklo Grožį Roller

Panašūs produktai