Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Aukštos Kokybės, Spalvinga Mergina Tutu Grynasis Mergina Underskirt Baltas Juodas Trumpas Jupon Mariage Apatiniai sijonai, Vestuvių Suknelė Padidinti

Aukštos Kokybės, Spalvinga Mergina Tutu Grynasis Mergina Underskirt Baltas Juodas Trumpas Jupon Mariage Apatiniai sijonai, Vestuvių Suknelė

€8.65

-31 %

€12.72

Nauja prekė

Modelio Numeris CPA261
spalva Nuotraukų spalva
Siluetas LINIJA
Technics Pynimas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas babyonlinedress
Medžiaga Poliesteris
Dydis nemokamai dydis
Proga vakare/prom
Elemento Tipas mergina

Pastabos:

1. Mes negalime pažadėti, suknelė 100% pats kaip nuotraukoje, bet mes galime padaryti kaip gražus, kaip nuotraukoje.

2 .Vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių,vestuvių šydas, ir krinolīns mergina (jei šie priedai parodyti ant nuotraukos,jei norite reikmenys ant paveikslėlio,prašome susisiekti su mumis, kad juos) .

3. Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.W e negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

4 .Prašome pateikti mums jūsų tikslų dydį ir spalvą, kai užsakymą, ir mes priimti, apdoroti, grįžta, kai tai būtina, siekiant, kad suknelė labai tinka su jumis!

5. Jei viršyti 24 valandų, dydis ar spalva, arba informaciją apie jūsų užsakymą būtina pakeisti, prašome siųsti mums žinutę, tačiau jums reikia mokėti aptarnavimo mokestį, taip pat prašome atidėti siuntos jūsų užsakymą.

6. Ten bus $30 arba daugiau papildomų išlaidų, plius dydis ar keisdami dizaino paslaugos, modelį.

*Apie Dydį*

Galite pasirinkti standartinio dydžio iš mūsų dydžių lentelė žemiau, arba galite pasiūlyti mums savo išsamius skaičiavimus, pvz., formatą, kaip parodyta toliau.

* Pranešimas: Mums reikia jūsų matavimai, krūtinė,liemuo,klubai,tuščiavidurio grindų ir gamtos aukščio, Jei jūsų suknelė turi būti pagal užsakymą pagaminti.Jei jūsų suknelė turi rankovėmis arba jakcet,prašome mums pasiūlyti savo kitų matavimų peties,įmova su įmova,armscye,rankos apimtis ir rankos ilgio.

*Apie Spalvų*

*Apdorojimo Ir Siuntas*

1. Suknelė gali būti baigtas 10-25 dienomis.Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė, Nacionalinė Šventė apdorojimo laikas bus šiek tiek ilgiau.

2. Laivybos laikas yra pagrįstas pristatymo būdą.Tai užtruks 1-3 darbo dienas aplink LANGUS, 5-7 darbo dienos visame DHL, "FEDEX", 7-15 darbo dienų EMS, TNT.

3. Nemokamas pristatymas reiškia Epacket ir Kinija Paštu Oro.

*Gr & Grąžinimo Politika*

Suknelės mes padarėme 85% ~ 95% panašus į originalų paveikslėlį, jei 100% pats kaip nuotraukoje, prašome tyrimą prieš mokėjimą.

Spalvų Neatitikimas : nustatyti jūsų kompiuterio ekrane gali pakeisti spalvą nuotraukos parodė mūsų svetainėje.Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų suknelė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad suknelė yra su trūkumais ar misshipped.Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti, jei įmanoma.

Dydžio Klausimus : Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankų swen ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis maždaug viena colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

Suknelė yra ne dydžio galite užsisakyti:

Jei jūsų suknelė dydis skiriasi nuo specifikacijų jūsų užsakymo daugiau nei vieną colių,prašome pasirinkti šias parinktis:

- jūs skatinami rasti vietos pritaikyti, kad sdjustments.Šiuo atveju, mes kompensuos jums iki $15-30 į siuvimo išlaidas. (Kaip dauguma suknelių yra gamykloje tiesiogiai parduoti su free shipping), Jei pasirinksite šią parinktį,,, atminkite, kad prašymą gavusi iš savo specialiai kopija turi būti pateikiama, kai prašoma kompensavimo.

- tu gali naudotis mūsų modifikavimo paslauga nemokamai, mes mokėti pristatymo mokesčio vėl, pirkėjo darbo užmokesčio grąžinimo laivybos kaina.Paprastai, tai kainuos $30-45 laivybos mokestis.Informacijos,prašome kreiptis post office.

-- galite grąžinti suknelė su mumis, norėdami gauti visa suma, grąžinimo laivybos išlaidos pirkėjo sąskaita.

Suknelė yra dydžio galite užsisakyti bet jame netelpa:

- tu gali eiti į vietos pritaikyti turite suknelė dydis (savo lėšomis).

- tu gali naudotis mūsų modifikavimo paslauga pakeisti jūsų suknelė.Susisiekite su mumis, mes galime pataisyti už jus nemokamai su 5 dienas, pirkėjas apmoka visas siuntimo mokestis.

Atminkite, kad jei jūsų užsakymo specifikacijos skiriasi per labai iš galutinio dydžio prašymą, dydį, gali būti neįmanoma.Bet mes vis dar suteiks jums gera kaina, jei norite, naują.

Sugedęs, Sugadintas arba Netinkamai vežamos Prekės:

Jūs turite teisę grąžinti visą pirkimo kaina plius siuntimo išlaidos už gaminius su trūkumais, sugadintas, mis-išsiųsti elementai.Jei manote, kad jūsų prekės buvo sugadintos per pristatymą, jūs pirmiausia turi gauti "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas.

Detales grįžti grąžinti, jei suknelė kokybės problemos:

1) Produktai su kokybės problema 7days (nuo tos dienos, produktus buvo gauta) gali būti grąžinta ir negrąžinami.

2) Kai tu grįžti, prašome įtraukti pastabą jūsų vardą, adresą, užsakymo numerį, trumpai paaiškinant priežastį grįžti.Prašome pažymėti, jei norite keitimo ar grąžinimo.

Žymos: balta mergina juoda, bling undinė vestuvių suknelė, maža juoda mergina, didelis trumpas mergina, pigūs trumpas mergina, aukso tutu, atsitiktinis vyras marškinėlius, juoda suknelė vestuvių, mergina trumpas juodas, mergina vaiko juoda.

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės, Spalvinga Mergina Tutu Grynasis Mergina Underskirt Baltas Juodas Trumpas Jupon Mariage Apatiniai sijonai, Vestuvių Suknelė

Aukštos Kokybės, Spalvinga Mergina Tutu Grynasis Mergina Underskirt Baltas Juodas Trumpas Jupon Mariage Apatiniai sijonai, Vestuvių Suknelė

Panašūs produktai