Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Elektrinis Dviratis rinkinys 36V 350W 500W LED LCD Ekranas Ebike Valdytojas Nustatyti Vandeniui Kabelis Bicicleta Electrica dalys ebike Variklio Dalis Padidinti

Elektrinis Dviratis rinkinys 36V 350W 500W LED LCD Ekranas Ebike Valdytojas Nustatyti Vandeniui Kabelis Bicicleta Electrica dalys ebike Variklio Dalis

€10.67

-28 %

€15.02

Nauja prekė

Ekranas LED/ LCD/ S900LCD/S6LCD
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Spalvos juoda
Galia 350W 500W
Sulankstomas No
Produkto pavadinimas ebike Valdytojas Rinkinys
Kabelis atsparus vandeniui jungtis
Naudoti elektrinis dviratis konversijos rinkinys
Valdytojas DC reguliatorius
Rėmas Medžiaga Aliuminio Lydinys
Sertifikavimo ce
Ratų dydis 20"-700C(28")
Įtampa 36V
Diapazonas už Vairo 31 - 60 km
Vardinė Keleivių Talpa Viena Sėdynė
Valdytojas Spalva SIDABRINĖ
Jungtis 6pin
Maksimalus Greitis 30-50km/h
Maitinimo Šaltinis Ličio Baterijos
Banga Sine wave
Modelio Numeris JS-20AH-LCD/LED Elektrinio Dviračio Komplektas
Stilius Daugiafunkcinis Tipas
Variklis Brushless

Įtampa: 36V Galia: 350w 500W Spalva: Sidabrinė Korpuso medžiaga: Aliuminio

Privalumai

1) Vandeniui jungtys, geriau apsaugos viela sistema

2) 350W 500W galima pasirinkti

3) Sinusinės Bangos Valdytojas (daugiau stabilus, didelio efektyvumo)

Jei jums reikia tai visas rinkinys, prašome susisiekti su mumis.Pagal individualų užsakymą pagaminti produktai gali būti pasiūlyta susitikti su savo pasitenkinimą.

1*LED Ekranas

1*LCD Ekranas

1*S900LCD Ekranas

1*S600LCD Ekranas

1.Mes garantuojame, kad laivas per 48~84 valandas po apmokėjimo patvirtinimo .(exceptHoliday) Kai produktą reikia gaminti po užsakymo išsiųsti per 14days.

2.Jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas,mes išsiųsti paketą jūrų Laivą, kuris labiausiai ekonomikos laivybos metodą mes jums pasirinkti.Ir ji paprastai trunka tol, kol 30-75 dienų. (Oras ir Muitinės priežasčių sukėlė vėlavimų nėra, bet pratęsti laivybos apsaugoti, prašome susisiekti su mumis.)

3.Įsitikinkite, pristatymo adresą ir kontaktinį numerį, yra teisinga.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

4.Mes taip pat gali pasirinkti ir kitas greitesnis pristatymas metodas(DHL, "Fedex", UPS ir kt.) pagal jūsų poreikius ,ir, žinoma, reikalauja papildomų pašto išlaidų.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.Jei šis straipsnis yra gavo daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, panaudota arba atidarykite viduje pakavimo poveikis antra parduodame nebus problema jums grąžinti pinigus orreplacement.

2.Afterconfirming problemas, kurias sukelia paties produkto ar transportavimo problemų, mes pasirūpinsime grąžinti, grąžinti arba siuntimas iš naujo.

3. Jei per 7 dienas asmeninių priežasčių grąžinti mums yra priimtini, bet ne organizuoti grąžinimas prekių.Ir išskaičiuos pirma, laivybos mokestis jūsų užsakymą.

1.Mes priimame mokėjimus Alipay ar kitas mokėjimo būdas gali apdoroti iki Alipay.Daug, kad sutikti su T/T", " Paypal nebuvo priimti

2.Prekė turi būti išmokėtos per 20 dienų po to, kai ji užsakyta, ar Rimassukarevicius.lt sistema bus pradėti bylą nutraukti operaciją.

1.Siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Ji yra labai dėkingi, kad jūs paliekate 5 ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimų, jei esate patenkinti jūsų užsakymą.

2. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis iš karto, nereikia palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be prašo pagalbos.paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą

3. Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Žymos: ebike variklio galia, dalys citycoco, elektrinis dviratis galia, žalia balno, e dviratį konversijos rinkinys sine, antikvarinis dviratis, 3000w elektros varikliu, komda motociklo baterija, bldc stabdžių, dviračių electr.

Parašyti atsiliepimą

Elektrinis Dviratis rinkinys 36V 350W 500W LED LCD Ekranas Ebike Valdytojas Nustatyti Vandeniui Kabelis Bicicleta Electrica dalys ebike Variklio Dalis

Elektrinis Dviratis rinkinys 36V 350W 500W LED LCD Ekranas Ebike Valdytojas Nustatyti Vandeniui Kabelis Bicicleta Electrica dalys ebike Variklio Dalis

Panašūs produktai