Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Medicinos laipsnis Reguliuojamas Magnetinis Laikysena Paramą Nugaros Įtvaras Mažina Kaklo, Nugaros ir Stuburo Skausmai, Pagerėja Laikysena Nemokamas Pristatymas Padidinti

Medicinos laipsnis Reguliuojamas Magnetinis Laikysena Paramą Nugaros Įtvaras Mažina Kaklo, Nugaros ir Stuburo Skausmai, Pagerėja Laikysena Nemokamas Pristatymas

€8.29

Nauja prekė

Medžiaga Neopreno,Elastinga,Akių Colth , Magnetas
Lytis Unisex
Pilnai reguliuojamas, patogus Prevencija paauglių įprasta kuprius
Laikysenos koregavimo petnešomis Atgal petnešomis ištiesinti laikysena
Dydis S, M, L, XL, XXL
laikysenos korekcija parama atgal petnešomis laikysenos korekcija
korektorius espalda Pečių laikysenos korektorius
Prekės Pavadinimas STARQJP
Lengva Nešioti 10 Aukštas energingas magnetai
corretor de postura Pečių laikysenos korektorius
Modelio Numeris QP-002-1
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Laikysena petnešomis Reguliuojama nugaros atrama diržas

Magnetinis Nugaros, Pečių, Laikysenos Korektorius Paramos atlankstyti Petnešomis Diržo Ortopedijos Reguliuojamas Unisex Nemokamas Pristatymas

Prekės Aprašymas

1. Aukščiausios kokybės laikysenos korektorius / skaudančios nugaros juosmens įtvaras, siūlančių tiek suspaudimo ir paramos apatinės ir viršutinės nugaros.Suteikia komfortą, paramą ir šilumą skausmą.Atsisveikinti su skausmu nugaros skausmas ir slouching pečių.

2. Unisex Reguliuojamas Magnetinis Laikysenos Korekcija Neopreno nugaros atrama yra labiausiai rekomenduojama petnešomis rinkoje Gydytojai ir Fizioterapeutai.Sukurta atgal ekspertų, šis įtvaras siekiama suteikti tiek stabilumo ir lankstumo vartotojams, gerinti laikyseną.Lengvas dizainas vartotojui suteikia visišką judėjimo laisvę.

Apie Produktą

1. CHIROPRACTOR REKOMENDUOJAMA ir FDA - 12 magnetinės energijos taškų, suteikti atleidimą nuo raumenų skausmai

2. DĖVĖTI NEPASTEBIMAI - Visiškai neaptinkamas po drabužiais.Paslėpti jūsų slaptas savo nuostabų naują išvaizdą!

3. STIPRI DAR PATOGIAI, suteikia tvirtą paramą, tačiau patogūs, su nugaros atrama, bet lieka patogiai.Pagamintas iš lengvas ir kvėpuojantis medvilnės su dura-mezgimas, jūs turėsite valandas komfortą ir paramą.Nesvarbu, ar sėdite priešais kompiuterio valandas, darbą surinkimo linija - Tai Laikysena Paramą, yra skirtas jums!

4. LENGVA PRIEŽIŪRA - Plaunamas ir patvarus - Vienas Dydis Tinka Labiausiai!Diržas priemones 35 cm ištiesus, 17.5 cm sulankstytas , Nugaros gabalas priemonių 9.8 cm.

5. PASITENKINIMAS GARANTUOTAS!Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas - jums taikoma mūsų 100% Jokio Vargo Garantija.Tai reiškia, kad mes grąžinsime visą pirkinio kainą, be JOKIŲ KLAUSIMŲ.

Kaip Naudoti

1. Dėvėti 2-3 valandas ir tada imtis diržą.Duoti skirtumas 2-3 valandas ir tada pakartokite.

2. Nereikia justrely ant diržo visiškai pagerinti laikysena.Silpni raumenys, gali būti patobulinta dėmesio pratybų ir ruožas kasdienybe.Pratimai gali būti atliekami su arba be diržą.

1. Jei esate satisfited su mūsų produktais ir paslaugomis, pls palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes suteiks jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas nagative atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų .Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

3.APO/FPO/DAP Pristatymas

Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA,FPO) negali būti pristatytas.JAV teritorijų, pls palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo.Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje.Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia.

Apie Muitus

Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus ba pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, pls nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Mūsų parduotuvė padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo dree dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės ).

Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, pls jaustis medžio kreipkitės į mus!

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš JAV, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš JAV, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dien ų nuo pristatytas dienos.

Žymos: už kaklo traukos, gimdos kaklelio parama, kaklo skausmas, kaklo traukti, cervic, kaklo parama, kaklo traukos, teisingai kaklo, gimdos kaklelio susitraukimo, kaklo neštuvų.

Parašyti atsiliepimą

Medicinos laipsnis Reguliuojamas Magnetinis Laikysena Paramą Nugaros Įtvaras Mažina Kaklo, Nugaros ir Stuburo Skausmai, Pagerėja Laikysena Nemokamas Pristatymas

Medicinos laipsnis Reguliuojamas Magnetinis Laikysena Paramą Nugaros Įtvaras Mažina Kaklo, Nugaros ir Stuburo Skausmai, Pagerėja Laikysena Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai